Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kladu si otázku, zda to byla vina individuální nebo kolektivní. V hospodách určitého druhu je celkem běžným jevem, že si štamgast plácne tu "svou" Marušku, když ta má ruce plné půllitrů. Předpokládá se,většinou správně, že potěšení bude na obou stranách či alespoň shovívavost projevená malým upejpnutím. Někdy ovšem dojde i k nedorozumění.

Toto ovšem nebyl společný výlet komunity hospody Na růžku.

Někomu stačí k probuzení přílišné smělosti jedna sklenka, aniž ostatní mohou počítat s blížícím se trapasem. Promile není známo, tudíž nelze soudit, zdá hrozil i obtížný výstup z éra ve stylu Jelcin. To už by se dalo uvažovat o množství promile, které se muselo viditelně projevit i jinak a vina za incident by pak nebyla pouze na onom jedinci.

PS:

Před takovou cestou je dobré vědět, kam to éro vlastně letí a co se tam sluší a patří a co rozhodně ne.

Bylo by například chybou letět k lidožroutům a jako dar vézt k snědku nějakou nepohodlnou osobu. Ta, nezískána v boji, by zřejmě byla odmítnuta a dar by mohl urazit jako předpoklad nenažranosti hostitelů.

2 1
možnosti

Zbytečně moc přemýšlíte o věcech, kterým ani nerozumíte.

;-D

0 0
možnosti

P52e92t17r 57N65e98d39v71ě19d

14. 4. 2023 18:40

Zdali půjde guma taky na pohovor k šéfové až nám ho vrátí? A pak na výlet, kde bude poslouchat ženy, které byly taktéž nějak poníženy.

Jinak samozřejmě karma. Předvedl jste dokonale praktiky současné vlády.

Asi je to fakt láska....

6 1
možnosti
Foto

Buranské chování u lampasáka docela pochopitelné.

2 1
možnosti
Foto

Oficíry do jednoho pytle. Laciné. Na to nějaký troll se vždycky chytne.

1 0
možnosti

Takže si tady schůzku Mirci Dušinové.

3 3
možnosti

Ano, je to úplně běžné, že vládní delegace dělají v opilosti v zahraničí skandály.

RvRvRvRvRv

1 2
možnosti

Inu, moc se vám nepovedlo. Chápu, že tento ironický blog má být protiváhou proti těm, kteří s radostí uvítají jakýkoliv průšvih, který mohou hodit na současnou vládu. Ale ruku na srdce, udělal nám ten pán vcelku slušnou ostudu, i když nešlo o bůhvíjaký sexuáíní delikt, ale o neslušné chování, naprosto neslučitelné s chováním hosta v hostitelské zemi.

3 0
možnosti

Trapný a ubohý blog. Máte to zapotřebí ?

4 3
možnosti

Nevím jestli píšete bludy z nevědomosti nebo záměrně lžete, ale dotyčný nesmí opustit a nebylo mu dovoleno opustit Jiřní Koreu.

A taky si říkám, jestli by to spíš nebylo obráceně. Jestli by se tomu v KLDR, jak bývá v těchto režimech zvykem, nezasmáli a ještě mu z ní neudělali společnici na večer.....

Nezlobte se, ale připadne mi, že vy, zapouzdření straníci, je vás tu asi pět, byste svým barvám odpustili i vraždu...

6 2
možnosti

Máte pravdu, ale nikdo nevíme, jak to doopravdy bylo.

;-(

0 0
možnosti

Bylo to hloupé a buranské chování zřejmě ožraly. Nic víc, nic míň. Ale v tomto případě si dotyčný plácal trest zaslouží, páč nám udělal slušnou ostudu.

7 0
možnosti
Foto

V podstatě se stalo to, že voják z povolání se v pracovní době ožral jako mužik. A Černochová drží klapačku a není mocna slova. Pod dojhledem ministra vlády ČR se v pracovní době chlastalo na palubě vládního speciálu. Hnus.

Rozdíl mezi Babišovou a touto vládou je de facto ve jménech person a stran.

Odporné je, jak lidé jako autor blogu a jemu podobná cháska zlehčují tu současnou vládní tragédii.

Strašné je, že radost z blbosti této vlády má cháska, která doufá, že to vrátí k moci Babiše.

Nevím jak moc je nás, kteří propadáme beznaději. Protože kromě "babišovců" a "antibabišovců", což jsou prakticky stejně kvalitní charaktery Rv a navzájem napadají své odpůrce, aniž by viděli trámy ve vlastních očích. je zde nějaké skupina, která si zoufala nad nekvalitou vlády Babiše a nyní ví, že změna k lepšímu se nekoná a tutíž ani konat v brzké budoucnosti nebude.

11 3
možnosti

Takže špatně není ožrala ve vládní delegaci ale pan Svoboda, který si to dovolil kritizovat. Zajímavá myšlenka, ovšem o čemsi vypovídající.

12 1
možnosti