Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejvíce nacistů žije v Rusku.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Na Ukrajině v Parlamentu není žádná fašistická a nacistická strana. Strana, která v Rusku v tomu veřejně inklinuje a která má zastoupení v Dumě je , Liberálně-demokratická strana, Ruska. Pak je to Ruská národní socialistická strana. V roce 2008 bylo až 85 000 aktivních ruských neonacistů, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě. Celkově působí v Rusku kolem 35 až 40 extrémistických a neonacistických organizací. Tohle na Ukrajině není ani omylem. Pouze to tvrdí Rusko a někteří Češi to papouškují.

4 0
možnosti
Foto

Nejlepší kousek tam byl Žirinovský,

https://www.google.com/search?client=avast-a-1&q=%C5%BEirinovsk%C3%BD&oq=%C5%BEirinovsk%C3%BD&aqs=avast..69i57j0l7.7310j0j1&ie=UTF-8

Jeho projevy jsou dostatečně známé, aby naplnily charakteristiku nacismu.

2 0
možnosti
Foto

Poláci a Rusové okupovali Ukrajinu. Rusové východ a Poláci západ Ukrajiny. Obě okupující země s nechovali k Ukrajincům nejlépe. Ukrajinci nechtěli nic jiného, než mít vlastní zemi, kterou si budou spravovat. Takže vedli boj jak proti Poláků a stejně Rusům. Tvrdit, že se na Polácích dopouštěli etnických čistek je blbost, kterou šířilo Rusko a komunisté.

4 0
možnosti
Foto

To není blbost , ale zcela seriózní historická skutečnost, kterou si lze ověřit třeba v pracích historika Rychlíka, kterého rozhodně nelze podzírat z nějaké rusofobie. Nedá se ovšem říci, že to dělali Ukrajinci, ale Ukrajinská povstalecká armáda, tedy členové této organizace. Jinak vřele doporučuji publikace a knihy pana Rychlíka , poznáte, že ta historická ukrajinská problematika takhle zjednodušit nejde.

2 0
možnosti
Foto

Na Ukrajině fašisté i nacisté jsou. Přišli tam ze státu východněji položeného na delší dovolenou a dává to dost práce, poslat je domů.

Pro uvedené definice je charakteristické, že se své způsoby života snaží exportovat za hranice a to pomocí vojenské techniky.

Pokud se tomu někdo brání, nemůže být také nacista, ba ani ne nacionalista. Dobře to ale vystihuje slovo PATRIOT.

R^

2 0
možnosti
Foto

J53a49n 17Š39i60k

12. 5. 2022 14:26

Pane Turnere, děkuji za věcný článek. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Rádo se stalo, Vám, pane Šiku přeji také pěkný den.

0 0
možnosti