Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte samozřejmě pravdu, ale takhle se předvádí celou dobu, co je v politice, a přesto ho skalní jádro stále volí. Vzpomínám na jednu z předvolebních diskusí, kdy obvinil moderátorku, že mu klade lživé otázky...

7 0
možnosti

Europoslanec za polské Právo a spravedlnost Czarnecki o Babišovi na Twitteru: "Ať si panáček přečte mezinárodní smlouvy, které Česko podepsalo“.- - - Jestli je tohleto úmyslná strategie Bábových markeťáků, tak to nejmenší, co by měl udělat, je vyrazit je, hned. Balšínek už vypouští články o tom, že Bábu kvůlivá těmhletěm proruským vlastizrádným řečem nebudou volit ani mnozí voliči SPD a Zemana (o mnohých babišovcích ani nemluvím, spousta z nich se přimkla k Bábovi jen z čirého prospěchu, ti k němu ani k nikomu jinému nemají vůbec žádný vztah a když na to přijde, plivnou si na něj a dupnou mu na krk - možná je to trochu nespravedlivé, to takhle říct, ale viz Vondrák a Macura). - - - - Pocitově - Babiša čeká klepec. A nic bych nedal za to, že se to v těch 3 zbývajících dnech bude jen zhoršovat.

2 0
možnosti

Já myslím, že svých 35 % dostane...:-/

1 0
možnosti

Babiš šel do voleb, aby pomohl agentu Pávkovi. Protože hrozilo reálné nebezpečí že se v druhém kole s Nerudovou a spousta lidí by to tomu komoušovi a agentovi nehodilo. Tak Babiš dělá co může, aby ho lidi nezvolili, protože by nedodržel slib, který vyměnil za beztrestnost.

0 2
možnosti

Dejte si hadr na hlavu, fakt.

1 0
možnosti
Foto

Já znám několik lidí, kteří Babiše rozhodně volit půjdou. Dokáží hodiny mluvit o tom, jak Babiš je ten jediný, kdo maká a něco pro lidi v tomto státě udělal. A dokola opakují další nesmysly, kterými jim vymyl mozek a přesvědčil je, že černá je bílá. Snažit se jim vysvětlit, jak s nimi manipuloval je zoufalé. Oni prostě nevidí, že jim s ovacemi 500 dal a 1000 potichu sebral. To že zneužívá naivitu a nevzdělanost části populace je snad to úplně nejhorší, co mu mám za zlé ;-(.

16 1
možnosti

Já mu mám ještě víc za zlé, jak spolu se Zemanem si svůj politický marketing vystavěl na štvaní lidí proti sobě. Hádají se kvůli němu mezi sebou přátelé, členové rodiny... Jeho prohlášení, že spojovat společnost bude tím, že bude prezidentem 3 milionů lidí, kteří stojí proti vládě, už snad nebylo ani komické, nýbrž nekonečně smutné, že místo aby celý národ zareagoval hurónským smíchem, se stejně najde dost lidí, kteří ho budou volit.

6 1
možnosti

J55i56ř18í 48J46i52r51u19š

23. 1. 2023 22:28

Turnere, vy jste vážně k uzoufání trapný autor. (volím PP)

0 7
možnosti

J83i52r20i 86T69i93c64h78y

23. 1. 2023 18:43

Hlavnim problemem Babise je propaganda jeho odpurcu, vedena v bolsevicko-fasistickem stylu opakovani lzi tak casto, az mnozi neznali tomu uveri.

0 12
možnosti

Hlavním problémem Babiše je ten, že pořád řve. A když náhodou neřve tak syčí. A když ani neřve ani nesyčí tak mňouká anebo kňučí. Hele zvířátka dobrý, ale ne na prezidenta.

9 2
možnosti

Byl jsem se podívat ve štatlu na teho Babiša, teda slabota. Šel jsem do fronty na knížky a merch s tím že dostanu placku ty neměli tak mi dali hnusnou čepici "sori jako". Podiskutoval jsem s několika důchodci, s životem dosti opotřebovanou Rómkou /ale ta tam byla jediná skutečně lucidní/, názory Bábových voličů nic novýho, stejný jak posledních 5 let, pak nám frontu rozbili nějací další důchodci. Škoda měl jsem si vzít knížku pak o hoďku později jsem se tam zase zastavil mohl mi to Bába čmrknout. Ale to bylo až pak. O půl čtvrté Báby nebylo to sliboval třetí. Šel jsem proto na hoďku pryč. Zabijačku jsem taky neviděl, leda až na fotkách na netu. Prej to obnášelo jenom prejt. O té páté nebo co jsem se tam ještě zastavil to už to byla vlastně protibabišovská demonstrace, obklopující stánek, kde Bába podepisoval. Prý tam byl, já ho neviděl. Viděl jsem Alenku. Měla megafon a snažila se rozpumpovat skandování "Babiš na hrad". Dycky to chvíli vydrželo, pak byli důchodci vysílení. O té páté už byl jen bengál odpůrců. - - - - Závěr: Šilerka je fakt stará bába. Holt nikdo nemládneme. Jiný závěr z toho nelze udělat, na ten mítink za ANO přišli fakt jen důchodci, záhy se vyšťavili, dostali knížky kšiltofky a šli pryč. Zbyli jen odpůrci, což byli mlaďoši, nebýt kolem nuly, i bych si tipoval, že to tam skončí hromadným sexem, tak byli všichni rozjaření. Ale to byl beztak jenom můj dojem z těch holek tam. - - - - Teda ani v Brně není Babiš schopný udělat obstojný mítink. Takhle optikou ze štatlu dostane o víkendu klepec. 60/40 bude ještě milosrdný. Samo štatl nejsou díry. Tam to bude jináč. Tzn. žádný vavříny pěkně v pátek házet do urny. Hezký zbytek týdne přeji.

10 0
možnosti

Aktualizace: Našel jsem se natočenej na netu. Nasmívám se tam jak měsíček. Babišovcům muselo být úplně jasný, že nemám čistý úmysly.... Chválabohu mi nedali po čuni /ale vážně - na to, jak se ten konflikt hrozně prožívá, tak v realitě k žádným napadáním nedochází. Fotbal je o dost horší. Takže v klidu/.

2 0
možnosti

Na jedné straně generál Pavel - a na druhé ... general failure.

5 3
možnosti

J97i93r33i 66T30i48c95h22y

23. 1. 2023 18:45

Failure: uspesny podnikatel, ministr financi, ministersky predseda,

0 4
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 4
možnosti

Pokud by Bureš vyhrál, asi se brzy dočká diplomatického bojkotu jako kdysi Waldheim. Takže bych pochyboval, že jeho první cesta povede na Slovensko. Možná tam pojede jen jako soukromá osoba.

2 1
možnosti