Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

docetl jsem k pasazi "....že s prvním zničeným ukrajinským městem srovná tichomořská flotila se zemí Vladivostok."

Vite co by se v ten moment stalo? behem velice kratky doby by byly nad velkomesty USA na zapadnim pobrezi atomovy hriby. A jak by se to dale vyvijelo snad neni zapotrebi dal rozepisovat.

0 0
možnosti
LC

Rozumím tomu dobře, že jste připraven jít do jaderné války?

0 1
možnosti
Foto

Rozumím tomu dobře, že jste zbabělec?

0 2
možnosti
VL

Ostatně, Evropa v tomto již má tradici. Vzpomínáte, kolikrát se politici semkli, a nasvítili Eifelovku, když muslimové provedli nějakou teroristickou akci v Evropě.

2 0
možnosti
VL

Pane autore, naprosto souhlasím s tím co píšete, a prosím o odkaz na vaše podobné vyjádření, když se bombardoval Bělehrad, Libye nebo Irák.

4 0
možnosti
Foto

Máte celkem pravdu, ale zase Západu nekřivděte. Právě to, že jsme demokratické země a politici jsou vázáni zákony a smlouvami a jsou pod veřejnou kontrolou, jim svazuje ruce. Vždy má výhodu diktátor, který nehraje podle pravidel a nemusí se na nic a nikoho ohlížet. Západ a NATO ukrajinské vedení zcela jistě varovaly, a to již v průběhu nejméně 6 měsíců. Oni bohužel měli leta podfinancovanou armádu. NATO nemůže „vlítnout“ někam jen tak, výjimkou byly mandáty od OSN. Napadnout přímo Rusko by byl začátek totální/3. světové války. Ještě pro info: působnost NATO je omezena jen na Severní Ameriku, Evropu, asijskou část Turecka a ostrovy v Atlantiku na sever od obratníku Raka, proto je zásah vyloučený jak v Tichomoří (útok na Rusko z Východu), tak v jižním Atlantiku (NATO nemohlo pomáhat Británii při zabrání Falkland Argentinou).

1 0
možnosti
RP

Cíl západu byl splněn - vyvolat válku.

Před napadením huby plné keců jak UA západ pomůže. Rusko zaútočilo a celý západ na UA sere, stejně jako na nás v 1938. Jen tlachají a počítají ekonomické ztráty Německa v Rusku. Při zavedení sankcí v r.2014 Neměcko obešlo sankce na dovoz do Ruska tak, že tam postavilo továrny. Cíl byl splněn. Německo do Ruska nic nevyváží ;-D;-D

1 1
možnosti
JK

Naprosto skvělé a přesně vystižené. R^R^R^

6 0
možnosti
ZM

Pane Turnere, jestli jsem dobře pochopil, tak Vy chcete, aby všichni Rusové byli vyhnáni z Evropy. Nechte se léčit ...

5 5
možnosti
VK

Ale on má pravdu. Na falešný humanismus jednou dojedeme. Copak vy nevidíte,jak Putin “zachraňuje” Rusy na Ukrajině? Jen u nás žije několik (set) tisíc Rusů. Kdykoliv se může Putin rozhodnout,že je půjde “zachránit”.

A jo,stát se to úplně klidně může. Proto už měly být zavřené ruské ambasády a zrušena víza všem Rusům v Evropě. Pro vlastní bezpečnost,chápete?

6 1
možnosti
Foto

skvělá úvaha, karma.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Tomáši. :-)

0 0
možnosti