Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za každé doporučené jméno prezidentem Zemanem jsem paradoxně rád, alespoň vím, koho určitě nevolit. Nadarmo se neříká, že vrána k vráně sedá, a M.Zeman tedy určitě nebude doporučovat člověka čestného a statečného

Za blog karmaR^

2 0
možnosti
Foto

Od Zemana jde o pověstné "polibky smrti"...;-)

0 0
možnosti
Foto

J82a92n 44Š39i44k

4. 5. 2022 8:56

Raději mít na Hradě držitele Řádu čestné legie a respektovanou osobnost v zahraničí a ostatně i u nás, protože generál Pavel už přes rok objíždí různé firmy a organizace, kde komunikuje zcela normálně s obyčejnými lidmi, než mít za prezidenta dalšího namyšleného filosofa z nějakého Ústavu pro teorii velkého třesku či politického manipulátora. Děkuji za článek. Hezký den

4 0
možnosti

KarmaR^. Já bych si moc přála, aby celá ta hradní parta i se Zemanem, včetně jeho podporovatelů šla tam, co ta ruSSká loď.

5 0
možnosti

Potřebujem prezidenta, který se zastane zaměstnců, kteří jsou právně utlačováni.R^

0 0
možnosti
Foto

Vy jste právně utlačován? Takže presidenta právníka? ;-D

0 0
možnosti

R^Je to od Zemana skutečně nechutné, že buď kádruje, nebo protežuje případné kandidáty na post prezidenta. Přitom on sám má tolik másla na hlavě, že by měl do konce svého mandátu jen mlčet v ústraní a být rád, že ho Parlament ČR za jeho kolaborantské chování neodvolal z funkce.

12 0
možnosti

J61i46r36i 85T26i25c77h36y

3. 5. 2022 15:50

Pisatel ve sve zasti jiz dospel k takovym nesmyslum, jako oznacit prezidenta jako gubernera ruske a nebo cinske provincie.

2 11
možnosti
Foto

No jo, jenže co naděláte, když tak sám vystupuje...?

13 0
možnosti

J69a39n 12R95á75ž

3. 5. 2022 15:42

Mezi kandidáty jsou i tací, kteří nikdy komunisty nebyli. Někoho z nich volit budu. Z principu nemohu volit nomenklaturního komunistu za prezidenta, abychom se té komunistické minulosti u politiků ve vysokých státních funkcí zbavili. Podle mne je velký rozdíl vyčítat např. Zemanovi, že byl kdysi v KSČ a z ní po roce 1968 vypadl a tolerovat členství v KSČ někomu, kdo tam vstoupil v normalizaci, ještě v roce 1989 tam byl a nebýt listopadu, byl by komunista dosud.

PS. Kdo bude volit gen.Pavla nemůže pak si otírat ústa o Babiše, že byl komanč a aby mohl jako zaměstnanec PZO jezdit do zahraničí,musel podepsat spolupráci s STB. Pavel nic podepisovat nemusel, neb u jeho funkce se spolupráce jak s StB, tak s VKR automaticky předpokládala.

6 6
možnosti
Foto

Srovnávat zásluhy Babiše a Pavla, je hodně mimo mísu. Kolik zachránil Babiš osobně doslova životů? Spíše jich pár zničil...

7 0
možnosti
Foto

Co se týká generála Petra Pavla, tak jemu mnoho lidí vyčítá jeho členství ve straně. Uvědomují si tací kritici, že právě jeho členství ve straně doslova zachránilo lidské životy? Vemte to takhle - kdyby nebyl chvíli ve straně, nemohl by v době socíku rozvíjet svou vojenskou kariéru. Kdyby ji nerozvíjel, nemohl by se později dostat do konfliktu v bývalé Jugoslávii jako velitel jednotky, která v roce 1993 doslova zachránila francouzské vojáky, kteří uvízli mezi srbskými a chorvatskými jednotkami. On a dnešní generál Opata koukali do hlavně kalašnikova, Opata dokonce Pavlovi potichu řekl na adresu toho velícího důstojníka, co na ně mířil - "... náčelníku, já ho killnu" (překlad snad není potřeba...). Pavel ale zachoval klid a nakonec francouzští vojáci, i naši výsadkáři přežili... Takže za mě klidně ať má generál Pavel namířeno na Hrad, konečně by tam byl statečný člověk...

8 4
možnosti
Foto

I pan velkoagrobaron byl ve straně a to odpůrcům generála Pavla většinou nevadí. I Miloš Zeman tam byl.

11 0
možnosti
Foto

A nějaký bývalý druhořadý herec srazil na kolena SSSR a celý východní blok.

Vám karma R^.

7 0
možnosti
Foto

Vcelku díte pravdu, jen bych si dovolil doplnit, že již jsme měli generála prezidentem, takto v pořadí sedmého. Takže něco z té banánové republiky zde nejspíš zakořenilo a dokonce se to občas projevuje i navenek. A jde vlastně jen o další nepřesné tvrzení prezidenta stávajícího. Souhlasím i s jeho hodnocením, kdy ten nedaleký začínal jako komik a dopracoval se do pozice reprezentativního prezidenta, zatímco ten náš začínal jako (skoro) reprezentativní prezident, ale nakonec (podle očekávání menšiny) se z něj stal komik, ovšem velmi truchlivé postavy a spíše než pobavení šířící odpor a zhnusení.

A nepochybuji, že ta již citovaná menšina, by uvítala skutečně reprezentativního prezidenta, který by z hradu šířícího nelibý odér, učinil Hrad skutečně hodný toho jména.

R^a karma.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS