Diskuse

Mírotvorci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Chápu to že lidé mají strach. Nikdo nechce rozšířeny konflikt. Lidé tež mají strach že nebudou mít peníze na plyn. Ale ustupovat Putlerovi se nesmí.

To že Švédsko a Finsko dva státy které byly neutrální celou dobu za studené války od roku 1945 chtějí vstoupit do NATO znamená že situace je vážná.

2 0
možnosti
Foto

Přesně. Poslanci za SPD jsou hanbou společnosti. A tu mladou absolventku bych poslal na stáž do Chersonu. Tam může v přestávkách mezi dopadem bomb přesvědčovat místní, ať se vzdají....

5 0
možnosti
PP

P81a10v19e15l 48P58o89n30e64c

6. 12. 2022 19:36

Jak dlouho může trvat dohoda s teroristou? Než se dostane terorista k dalším zbraním?

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

J33a52n 37Š30i28k

6. 12. 2022 15:28

Souhlasím s Vámi. Navíc, i kdyby nyní nakrásně k nějakému jednání mezi Ukrajinou a Ruskou zázračně došlo, výsledkem nebude dohoda, ale špatný kompromis, který neuspokojí žádnou stranu. Možná by s nějakou přestávkou v skutečně k přerušení války došlo, ale za čas by se konflikt rozhořel stejnou, možná větší silou. Pokud se podíváme na podobné případy v jiných zemích do historie, ta to tomto ohledu jasně říká. Aktuálně však k tomu těžko dojde. Rusko by muselo něčím ukázat dobrou vůli, například, že přestane před zimou ostřelovat elektrárny, stáhne se, nevím co. Potom, možná, snad...Problém mírotvůrců je, že by chtěli aby dobrou vůli ukázala i Ukrajina. Jenže to je jak? Mají se vzdát? Ustoupit na Slovensko? Nechat se zasypat raketami? Dát Rusům ledničky? Nakrmit je před zimou? Ženy si mají před Rusy lehnout na zem a roztáhnout nohy? Ukrajinci se brání, jinou možnost nemají, pokud nechtějí jako národ zmizet z mapy světa a zaniknout. O to tu jde. Hezký den

12 0
možnosti
HH

Pan Rozumný, Marťan Jirka, Konečná zhasínat a další by s vámi nesouhlasili...je potřeba jednat a jednat...hlavní je JEDNAT!!!

5 1
možnosti
SL

Pokud je to ironie, tak se omlouvám za mínus ...

0 0
možnosti
JK

Napsal jste to dobře. Já však nemám příliš pochopení ani pro lidi, kteří vedeni snad reálnými obavami volají po míru dosaženém pomocí ústupků agresorovi, protože nejsou s to domyslet důsledky, které by to mělo.

3 0
možnosti
LS

Espeďáci lovi hlasy jen v tom deseti procentním rybníčku. Teď jen hází další návnadu. Netřeba to dál šířit a tím je podporovat.

2 0
možnosti
JL

Sdílím Váš názor.R^

1 0
možnosti