Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám dva páry skvělých tenisek značky New Balance, které jsou příznačné výrazným písmenem N na boku nártu. (Možno vidět na mnoha hráčích a hráčkách i na součaném tenisovém turnaji v MIami) Z určitého úhlu pohledu je možno N opravdu zaměnit za Zet.

Mám se snad obávat lynče?

1 0
možnosti
Foto

J17a39n 18Š20i36k

29. 3. 2023 20:57

Dávno předávno jsou olympijské hry a mezinárodní soutěže součástí politiky a nejsou reprezentací sportovců, ale národů. Proto Rusové nemají momentálně na jakýchkoliv soutěžích co dělat. Ti co leží s pupkem a pivem v ruce na divanu u obrovské televize by neměli zapomenout, že zatímco před nimi bude předvádět skvělé výkony sportovec země agresora, sportovec z napadané země umírá kdesi v zákopech u Bachmutu. Tak to je. Ať si Rusáci uspořádají svoje speciální hry s Běloruském na Sibiři. Místa na to mají dost. Hezký večer

4 0
možnosti

V současné době nemají ruští sportovci nejen na olympiádě, ale na všech mezinárodních sportovních soutěžích, co pohledávat.

7 0
možnosti

Olympiáda byla událost, která byla apolitická a měla stát nad všemi válkami. Proto se olympiáda stala symbolem míru. Nikomu nebyl na olympiádu vstup zakázán. Osobně si myslím, že jsme to chápání symbolu míru tak nějak převrátili naruby a považuju zákaz vstupu na olympiádu některým sportovcům za znevážení olympijské myšlenky.

3 5
možnosti
Foto

J90a57n 24Š70i31k

29. 3. 2023 21:02

Paní Ivano, nesouhlasím. Olympijská myšlenka existuje již dávno jen mediálně. Podívejte se do historie olympijských her za posledních sto let. Jsou plné politiky a pletichaření a honbě za výkony i za cenu zdraví sportovců. Zjistíte, že to o čem píšete již dávno neplatí. My jsme nic nepřevraceli. To už udělali generace před námi. Hezký den

2 0
možnosti

.... Nejenom náš předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval je ve svých názorech na účast rusských sportovců nejednoznačně ,,rozkýván", ale před chvílí jsem si na ČT vyslechl rozhovor s dalším naším nejednoznačným ,,rozhodovačem a myšlenkovým konstruktérem" našeho sportovního myšlení (bohužel naším bývalým olympijským vítězem - a tehdejším velkým sympaťákem) - Davidem Svobodou! Nechápu, jak může kdokoliv jakkoliv dnes obhajovat účast rusských a bělorusských - t.zn. fašistických sportovců na olympiádě v Paříži :-/! Karma !

7 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti

"Olympiáda, která by měla být dle starořecké tradice symbolem míru"...Myslím si, že ve starověku během olympiády utichlo harašení zbraněmi, po dobu olympiády bylo příměří, válka se nekonala. Neřešilo se pak, který sportovec na olympiádu může a který ne. Byl to sport a válka se do něj netahala.

1 0
možnosti
Foto

Takže myslíte, že když se olympiády zúčastní ruští sportovci, utichne harašení zbraněmi?

OK, navrhněte to Putinovi. Může se stáhnout z Ukrajiny, zaplatí škody a nechá potrestat válečné zločince, a ruští sportovci se olympiády budou moct zúčastnit. Prosté, viďte.

https://plus.rozhlas.cz/byly-olympijske-hry-v-berline-pro-ceskoslovenske-sportovce-svatkem-aneb-hry-pod-7174844

4 0
možnosti

R^ Souhlas. Rozhodnutí MOV je ostudné. S tím bojkotem OH je to dost ošidné, ten by byl na místě, kdyby bylo pořadatelskou zemí Rusko, což není. Za současné situace, kdy se mají konat LOH v Paříži, by dobře míněným bojkotem byla nakonec (nezaslouženě) potrestána Francie. Právě proto by měl být MOV zásadový a trvat na zákazu účasti sportovců Ruska a Běloruska, aby ostatní státy nemusel řešit toto nepříjemné dilema. Popřípadě by mohla Francie i proti stanovisku MOV zakázat přístup ruským a běloruským sportovcům na své území.

6 0
možnosti

Jaký je vůbec názor sponzorů? Vždyť nejjednoduší je zastavit penězovody a MOV se může klidně stavět na hlavu. Totéž s hostitelskou Francií. Doporučení MOV není příkaz ani nařízení MOV.

0 0
možnosti

A10d26a23m 66M22a21l29ý

29. 3. 2023 11:30

Naprostý souhlas!

Díky!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS