Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Konečně tam bude někdo nažehlený a výžehléný

1 1
možnosti
IM

I83v37a64n 13M90i58n78á67ř

13. 2. 2022 11:38

Skvělý příspěvek, pane Beneši ! Já si opravdu nevzpomínám, že bych vůbec kdy od tohoto fešáckého panáka slyšel cokoli smysluplného, či obdivuhodného, natož lidského.

3 2
možnosti

Prozradím vám sladké tajemství. Když chcete reagovat na něčí příspěvek, slouží k tomu tlačítko "Reagovat".:-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych to rozhodně raději hodil třeba Jakubu Olbertovi, protože on viditelněji, rozhodněji a nezištněji bojuje za lidi. Pavel má jen tu svou kariéru, kterou dělal bez ohledu na cokoliv.

3 1
možnosti
Foto

A co Konečné - byste to hodil? Ta přece rodnou stranu nikdy nezradila! ;-D

5 1
možnosti
IM

I25v16a12n 37M46i18n91á95ř

13. 2. 2022 11:29

V každém případě zcela reálně hrozí, že tato nepoučitelná země - bude mít již sedmého prezidenta s komunistickou minulostí. Je opravdu nutné, až do jejich vymření - volit bývalou socialistickou nomenklaturu ?

S vyjádřením o "nepoučitelné zemi" se zároveň omlouvám všem, pro které je totalitní bezúhonnost kandidáta - naprostou samozřejmostí.

6 0
možnosti
Foto

A že je socialistická nomenklatura rozlezlá všude, kam to šlo, Vám nevadí?

3 2
možnosti
MG

Už se těším, až bude Babiš vést proti Pavlovi antikampaň, založenou na jeho “komunistické minulosti.” To bude teprve bizár, hodný českého předvolebního klání.

14 0
možnosti
FL

Babiš byl v STB aby mohl dělat zahraniční obchod. Pavel byl v KSČ aby jako voják přímo bránil komunistický režim. Co je horší?

6 0
možnosti
PK

Myslím, že AB nemá šanci a měl by si to uvědomit, tak rychle, jako si byl vědom porážky ve volbách. Ostatně má dosti všeho, aby si užíval žití i bez sídla na Hradčanech.

Proti panu Pavlovi žádná námitka, jsou zde i podstatně horší kandidáti.

Pak jedna technická, A.Vitásková byla a je doživotně svým způsobem vidění světa nejblíže panu V.Klausovi st., s MZ ji nic nijak zvláštně nepojí.

2 0
možnosti
SL

O AB si myslím, že má dost velkou šanci ;-( ...

Dokáže manipulovat s davem (Internet, TV, tisk), stejně jako MZ. Ten taky bez problémů zlikvidoval knížete (nebo si nechal tuto službičku objednat u novinářů (žumpy)) a vyhrál ;-(. Stačilo vypustit těsně před volbami "zaručenou" zprávu o jeho tchánovi, který za války aktivně spolupracoval s němci :-P. Že to nebyla pravda, to bylo po volbách rychle zapomenuto a kníže se nemínil soudit s neznámým pachatelem.

Prostě vypouštění pomluv a fám těsně před volbami neznámými dobrodinci se osvědčilo a určitě ještě osvědčí.

Lidé jsou schopni věřit lžím a mozek mají jen aby ho používali jen občas (šetří si ho na horší časy). ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BV

Prozatím se neuvádí jediný aspoň potencionální prezidentský kandidát, kterého bych volil, ale proti několika bych volil zcela určitě. Obávám se, že to tak zůstane až do voleb. a ještě vic, že v druhém kole budou dva pro mne zcela neakceptovatelní kandidáti

3 0
možnosti
RK

Strašně moc se bavím tím, že fanouškům Zemana, Babiše a vůbec předchozí koalice podporované KSČ vadí Pavel. ;-D

Prostě trubičky ;-D

16 3
možnosti
BV

Pane Kněžínku,

opravdu si myslíte, že nikomu kromě vámi vyjmenované skupiny ten flexibilní kariérista nevadí?

9 2
možnosti
LC

Jo, pořád ještě máme v zásobě kádry s CV vhodným pro prezidentskou funkci. Na druhou stranu, když může Stoltenberg s jeho CV dělat generálního tajemníka NATO, tak Pavel klidně prezidenta ČR.

0 0
možnosti