Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J39a13n 61Š29i12k

27. 2. 2023 11:18

Jsme rozmazlený národ, v kterém nejvíce fňukají ti, kteří nemají žádný důvod fňukat a ti co důvod fňukat mají, zatnou zuby a dokáží obtíže překonávat se skromností a pokorou. Jinak na borce co lezou v papučích do hor, nechodí na preventivní prohlídky a podobnými kroky zatěžují zbytečně naše zdravotnictví či jinak obtěžují ostatní alkoholem, hlukem, atd. pod záminkou žvanění o jejich svobodě, bych rovněž zatížil a to radikálními poplatky a pokutami v desetisících Kč či stovkách Eur. Hezký den

1 0
možnosti

Myslím že to vidíte příliš černě. Český národní sport je brblání to je rozdíl ;-)

0 0
možnosti

Tak tam už chybělo jenom "Co by za to daly děti v Africe"

0 0
možnosti
JK

Ve skutečnosti je to tak - co by za to dalo sedm miliard lidí na planetě.

0 0
možnosti
Foto

Je to trefné, aj názov.R^R^

1 1
možnosti
AK

Když se budeme pořád jen ohlížet kdo je na tom hůř, tak časem už za námi nikdo nebude.

Otřesná je v současnosti úroveň politiků. Jejím symbolem bylo české předsednictví EU.

Byli jsme za ně pochváleni všemi. Ti také nevědí kudy kam.

Ať už jde o zpomalení nebo zastavení ilegální imigrace, odliv peněz do daňových rájů nebo nárůst nerovností ve všech zemích EU.

Výkladní skříní bezradnosti EU je Green Deal.

Ještě se nezjistilo, zda a jak bude fungovat formálně dohodnutý kompromis ohledně stropu cen energií, a už se rozhodlo, že se energie zdraží zpřísněním v oblasti emisních povolenek. Ještě se neukázalo, zda a nakolik budou fungovat předepisované úspory elektřiny, a už se rozhodlo o přesunu dopravy na elektromobilitu.

Naprostá shoda mezi našimi i EU politiky panuje v boji proti tzv. dezinformacím.

Není divu. Proč by měli poslouchat že nic neumí a nic důležitého neřeší?

0 1
možnosti
Foto

Jiří, jako vždy skvělé a přání o duplicitu na BSR^

2 0
možnosti
Foto

Čím víc bude stát lidem hradit jejich špatná rozhodnutí, tím víc lidí bude špatná rozhodnutí dělat. To je socialismus. Tedy systém, kde se každý snaží žít na účet někoho jiného.

Co se týče pana Havlíčka, tak nejoriginálnější a nejvýstižnější popis jeho proslovů jsem si přečetl na Twiteru: "slovní průjem a zácpa myšlenek" .

3 2
možnosti
PK

To se už nesmí diskutovat o cenách vajec? Ne že bych miloval Havlíčka či "pávici", ale především o tom mluví ekonomové a novináři toužící po senzaci. Za mého mládí byly takové diskuze nevhodné, vše řídila a věděla nejlépe jistá státostrana.

4 0
možnosti
ZZ

Dnes je to stejné - protože jinak by se mohlo nějakým nedopatřením zveřejnit, že za problémy tohoto státu stojí naše Vláda národní katastrofy - jak ji vtipně nazval bývalý ministr Tlustý ( tuším, že ODS ).

;-D

4 3
možnosti
Foto

Bída a nouze vypadá jinak.

Pouze si musíme trochu odepřít a to mnohé uvádí do nepříčetnosti.

8 1
možnosti
JD

Protože jsou někteří lidé v té bídě a nouzi!RvRvRv

0 2
možnosti

R^ Souhlas. Žiji v jednom z nejchudších regionů z vysokou nezaměstnaností. Bydlím v paneláku ve Společenství vlastníků jednotek. Nastěhovali jsme se všichni před 45 lety a společně tady zestárli. Na nikom ze sousedů (ani na těch, kteří ovdověli) nevidím, že by trpěli bůhvíjakou nouzí. Vyšší ceny potravin a energií jsou pravda nepříjemné, ale valorizace důchodů je víceméně kompenzují. Ani na lidech ze svého okolí, nebo ze širší rodiny, nepozoruji, že by na ně současná krize nějak tragicky dolehla. Jiná věc je, že hodně lidí skuhrá už tak nějak z principu, i když se jim v podstatě nic hrozného neděje.:-)

15 1
možnosti
JK

V podstatě můžete přijít kamkoli a nevidíte žádné tragické dopady krize.

4 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 3
možnosti