Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Středoškolští učitelé s šedesátitisícovými platy? Hlaste se, prosím, ať vás mohu spočítat! 😃

Ředitelé, zástupci a tělocvikáři obhospodařující tři školy se nepočítají.

0 0
možnosti
JK
Foto

Půvabné by bylo, kdyby si k tomu všemu každý stávkující ještě vymohl hladovkami, akčními protesty a třeba i nočními nespavkami vyšší odměny na "svých" organizátorech stávek. Proč by se odborářští bossové nemohli podělit o svůj nesporný blahobyt se svými věrnými stávkujícími, aby jim zvýšili tolik žádoucí sociální standard? Vzhůru, je třeba vyhlásit stávku proti odborářským vykořisťovatelům, kteří si dělají profit z kolosálních obětí, jež za ně a za jejich kalé cíle odtrpí stávkující!

6 0
možnosti
Foto

Kalousek chce zahájit protestní ,jedlovku"

0 2
možnosti
Foto

Jen hladovte, aspoň zbude více jídla pro mě.

5 0
možnosti
Foto

Už jsem protestní hladovku zahájil. Ovšem s přestávkami na snídani, oběd, svačinu a večeři. A netýká se tekutin.

9 0
možnosti
Foto

A mezitím, co tráví stařeček Dvořák pomocí kyseliny potravu, hledí na monitor, co by tak tam komu asi tak připsal moudrého, čímž na sebe nabaluje všechny svoje spřátelené plusovače a ti plusují a plusují a u mne naopak samozřejmě minusují a minusují, až se snad jednou z toho asi uminusují...!

2 6
možnosti
Foto

Protestní hladovku by měli zahájit zaměstnanci, co se starají o stravování našim Vyvoleným. To znamená v jídelně či bufetu /a nebo jak tomu přesně říkají, nevím/ jednak ve Sněmovně, Senátu a také na Úřadu vlády. A nic takového, že si nechají dovézt hambáče či pizzu!! Ať se Vyvolení v listopadu pěkně obléknou a vyrazí do ulic i se svými ochrankami a jdou se najíst mezi prostý lid.

0 8
možnosti
MM

To je tak vtipné a úderné, mířící na podstatu!

Jak to děláte?

11 1
možnosti