Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Autor nepochopil podstatu žaloby ! Podle mne zbytečný článek .

3 4
možnosti
VF

Ano, dotkl se Vaší modly.

2 0
možnosti
JK

Velmi dobře napsané. O tom svědčí už to, že se paní učitelka, češtinářka, historička a znalkyně praxe StB "Nohavicová-Houdová" tolik čílí.

8 2
možnosti
Foto

Jistě. Čílím. Pod dojmem tohoto článku jsem si dovolila odcitovat Kryla. Často na něj teď myslím, jak by to tu celé viděl:

"Král klečí před Satanem

Na žezlo se těší

A lůza pod platanem

Radu Moudrých věší

A zástup kacířů

Se raduje a jásá

že prvním z rytířů

Je veličenstvo Kat."

A samozřejmě jsem to hned schytala. Kryl už se taky nesmí? Na FB mě za jeho verše málem zlynčovali.

Upozorňuji, že Kryla miluji od patnácti.

0 0
možnosti
JU

Jsem ten poslední, kdo by chtěl hájit Bureše, protože si také myslím, že STBákem byl, a to vědomě, a výpovědím nadřízených o tom, že vlastně nepodepsal, nevěřím.

Nicméně nejsem si jistý, jestli to bylo čisté i z opačné strany. On to Bureš projel tak trochu kontumačně, protože přeci nezažaloval tu správnou stranu. A správnou stranou není Slovenská republika, ale Slovenská republika(!?). Asi jako v jiném podobném případě, kdy jistá vnučka autora nikdy nenalezeného článku musela žalovat na několikrát, aby se domohla omluvy za nestydatý výrok Miloše Zemana (apropos, omluvil se jí nakonec? Mám dojem, že i přes rozhodnutí soudu nikoli, že se nakonec omlouvalo jen naše ministerstvo). V tomhle mi obě naše země připadají podobné, jakýmsi nemravným způsobem ztěžují přístup k právu, a považuji za kouzelné, že takováhle levárna dopadla i na někoho tak levého, jako je Bureš.

Mnohem šťastnější bych ale byl, kdyby soudy řekly naprosto jasně "Agentem jste, Bureši, byl, vašemu nadřízenému nelze věřit, podpis na vázací listině je evidentně váš, a nazdar". A ne ty současné tanečky, že vlastně podal žalobu na nesprávnou stranu...

8 2
možnosti
DB

Nejásejte předčasně, Fico mu určitě pomůže, jakmile obsadí slovenský ústavní soud. Možná se ještě budeme divit.

3 2
možnosti
VK

Před léty se říkalo :

kdo chce žít jako prase v žitě, musí se chovat jako ,, maminka od prasátek " . AB to plně předvádí i v politice.

10 6
možnosti
Foto

Jiří, dejte tento článek na Blogosféru prosím.

Jinak - Babiš js psychopat. To není urážka, to je diagnosa, kterou mu m.j. stanovil MUDr. Radkin Honzák. Psychopat nechápe pojmy jako je čest, morálka, svědomí. To jsou pro něj cizí pojmy. On jim geneticky není schopen porozumět.

Tragédií není Bureš. Tragédií jsou jeho voliči.....

31 5
možnosti
JK

Řekl bych, že psychopat ty pojmy chápe, ale ne jejich význam a dopad. Pro něj jsou to jen slova jako kterákoli jiná.

3 0
možnosti
Foto

Agent Pávek zůstává Pávkem, ono jich tady bylo 300.000, každý to má v rodině i když křičí kejhá

8 14
možnosti
Foto

Voličů Národní fronty bylo mnohem víc, i když kdekdo říká, že musel. Jako by každý, kdo vešel za plentu, zůstal v tratolišti krve po palbě volební komise. Srabíci předstírají morální převahu nad Pavlem, ti soudní vědí, že bez podpory voličstva by si státní moc nedovolila tlačit lidi do KSČ. Počet členů KSČ a téměř 100% volební podpora jsou spojené nádoby.

13 0
možnosti