Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

L21i56b19o89r 67H97a68m39p62l

20. 4. 2022 22:16

Pane Turnere,to že někdo je kriticky protiamerický neznamená,že je proruský,to 1.Ostatně Klause nemám rád,ale tohle řekl Xkrát. Za 2.slušný člověk se ptá,co problému říká druhá strana,což je ale v situaci,kdy obě nehorázně lžou problém.Nicméně mnohé z toho,co říká těch několik málo dosud nesmazaných stojí za zamyšlení,nikoliv však za nekritické přijímání. Lidem,kterým ke štěstí stačí plný(zatím) žlab Vaše moudra k životu stačí. Zatím si lze přečíst i jiné pohledy na svět. Ale ono to nebude dlouho trvat a zbyde tady jen ten Váš.

3 1
možnosti
JN

Miroslav Ševčík mi sice nikdy moc sympatický nebyl, ovšem s ohledem na to, že tyto novodobé "hony na čarodějnice" se mi příčí, jsem rád, že ho Akademický senát dnes jednohlasně děkanem zvolil:

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3476082-ekonom-a-expert-trikolory-sevcik-bude-opet-dekanem-narodohospodarske-fakulty-vse

7 1
možnosti
HH

Rozum proti emocím. Ševčík byl jednohlasně zvolen. R^

3 1
možnosti

Ježíš, ten Ševčík ještě existuje ? Já doufal, že tahle figurka už zmizela v propadlišti dějin. No...mráz kopřivu nespálí.

3 1
možnosti
LC

V duchu našich nejlepších tradic bysme/vláda měli svést všechny u nás žijící Rusy do ND, kde by podepsali Antichartu. Kdo by nepodepsal, byl by ihned odvezen na nádraží a odeslán do Ruska.

1 1
možnosti
JP

Ševčík je samolibý, arogantní, zastuzený svazák. Tak jsem ho poznal před téměř čtyřiceti lety. Prachsprostý bolševický kariérista.

5 0
možnosti
ZZ

Je pravdou, že Ševčík má hodně podobný postoj, jako otec zakladatel ODS - Václav Klaus.

;-)

3 0
možnosti
Foto

V ekonomicko-politicko-společenské rovině to lze brát čistě jako názor, se kterým se každý může ztotožnit či nikoli. V otázkách určité podpory ruské propagandy už je to asi i otázkou morálky, což mám osobně za zlé jak Klausovi, tak i Ševčíkovi.

2 0
možnosti
Foto

Nebylo by asi zcela objektivní tvrzení, že pan Ševčík je v každou svou hodinu života výkonným hochštaplerem.

Stejně, jako by bylo unáhleným odsudkem tvrzení, že Adolf Hitler byl od nástupu k moci permanentně zločincem. Ostatně Eva Braunová jistě byla svědkem jeho projevů normálního člověka majícího i citový život. A nejen ona. Třeba i jeho pes. Pravdou je i to, že Adolf Hitler byl průkopníkem zákonů na ochranu zvířat.

Pravdou ovšem je i to, že byl jedním ze dvou nejvýkonnějších zločinců moderních dějin světa.

Netvrdím, že pan Ševčík, Zeman, Klaus, David a řada jiných V. I. P. jsou hochštapleři, jejichž ledví osvětluje současná temná válka. Na druhou stranu však přiznávám, že je tak vnímám.

4 0
možnosti
ZZ

Schvalování, či neschvalování některých zahraničních událostí, není měřítkem žádného hochštaplerství.

Naopak praví hochštapleři se veřejně chlubí svými názory, které jsou v souladu s veřejně hlásanou propagandou.

;-)

4 2
možnosti
AM

A60d80a59m 69M44a54l84ý

20. 4. 2022 12:28

Ševčík je takovej menší Václav Klaus, dnes oba hlásají prakticky totéž. Jejich postoje jsou velmi proruské a protievropské. Takže se jedná o postoj prakticky nepřátelský České republice

8 2
možnosti