Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J40i37ř10í 79G98r13o69h

25. 10. 2022 20:17

Da taváryšč generál, jednou soudruh vždycky soudruh. Agent Pávek nejdříve uvědomělý člen KSČ, dnes uvědomělý eurosoudruh a budovatel zeleno-rudého eurosocialismu. Kupředu levá zpátky ni krok soudruhu prezidentský kandidáte!

3 1
možnosti
ZJ

... Mně se to jeho členství u komunistů nelíbí a volit ho prostě jednoduše NEBUDU :-/!

0 0
možnosti
EH

Je v pořádku, když se před volbami propere špína. Někteří neoblíbení politici mají v médiích pravidelné okénko hnojometu i po zvolení.

Je v pořádku, že se vede diskuze a každý si může vybrat dle svého uvážení.

Prozatím to vypadá, že volby budou referendum o Pavlovi.

Momentálně studuji Danuši Nerudovou. S mnoha jejími názory nesouhlasím, ale mohla by se líbit jako protipól Pavla.

0 0
možnosti
Foto

Já si něco o ní přečetl. Možná že jsem to přehlédl, ale nenašel jsem nějaký rozhovor s ní tady na iDNES a případnou diskusi. Samozřejmě je naprosto přijatelná, jen mi připadá trochu nevýrazná, takových se tu najde hodně.

Mám tím na mysli nějaký výrazný a zásadní čin.

0 0
možnosti
FL

Využití nacistických zločinců za studené války. V USA i v Sovětském svazu byl po válce zájem nejen o německé vědce, ale také o nacistické zpravodajské důstojníky. Když to šlo tenkrát, proč by dnes neměla mít NATO zájem o bývalého komunistického fízla?

https://www.stoplusjednicka.cz/spolceni-s-dablem-vyuziti-nacistickych-zlocincu-za-studene-valky-iii-dil

"Toužil po vojenské službě" tak moc, že mu bylo jedno, jakému režimu bude aktivně sloužit. To není vlastnost člověka, jakého bych chtěl mít na Hradě.

"Cestou, jakou se vydal Petr Pavel, se vydaly tisíce jiných ambiciózních lidí – vědci, sportovci, umělci,.." Ano, našla menší část společnosti stejně špatných lidí - to má být obhajoba? Gott podepsal antichartu -musel aby mohl dál dělat svoji jinak apolitickou práci. Pávek si politickou práci sám vybral, jestli máte tušení jako to vypadalo v ČSLA. Pávek nás "chránil" proti prohnilému imperializmu, který nás ohrožoval a ještě dnes si to myslí. "Pávek prozřel"? nebo spíš převlékl kabát?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti
Foto

Co by kdyby. Máme tu dva účastníky stejného "školení", tedy slovo proti slovu. Máme tu historika, který čerpá jen od jednoho z nich. Jestli si myslíte, že takhle lze přistupovat k hledání pravdy, tak se můžete přiřadit k jisté zdejší sektě majitelů té jediné pravdy.

Nevíme nic. Můžeme jen spekulovat, případně soudit podle nějaké vlastní zkušenosti, třeba z vojny nebo ze zaměstnání. ;-(

3 0
možnosti
JM

J40a65n 30M33a56r98e10k

24. 10. 2022 17:12

Všichni vy na Slezské, všichni vy, dím

At je vám Petr neb Pavel

Měj prs svůj kryt pancířem ocelovým

Tisícům útoků zavel...

0 0
možnosti
Foto

Podlé mé domněnky byl gen. Pavel už do začátku západním agentem, jehož úkolem bylo vetřít se do vedení soc. armády (spřátelené ráže). Proto mohl dostat i vysokou funkci v NATO.

Z toho také plyne, proč se někomu zdá, že mlží. Některé detaily nelze nikdy zveřejnit.

A tzv. svědectví spolužáka, který též vstoupil do KSČ, aby mohl dělat v armádě kariéru, je najednou věrohodné. A není to spíš tím, že je na objednávku ve vhodný okamžik?

4 1
možnosti
ZZ

Pochopil jste to naprosto přesně !

;-DR^

1 0
možnosti
Foto

No, podle mne ten, kdo se za komoušů rozhodl upsat armádě, buď neměl charakter nebo neměl rozum. Ani jedna z těch vlastností není přijatelná pro usednutí na presidentský trůn.

8 0
možnosti
Foto

J87i12ř47í 15K95i16n17d11l

24. 10. 2022 15:04

Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL. To je nejvyšší bezpečnostní prověrka, kterou občan členského státu Aliance může získat. Tajné služby USA i Velké Británie si důvěryhodností generála Pavla musely být natolik jisté, aby s ním sdílely své plány na použití jaderných zbraní. Jeho čisté lustrační osvědčení potvrzuje, že Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB.

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JK

Jinak vám dávám karmu. R^

1 1
možnosti