Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A Nožička si musel do tohoto blogu kopnout, protože totátně propad jeho oblíbenec.

1 0
možnosti
Foto

Hledáte, co byste mohl na Pavlovi kritizovat, to pan učitel by klidně jako zásadní přestupek zkritizoval i jeho pozdrav. Snad ale matně tuší, že je velmi velký .. mimoň a tak hrdinně neotevřel diskuzi.

Co se týká některých zdejších komentářů (pokud se dají takto nazvat), připadá mi to jako slet nějaké pomatené sekty, protože podle úrovně vyjadřování a argumentace musí mít zřejmě silně vypláchnuto. Např. na konstatování, že Pavel byl v NATO jako mazák, replika, že tam byl i vrcholný nacista. No řekněte: není to krásné, že dnes už může jít kdokoliv na internet a opravdu kdekoliv?:-)

3 3
možnosti
Foto

Kdekoliv, kdykoliv. Nějak se v tom motáte... Btw, Co vás tak udivuje na pouhém konstatování, že v NATO klidně mohl být aktivní komunista, neboť v této organizaci se úspěšně uchytil svého času i bývalý nacista? Že být v NATO neznamená být ten "správný"?

1 0
možnosti
JH

Jako pozitivní na prezidentúře PP(kromě jiného) bych viděl, že by mohl být zrušen ÚSTR. Opravdu netuším, co by Pavel Žáček ještě chtěl řešit. Vůbec nejsem proti...:-) zrušení.

0 1
možnosti
JH

Stejně nemaj barák...

0 0
možnosti
Foto

Chyb, lží a manipulací má za sebou soudruh Pávek již dost na to, aby bylo možné jej za ně kritizovat.

7 6
možnosti
MV

Novým prezidentem Česka je pan Petr Pavel. Žádný pan Pavek na Hradě jako prezident nesedí.

3 5
možnosti
AJ

Komoušský synáček, kariérní komunista, aktivní předseda komunistické buňky, komunistický rozvědčík studující na provádění diverze proti nepřátelům na západě a kamarád tehdejších okupantů této země......

Rudou knížku nikdy nezahodil, jeho členství v KSČ bylo zrušeno až armádním příkazem.

Proti těmto lidem jsme v roce 1989 bojovali.

Tak to by pro začátek k tomu co agentovi Pávkovi vytknout i stačilo.

11 8
možnosti
JH

J33i64ř96í 88H80o24l27ý

11. 3. 2023 8:54

A vy si myslíte že dotační zloděj a udavač Bureš je lepší?

5 6
možnosti
KV

Souhlasím s tím, že u nového prezidenta by se mělo čekat s hodnocením alespoň obligátních 100 dnů. Škoda, že se podobně nepostupovalo u Zemana, kdy se na něho podobní pisálkové vrhli také hned, kdy bylo jasné, že jejich favorit, tehdy kníže, nevyhrál. Bylo to přesně tehdy, kdy tzv. Pražská kavárna nastolila dříve nebývalou (ne)kulturu jednání s prezidentem a bude trvat dlouho, než se tyto příkopy zasypou.

8 5
možnosti
Foto

Kdo první použil výraz Pražská kavárna? Už si nepamatujete, nebo nechcete pamatovat?

7 1
možnosti
KK

Co bychom mu vytkli? Třeba to, že přiznal, že byl rozvědčík? Dobrý, ale až po volbách?

4 4
možnosti
Foto

Návrh pro oba nesmiřitelné tábory - domluvte se na sportovním utkání, vědomostním kvízu nebo si třeba dejte 'přes držku '.

V diskusi se urážíte, v podstatě jsem nepostřehl, že by nastal okamžik, kdy jedinec z druhé strany barikády uznal názor soupeře.

Jako malé děti.

2 0
možnosti
JS

Projev je pro dav, vše kolem nástupu divadlo pro lidi, tam se pak vytahují nesmysly jako Havlovy krátké kalhoty, to mne nechává klidným, ale co mě zarazilo bylo, jak při jmenování Hladíka řekl, že si sám zjistil, že ty věci kolem jsou prázdné a že ho tedy může v klidu jmenovat, by mě fakt zajímalo jak to za těch pár hodin zjistil, když po měsíci nemá jasno ani vyšetřovatel.

5 3
možnosti
RK

Vy jste s vyšetřovatelem mluvil?

0 2
možnosti
Foto

Zoufalství pana Klause dostupuje vrcholu.

Pakliže argumentuje politickými zkušenostmi dle svého mustru, pak je třeba poděkovat Hospodinu, že je nový president nemá. Politické zkušenosti pana Klause a pana Zemana jsou děsivé a buďme rádi, že tito dva mastodonti jsou již na cestě do zapomění.

17 6
možnosti
JK

On měl vlastně pan Pavel kliku, že ho Klaus nezaměstnal. ;-)

0 0
možnosti