Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J98a21n 52R87á24ž

16. 11. 2023 13:57

Nadávám vládu i když jsem pro "utahování opasků" , čili v tom důvod není. Nadávám proto, že vše, počínaje tím "utahováním opasků", přes zahraniční politiku nebo digitalizaci státní správy dělá diletantsky, hledá výmluvy proč nic nejde, nikoliv způsob jak republiku efektivně "revitalizovat". Nadávám na vládu, že lokajsky přistupuje na vše, co se v Bruselu vylíhne za hloupost a nadávám na vládu, že nemá odvahu zkrotit a zmenšit přebujelou státní byrokracii.

1 0
možnosti
Foto

R43o60m35a38n 41K33o53z79e46l

15. 11. 2023 14:54

K té komunikaci - rozesmálo mne, když Olga Richterová píše na sociálních sítích, že počet lidí ohrožených chudobou neustále roste. Ale ona sama je členkou vládní strany, to jí nedochází?

0 0
možnosti
JR

J43a25n 14R57á47ž

14. 11. 2023 20:07

Naše země je jediná v EU, která se nedostala hospodářsky na stav před covidem

Česká republika je nejrychleji se zadlužující zemi v EU

Kdo tohle svádí na Babiše nebo Putina je......doplňte si podle svých preferencí

5 0
možnosti
ZZ

A statistické údaje vydává vždy co nejpozději.

0 0
možnosti
JK

V současné situace se opravdu nelze už vymlouvat na Babiše. Tato vláda lhala ve volebních slibech, daně, daň z nemovitosti (stanjura) atd. Teď lžou, že elektřina po novém roce zdraží o jednotky procent. Prostě vláda nemá plán. Na Ukrajinu deístky miliard nebyl problém. Teď dotace na energiie problém jsou?

10 2
možnosti
Foto

Velká karma. Tato vláda je předurčena k nepopularitě z jednoho, vlastně ze dvou důvodů.

Pro ty, kteří ji volili, je moc měkká, zatímco pro ty, kteří ji nevolili, je moc tvrdá. A těch, kteří ji nevolili, je logicky mnohem víc.

10 5
možnosti
LC

Nevím jestli tvrdá, nebo měká, ale hlavně je neschopná.

9 1
možnosti
Foto

J76a16n 65Š49i57k

14. 11. 2023 16:12

Je to tak. Hlavně vše pořádně rozmáznout. Co dokázali vymyslet média a opoziční politici se slavnou zrušenou cestou do Nigérie... To vypadalo jako kdyby nešlo o zemi s HDP na 183. místě na obyvatele, ale o Katar, který je na místě prvním. Jeden dlouholetý afrikanista se těm mediálním blábolům smál, až se za břicho popadal a podnikatelé, kteří se cest účastnili jen nechápavě vrtěli hlavou. Ve společnosti došlo k zostření podmínek, nepochybně. Střední vrstva se zmenšila. Ano, ta chudší část se zvětšila, jenže ta fňuká ze všech nejmíň. Protože byli a jsou zvyklí zatínat zuby mlčky, pro ně se nic nezměnilo. Mistři ve fňukání jsou ti, kteří musí mít za rok tři dovolené a mají státem garantované výhody a výhodičky. Ne, pro ně je fakt ta jedna dovolená, o kterou v roce přijdou, smrtící rána. A co všechny ty řetězce a zemědělci a potravináři. Taková hrůza. Jeden se smál na obrazovku TV: v loni jsme měli zisk 1 mld. a teď to bude jenom 800 mil. Kč. To chce zastropovat!!! Mám takový návrh. Nedělejme nic, lehněme si na záda, žerme a chlastejme. Počkejme si, třeba nám to někdo zaplatí. Nebo se snese z nebe nějaký spasitel!!! Hlavně se neomezujme, vždyť je to fajn jízda. Hezký den a díky za článek

9 5
možnosti
LC

S tím Katarem jsme si také navařili. Kdyby si teď Fiala chtěl udělat výlet do Kataru, asi by dostal stejného fakáče jako od Nigérie.

3 1
možnosti
DK

Neuvěřitelná demagogie

8 5
možnosti
LS

Demagog jste vy.

4 2
možnosti
LC

Vysvětlovat neschopnost vlády špatnou komunikaci s veřejností je velmi oblíbené, ale už snad směšné. Za mě, ať se mnou vůbec nekomunikují, ale ať dělají smysluplné kroky ve prospěch ČR a jejích občanů.

11 1
možnosti
Foto

Špatná vláda neexistuje. Toliko špatní občané, co si neumí utáhnout opasky, a tak to za ně obětavě vláda činí, čili jim ty opasky musí utáhnout sama, neb nikdo jinej to za ní neudělá

3 2
možnosti
Foto

Pane Turnere, učitelé stávkují hlavně kvůli snížení PH maxů (počet hodin, nebudou se dělit třídy, odnese to praktická výuka). Lékaři se bouří kvůli přetěžování. U obou skupin jde o organizaci práce.

A komunikaci ministrů.

V. Válek chce nechat mladé lékaře "vycukat".

M. Bek řekl, že lidé nechtějí vyšší daně, aby měli učitelé vyšší příjmy. A snížil ty PH maxy, protože 34 dětí v pracovní skupině je ideál.

Na co máme takové ministry? Pěkný den.

8 6
možnosti
ZZ

Já nevím jak teď to přesně je. Kamarádka dělá učitelku na střední škole a chrochtá blahem. Srovnává svoji pracovní dobu a plat s tím, co zažila ve výrobní sféře, kde makala často od 7 do 17 hodin. Dnes má týdně údajně 17 hodin a do školství šla z nouze, protože hledala k vůli dětem zaměstnání, aby mohla vypravit děti do školky a pak je také po 15 hodině vyzvednout.

Tak se jí ve školství zalíbilo, že už nechce měnit.

Ještě si matně vzpomínám na učitele základní a střední školy v šedesátých a sedmdesátých letech - a tam si nepamatuji, že by učitelé neučili. Všichni se neustále točili v kolečku a jen ředitel občas bloumal po škole a kontroloval nástěnky, protože neměl do čeho píchnout a hodin měl poskrovnu.

1 0
možnosti