Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Bohužel, jako vždy. Móda vymezování se k tomu, co nechceme je tak silná, že podlehneme-li tomuto trendu. Nepohneme se z místa. Je nutné říkat já budu volit toho a toho, ty a ty proto a proto a politici musí nabízet řešení nikoliv jen špinit opozici. Další hloupý názor, který nic neřeší.

0 0
možnosti
VL

Proč to neřeknete rovnou, že stávající vládní politici ve volební kampani vědomě lhali s jediným cílem za každou cenu vyhrát volby.

2 0
možnosti
JH

J67a51n 75H27u54r42k19a

7. 1. 2024 8:53

není den kdy by orgány v činném řízení nečapli za flígr nějakého lumpa z Pětikoalice...a tady jsou ty stovky miliard které musíme zaplatit jako hloupé ovce ekonomickou chudobou státu aby se lumpové poučili a kradli ještě více protože zjistili že to jde...

0 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Jen podotktnu, že politic jsou věrným obrazem nás všech, věštiny nás všech. nemohou být lepší než my. To my chceme utrácet peníze, které nemáme a vyvíjet co nejmenší námahu.

1 0
možnosti
Foto

Neposlední otázkou je možnost - "zda pan Babiš vůbec někam kandidovat bude??". Spíše bych tvrdil, že NEbude.

1 0
možnosti
ZV

To tvrdil už mockrát

0 0
možnosti
ZB

Máme hrůznou nekompetentní fialovou prolhanou vládu a s ní to bude vždy špatné!

8 8
možnosti

Volit Babišovo ANO dluhům je cesta do pekel.

7 1
možnosti
ZD

Dá se z vašeho příspěvku usuzovat, že se současnou vládou směřujeme do nebe?

5 4
možnosti
ZB

Vláda nemusela zatáhnout za záchrannou brzdu, kdyby po nástupu začala brzdit pozvolně. Jenže oni napřed přidali plyn, aby dohnali své ztráty z dob, kdy nebyli u korýtka a teď z hrůzou zjistili, že už to nabralo pořádné otáčky.

Toho Okamuru možná budou nakonec potřebovat obě strany, klidně může skončit i ve stáji Fialy, pokud se ho teda ODS zavčasu nezbaví.

8 4
možnosti

Když vláda obere důchodce o část zákonné valorizace jejich důchodů a zdůvodňuje to nezbytností šetření, pak se střílí do vlastního kolena, když rozdává miliardy na nákup elektromobilů, FVE, zateplování baráků včetně těch po babičce a dotování podniků v činnostech, které patří do jejich předmětu podnikání. Ukázkově LČR na zalesňování, ČEZ na výstavbu obřích FVE a to nepíšu o podpoře politických neziskovek a různých spolků, jejichž přínos je nejasný, nebo vyvíjejí vysloveně státu nepřátelskou činnost.

Takovéto jednání musí každý, kdo alespoň trochu přemýšlí, hodnotit jako kontraproduktivní, které k vyléčení státních financí rozhodně nepovede.

Pětikoalici jsem nevolil a každodenní výsledky její práce mi dávají za pravdu, že jsem se nespletl. Do příštích voleb vím jedno naprosto jistě: tak jako jsem si slíbil po převratu, že nikdy nebudu volit komunisty, tak nikdy nebudu volit nikoho z této Pětibandy. Jednou pro vždy se u mě odepsali.

19 5
možnosti
JK

Většina toho o čem tu píšete jde na vrub předchozích vlád (a nejen té Babišovy). Ono zrušit nějaký zákon je podstatně složitější, než ho odhlasovat (a často bez znalosti věci).

4 4
možnosti
Foto

Pro mě je to důvod nejspíš nejít k volbám vůbec. Nesystematičnost a jakákoli odbornost schází na obou ministerstvech kde " vidím pod pokličku." Stanjura tomu teď nasadil korunu s tím, že žádné větší reformy už nebudou , protože si je volič nepřeje. Já je kvůli tomu volil. ( Kvůli těm reformám). Ale reformy nejsou jenom o hurá vytahání peněz lidem z kapes. To nic neřeší. A protože žádné skutečné reformy vláda nepředvedla mám jako volič pocit, že mě jen znejodnotila peníze a teď se mi ústy ministra Stanjury vysmála do očí....

17 2
možnosti
Foto

P.S, znehodnotila a ztížila možnost jejich vydělávání.

8 2
možnosti