Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak chápete slova amerického prezidenta, že Ukrajina teď americké stíhačky nepotřebuje, Němci dodají zbraně bez munice a celá Evropa naslibuje tanky a z těch západních je tam jen pár a to z Polska? Kolik Německých a Francouzských politiků si přeje vítězství Ukrajiny? Jeden Macron a 50% Slováků, co je větší problém?

0 0
možnosti

Problém je v tom, že Evropa si uvědomuje, že potřebuje spíš Ruské suroviny, než Zelenského fanatismus, ale neví jak to jasně definovat, aby se velký americký bratr opět nenaštval.

:-/

0 0
možnosti

Nejvíc úsměvné je to, že paradoxně ti co se tu vždycky nejvíc rozplývali nad tou úžasnou demokracií mají nyní největší problémy s jinými názory. Nejspíš ještě za 33 let nepochopili, že ty různé názory, byť se mi někdy nelíbí a nesouhlasím s nimi, k ní prostě patří.

5 2
možnosti

Nejvíc úsměvné je, že se teď bývalí soudruzi zaklínají demokracií.:-)

8 3
možnosti

S tou myšlenkou, že vítězství Ruska si přejí hlavně ti, kteří chtějí mít klid a teploučko, ať to stojí co to stojí, máte pravdu.R^

Technická poznámka - 9% neznamená každý devátý, ale každý jedenáctý.:-)

3 1
možnosti
Foto

Ty počty mi taky neseděly. Jinak souhlas!

0 0
možnosti
Foto

Viděl jsem Fica v televizi v 168 hodin. Nejde o to, co mluví, on to byl gauner vždy, takový typický generální tajemník strany. Jde o to, že on volby nejspíše vyhraje se svou rétorikou, která je přesně tím, co píšete v posledních 2 odstavcích, Jiří.

A vražda pana Kuciaka a jeho snoubenky byla jen drobnou episodou v družstvu Fico-Kaliňák atd.

A Slovákům to už nevadí.....

Děsivé, šílené....

18 1
možnosti

Jj, taky jsem zaznamenal něco o "očkovaných homosexuálech". Ten člověk patří jinam. Vést národ by fakt neměl.

9 0
možnosti
Foto

Je to celkem nepochopitelné. Tak blízké národy jako my a Slováci a tak šokující rozdíl ve vnímání reality a podpory Ruska....

10 2
možnosti

Blízké národy, ale ... vzpomeňte Samostatný slovenský štát, nebo šílení Slováků před rozdělením Československa.

5 1
možnosti

Nějak se pozapomělo, že car si Kyjev koupil. Diskutující ,nadávají na komunisty, přičemž trvají na darech 8-o/území přifařených Leninem,Stalinem/ soudruhů, při vzniku Ukrajinské republiky /v rámci SSSR/,že?

1 9
možnosti
Foto

Můžete tady obhájit, co to tady prezentujete? Tohle už je kolaborace!

0 0
možnosti
Foto

Mám to velmi podobně.

Taky nedokážu pochopit, co je to za lidi, jak uvažují a co je k takovému přístupu vede. Pokud uvažují podobným způsobem i o ostatních záležitostech, jak mohou normálně žít? Vždyť je to popření elementární logiky a morálky.

16 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^ Tak samozřejmě, že za stoupenci putinovského Ruska nestojí jen negramotní lúzři. Ono i mezi nacisty byli vzdělaní a inteligentní lidé.

16 3
možnosti
Foto

Vás se to netýká, tak o čem je řeč?

0 0
možnosti
Foto

Třeba na Detsche Welle zveřejnili názor politologa Johannes Varwicka: „Pokud se dá stejný výsledek dohodnout teď, pak nemá smysl dál obětovat desítky tisíc mrtvých, miliony traumatizovaných a o hmotných škodách ani nemluvě

4 11
možnosti

Jenže Ukrajinci nebojují za "stejný výsledek", oni bojují za Ukrajinu, zbavenou rusáků.

17 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS