Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný rozbor, Jiří.

Nominace.

1 0
možnosti

Toto je docela vecny a objektivni blog. Co vlastne dela OSN kdyz dovoli takovym Hitlerum, Stalinum, Husseinum, Cetungum a podobnym hovadum se dostat do pozice tyranu a diktatoru a rozmydlit a vyvrazdit vsechno kolem?

1 0
možnosti

Souhlas Když jsem viděl pochvalu od pana Nikla, trochu jsem znejistěl, ale on podle mne buď ten článek nečetl, nebo nechápe psaný text. Ode mne máte blogera roku.

7 2
možnosti

V čem nemá pan Nikl pravdu? A kde koho chválí? Pochopil jste vůbec co napsal? Pochybuji!

2 3
možnosti

J53o87s15e41f 45N20i79k78l

9. 5. 2023 16:53

Dobře napsáno...Chybí připomenout co se dělo na Ukrajině zhruba od roku 2008 po začátek SVO. Jak reagoval "západní demokratický svět" na ruská varování ohledně dění na samotné Ukrajině (Majdan, Kyjev, Oděsa, příslib federalizace východních a jihovýchodních částí Ukrajiny a jejich "demokratické" krvavé potlačení pomocí kánonů). Proč politici "demokratického západu" nechali "umřít" Minské dohody? Proč záměrně dávali Ukrajině plané sliby, že to či ono a začali je od roku 2008 vyzbrojovat "šrotem" ? Kdo se chtěl dohodnou a kdo ne ? Tak jasně černobílé, jak si myslíte, to přece není?

5 11
možnosti

Putin podle Clintona už v roce 2011 zpochybnil územní integritu Ukrajiny, čili tři roky před Majdanem.

5 3
možnosti
Foto

Sovětským vojákům a SSSR bylo ukradené nějaké Československo. Proto se u nás sovětší vojáci chovali jak na dobytém území a ne jako na území, kterému přinesli svobodu. Byla tu možnost rozšířit imperium a dostat slovanské národy pod jeden velký slovanský národ. Jedna okupace byla vystřídaná druhou sofistikovanější.Zásadní roli na porážce hitlerovského Německa, měla V. Británie, USA a SSSR, která by bez masivní pomoci by dokázala těžko porazit nacistické Německo a pokud ano, nedošla by do Prahy,

12 2
možnosti

Zasloužená karma

4 0
možnosti
Foto

https://turnerjiri.blog.idnes.cz/c/801480/komu-a-za-co-vlastne-mame-byt-vdecni.htmlInu komu. Že by těm, co implementovali bolševizmus do vhodného podhoubí? Či snad i W.CH., který prohlásil, že komunizmus je od dˇábla, ale Hitler je ještě horší,tak se proti němu i s dˇáblem spojil? Je ovšem docela lehké až ignorovat kontinuitu událostí a dějů, že

7 4
možnosti

Napsal jste to skvěle. Pochopí? Osobně si nakonec myslí, že i chápe a ví. Svými články si ale tak trochu honí triko a shání karmu.

1 0
možnosti
Foto

Rusákům za nic. Nepřišli nás osvobodit, přišli nás zabrat a s Hitlerem válčili jenom proto, že to byl jejich kumpán, který je podvedl. Jinak by si s ním porcovali minimálně celou Evropu.

14 7
možnosti
Foto

Kdyby šlo o osvobození, tak nemuseli blokovat Pattonovu armádu.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS