Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Kaliňáka mají za mafiána na Slovensku někteří už přinejmenším od roku 2016. Přinejmenším ve spojitosti s Bašternákem a krytím jeho podvodů s vratkami DPH. A Fico a Gorila? Takže ne posledních pár dní.

2 0
možnosti
Foto

Sice veřejné mínění a mínění velké části médií není totéž co faktické důkazy o vině vedoucí k trestu, ale jistě to něco naznačuje.

0 0
možnosti
HK

Palec nahoru za komentar R^

1 0
možnosti
RK

R71u90d70o78l82f 41K54o93n18c

25. 4. 2022 23:57

Slovensko nepotrebuje k vyriešeniu jeho problémov ekonóma, ani politika, ale psychiatra.

Tu v dementokracii !!!! nepomôže ani 10 !!! nových volieb/vlád. Kým sa nezmení z gruntu systém riadenia politiky a štátu, a neprejde sa na systém priamej demokracie, je to len prasprostý Cirkus Slopakia !! A je to tu už vyše 30 rokov.

Kto TU tvrdí že sú tu slobodné voľby je pre mňa totááál vymetená hlava ... LEN polit. srandy (základ v slovách tvrdý výkal) ti určia koho môžes VOLYť, ... ani nech ťa nenapadne slobodne tam niekoho iného dopííísať .. to je zakááázanééé !!! Takže po slovensky demokracia je v skutočnosti DEMENTOKRACIA !!! Dementa VOLY ešte väčšííí dement !

0 2
možnosti
Foto

Jestli velká část Slováků takto emocionálně a paušálně vnímá stav ve své zemi, není divu, že se tam děje to, co se tam děje.

0 0
možnosti
DK

"...aby „čističi“ ve svém herkulovském zaujetí neopomíjeli striktně se držet zákonů a vyvarovali se naplňování svých vlastních cílů a ambicí."

Není "čističů", kteří by nezákonné počínání Fica s Kaliňákem dokázali vyfakturovat v plném rozsahu.

0 0
možnosti
Foto

To já nevím, jen jsem podotknul, že v takových případech je třeba striktně dbát na to, aby obvinění, odsouzení a potrestání opravdu sedělo a nebyly pochybnosti, že jde o politickou či společenskou objednávku. Chyby totiž mohou celý i principiálně správný proces znevěrohodnit.

Jen se podívejte, jakou má Fico i přes své obvinění podporu veřejnosti.

0 0
možnosti
MK

Když slyším jména Fico a Kaliňák, vybaví se mi přísloví "kdo s čím zachází, tím také schází". Anebo "Revoluce požírá své děti".

Obě pasují na tyto dva pány jako ulité.

2 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno mi zrovna tihle nepřijdou jako nějací revolucionáři, ale jako ti, kteří přichází po revoluci namastit si kapsu.

0 0
možnosti
HD

H67a60n20a 24D14a79n98k41o

25. 4. 2022 11:59

Pekny nadpis a clanok o niecom inom ... niecom co sam vravite prilis nesledujete. Takze o nicom.

1 2
možnosti
Foto

Upřímně řečeno mi prostá úvaha na téma, které mě zajímá, přijde jako serióznější přístup než cesta spekulací a teorií, jak činí někteří lidé, kteří nejsou vyšetřovatelé, prokurátoři ani soudci v této kauze, a nemají tudíž žádnou možnost ji posuzovat na základě důkazů. Nezbývá nám, než se k tomu postavit na základě určité důvěry a úsudku, což jsem učinil a vy můžete udělat jen to samé nebo to prostě ignorovat, což znamená nic o tom nečíst a nijak se k tomu nevyjadřovat, respektive můžete konspirovat a spekulovat, ale to jistě nechcete, že ano?

2 0
možnosti
PK

Pane Turnere, moc by mi zajímala odpověď na nadpis vašeho blogu.

Vzhledem k tomu, že zde dochází k omezování SS, tak není jednoduché věřit čemukoliv.

Takže bych si tipnul vnímání této info takto...ten kdo nemá rád socany a Babiš bude jistě adorovat sl. vládu a justici (Fico byl premier a předseda socanů) bo je to dobrý příklad jak s AB zatočit. No a někteří zcela naopak budou o tomto kroku pochybovat a vidět za ním cosi zcela jiného. Anebo to bude úplně jinak...:-)

1 0
možnosti
Foto

Jelikož nejsme vyšetřovatelé, prokurátoři ani soudci v této kauze, a nemáme tudíž žádnou možnost ji posuzovat na základě důkazů, nezbývá nám než se k ní postavit na základě určité důvěry a úsudku. Fico ve mně osobně vzbuzuje menší důvěru než jeho "žalobci a soudci", kteří již delší dobu řeší onu mafianizaci Slovenska. Vůbec nejpitomější mi pak přijde vysloveně spekulovat a vymýšlet různé teorie.

0 0
možnosti
AK

Můžete si vybrat dle chuti.;-D

1 0
možnosti
Foto

Takováto otázka v názvu článku je poměrně běžným publicistickým prostředkem, který má čtenáři evokovat skutečnost, že obecně nepanuje jen jediný náhled. Určitý názor je pak obsažen v textu, přičemž se vědomě přiznávám, že je to spíše otázka důvěra a úsudku, protože nikdo z nás nemá přístup k vyšetřovacímu spisu. Lze si ale i povšimnout, že je zde vyjádřena obava, aby opět nebyla úřední či politická moc zneužita. S chutí to asi nemá nic společného.

0 0
možnosti
JK

Pokud se někdo na Slovensku rozhodl zabít demonstrativně (jako odstrašení pro ostatní) novináře Jána Kuciaka a jeho partnerku, pak musel být zcela přesvědčený, že je to "nahoře" dobře přikryto. O osamělého šílence nešlo, to je jasné, takže čím více lidí v tom jelo, tím z větší výšky přišel příkaz. No a tady to byla pěkná skupinka.

Doufám, že to Slováci rozmotají, buďme trpěliví, něco se může provalit, až dotyční přijdou o moc a vliv.

15 0
možnosti