Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O těch získaných politických bodech pro Rakušana bych trochu pochyboval, protože do jeho se akce obula v pořadu 168 hodin i jindy vcelku loajální Česká televize (byť ústy moderátorky jednoho z nejpitomějších pořadů ČT Máte slovo). Já osobně ale v jeho akci taky nic přínosného nevidím a nechápu, proč do jámy lvové leze ausgerechnet on a ne ministři, kteří mají na hrbu ekonomiku tohoto státu.

0 0
možnosti
PN

Ono když "se vyjede" mezi občany 2x za celé volební období, tak není divu, že to dopadlo jak to dopadlo. Když necháte "lid" natlakovat jako papiňák, tak ta pára potom fičí ven dost rychle

3 0
možnosti
JR

J10a76n 40R80á59ž

25. 1. 2024 19:36

Patří pod příspěvek p. Jiroudka ve 12,24h

1 0
možnosti
JR

J36a11n 48R91á68ž

25. 1. 2024 19:27

Karvinská hospoda opravdu není pražské názorové akvárium. Rakušan to dobře věděl a že tam šel a i pivo si tam mezi těmi lidmi vypil u něho velmi oceňuji. I když ho nemusím, za to má a věřím, že nejenom u mne velké plus. Perfektní PR pro odvážného politika.

No a při té příležitosti jsem si v takové hospodě představil Fialu a hodně dlouho jsem se smál.

1 0
možnosti
EH

Rakušan najal nové marketéry a vyjel mezi lidi. Prezident taky vyjel mezi lidi. Jeden si vybral hospodu a pozval tam své oponenty. Druhý měl sál s příznivci a školáky, kde se kladly hezké otázky.

Pokud podle toho chceme srovnávat dezoláty a kultivované voliče, tak si vzpomeňte na Babišovo turné, jak ho tam odpůrci účelově přeřvávali s amplióny. Taky mohl vyjet do výspy svého rivala a dělat ze sebe hrdinu nebo mučedníka. Akorát koblihy taková gesta nepotřebují.

5 3
možnosti
Foto

Je to pozitivní. Blíží se další volby a každý chce něco urvat pro sebe. Už se začínají žrát mezi sebou.

7 0
možnosti
Foto

V té hospodě v Karviné prý bylo i pár známých postav z dezolátské scény. Asi si tam dali sraz, aby to tam Rakušanovi "nandali". Některé výstupy z hospody tomu i nasvědčují.

3 6
možnosti
Foto

Výstupy z hospod bývají dva. A sice dveře, ač ani okna nelze vyloučit

4 0
možnosti
TB

Kritika EU je levicová? To vážně?

8 1
možnosti
JP

Ano, kritika EU je levicová. Dnes pojmy dost převrací.

0 1
možnosti
Foto

Každá předpřipravená PíÁr akce dobrá, vč. propagačních videí. To by v tom byl soudruh čert, aby na diváky cirkusů nezabrala

7 2
možnosti
JH

J97a66n 97H63r51u55š69k31a

25. 1. 2024 11:54

Já myslím, že to bylo geniální z marketingového pohledu. Ukázat potenciálním voličům STANu, jak vypadají „obyčejní“ lidé, kteří volí opozici...

7 4
možnosti
Foto

Vrtichvosti to vědí naprosto přesně, kdo koho volí

4 3
možnosti