Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a73n 74D75o66u39š19e63k

17. 3. 2022 9:57

Lidé ví jen to co jim naservírují média. Když lidi bude zajímat válka na Ukrajině, covid se upozadí, protože není natolik zajímavý. Člověk má pocit, že pak Covid neexistuje. Čili prd vyléčil, jen teď lidi zajímá něco jiného a média jim to servírují aby měli zisky.

pravda je, že už se mezi nás začlenil v mnohem méně nebezpečné formě a to tomu také pomohlo.

0 0
možnosti

Včera Turner dával rovnítko mezi nigerijským migrantem a ukrajinskou uprchlicí, dneska popírá covid. To je dost ode zdi je zdi

0 0
možnosti
Foto

Už jsem si toho všiml, Váš problém bude asi v tom, že to, co komentujete, si řádně nepřečtete, nebo nepřemýšlíte nebo to prostě ignorujete a jenom tak plkáte v touze nandat to někomu, s kým názorově nesouhlasíte.

Nesrovnával jsem nigérijského migranta a ukrajinskou uprchlici, pouze jsem poukazoval na to, že jejich život má úplně stejnou hodnotu, stejně jako můj či váš. Stejný je i strach, bolest a pod. Chcete to nějak rozporovat?

Kdybyste místo blábolení pozorně četl, snadno byste zjistil, že nepopírám covid, pouze poukazuji na to, že jsou prakticky stejná data ze 17. 3. 2021 a z dnešního dne a náš přístup (státu i občanů) je docela jiný.

Takže, milý Hinterbuchere, ještě jednou: číst - přemýšlet - psát komentáře, a to, prosím, v tomto pořadí. Děkuji.

0 0
možnosti

Trošíčku problém je, že podle ČSÚ umíralo v lednu méně lidí, než je průměr, zatímco podle MZ umíralo 25-60 lidí na Covid. Z čehož jasně vyplývá, že Covid léčí.

0 0
možnosti

Dnes jsme promoření, vakcinovaní a škodlivost viru je tak zmenšena na chřipečku a kromě toho, proti omikronu už stejně žádná ochrana prakticky nefunguje. To jsou ty rozdíly oproti loňsku

2 0
možnosti

Promoření už jsme byli několikrát, pár měsíců to obvykle funguje...

0 0
možnosti

Faktem je, že obchody a restaurace a další zařízení veřejného zájmu jsou plné lidí bez roušek a to i přesto ,že počet nakažených je denně nad 10 tisíc.

Pan profesor má jistě jiné starosti a povinnosti než psát blogy na Idnes.... tedy doufám..

1 0
možnosti

Nenávist je silnější než strach?! Jinak v zásadě souhlasím.

0 0
možnosti

Kovid mizí, pandemický zákon zůstává...

0 0
možnosti

Vy víte, že pandémie už nikdy nepřijde?

0 0
možnosti
Foto

Ale houby, jen Omikron má naštěstí vlastnosti, ve které se doufalo. Stačí ale nějaká mutace tak nakažlivá, jako Omikron, ale zároveň závažná jako Delta a nebudeme se stačit divit.

Nejpozději na podzim uvidíme.

7 0
možnosti
Foto

Nehledě k tomu, že jak pravil sám pan Válek, umírají stále zcela zbytečně desítky lidí denně... Covid je prohra na všech frontách....

3 0
možnosti
Foto

Další dobu jsem se blogům s tématem covidu vyhýbal, protože o covidové hysterii bylo napsáno hodně a jen málokdy jsem se s vyzněním takových blogů ztotožnil. Tentokrát ale s klidným svědomím dávám karmuR^

1 0
možnosti