Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych tipoval, že ve Pfajzru už se připravuje nějaká šmakuláda...

2 0
možnosti
Foto

R^jasně, vzniknou komise a podkomise, začnou se tím zabývat vlády a parlamenty, každý, kdo rozezná neštovice od akné bude někam pozván, aby se vyjádřil atd. atp.

3 0
možnosti

Je mi to líto,ale není skoro potřeba nic dodat i ten samotný nadpis hovoří jasně;-DR^

0 0
možnosti

Napsal jste to naprosto v souladu s mým názorem. Na covidu si média a kdejací "odborníci" vyzkoušeli, jak se dá dělat obludná masáž a humbuk, a teď jim to schází. Takže hledají, čím covid nahradit. Stále si vzpomínám na to, co napsal Karel Čapek o chřipce, tuším, že v roce 1931. Když ji někdo chytí, ať si vezme aspirin, čaj a jde se potit do postele, ale ať o tom nechodí vykládat po známých a nepíše do novin. Chřipka pak umře sama na nezájem.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Přesně to si také myslím.

1 0
možnosti
Foto

Svatá pravda, Jiří.

Neustále potřebujeme nějakého nepřítele, s nímž je třeba bojovat. Jak to, že dnes nejsou vůbec, ale vůbec články o muslimech a islámu??? Před 3 lety se člověk bál otevřít i pytlík s kafem. Dle nějakých statistik byly u nás v přepočtu 2 demonstrace na jednoho muslima v ČR.

Pak bylo třeba dovést Colvid 19 (nezpochybňuji závažnost, ale odmítám hysterii) až do dnešního dne, kdy už to nikoho nezajímá a nevzrušuje.

Tak zase opičí neštovice.

Co bude hlavním tématem v roce 2023?

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Tomáši. Možná to tak bylo do určité míry vždy, lidé vždy toužili po senzacích, hledali si, jak píšete, nepřátele, zástupné problémy, ale mám pocit, že v dnešním mediálním světě pomalu počínáme žít virtuální realitou, která mnohdy vůbec nekoresponduje s realitou jako takovou.

3 0
možnosti

J38a12n 25D43o78u47š47e34k

24. 5. 2022 7:38

Hm, já teda nějakou významnou mediální masáž nevnímám a to docela čtu. Jen poměrně zdravá varování. Obsypán boláky být dozajista nechci. Hysterickou záležitost z toho děláme bez pomoci médií.

3 0
možnosti
Foto

Vám přijde normální, že je taková banalita jednou z hlavních zpráv televizí, zpravodajských portálů a webů, vyjadřují se k ní premiéři a prezidenti a na základě toho ji lid probírá všude kde se dá?

0 0
možnosti