Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

vydrzel jsem u rozhovoru, kterej jsem si nasel na siti, cca 40 minut

vic to neslo

pak jsem si vygoogloval pana novinare a bylo jasno

tu paralelu jste trefil presne

karma

2 0
možnosti
Foto

Karma.

Je to přesná paralela.

Novinář je zodpovědný za to, jaké informace vybírá ke zveřejnění a jakým osobnostem dává prostor. Pokud je svědkem lži, je jeho povinností neprodleně reagovat. Na lež nejenom poukázat, ale také přinést informace, které ji vyvracejí.

A povinnosti nás občanů je zajímat se, cvičit se v rozeznávání pravdivých informací a díky tomu i v rozeznávání lži a demagogie.

Aforizmus: Ten, kdo lže, ztratí u lidí ve svém okolí důvěru. Když lže politik, lidé ho volí.

2 0
možnosti
JK

Diktátoři se nevyhnutelně ocitnou v pozici kdy vědí, že neslavně skončí a obětují cokoliv i kohokoliv, aby prodloužili svoji krutovládu. Stane se z nich paranoidní srab, který nažene na válečná jatka i děti jen pro jeden den další vlastní slávy.

Najde se totiž vždy dost šílenců, kteří ho za to budou obdivovat, dokonce i když dobře vědí skutečnosti, které jste popsal.

5 0
možnosti
JV

J88i51r89i 63V78r93a38b48e49c

13. 2. 2024 17:25

Naštěstí má Putin proti sobě celý, civilizovaný, demokratický svět.

6 0
možnosti
JN

J14o75s86e59f 43N81i55k61l

13. 2. 2024 20:49

Zbývajících asi 6,5 - 7 mld obyvatel planety, není civilizovaný a demokratický svět...asi tak?

1 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma

5 0
možnosti
Foto

J88o66s69e28f 51B19á31r65t73a

13. 2. 2024 15:17

P. Hák: Nechápu, proč jim ten bezvýznamný rozhovor druhořadého novináře, zkrachovance a zaprodance, s umírajícím diktátorem bezvýznamného státu, co neumí vyrobit ani budík a už dva roky drtivě prohrává s Ukrajinou, tak leží v žaludku.

Přece by o tom mohli mlčet, jako mlčí o bezvýznamných protestech zemědělců a dopraváků nebo o bezvýznamných blokádách hranic. Samozřejmě je třeba odsoudit rejdy imperialismu, aby čtenář netápal, ale snad se tak marginální věc mohla odbýt jednou notickou. Neznepokojovat čtenáře na cestě k zářným zítřkům! Všechno jde skvěle!

2 13
možnosti
Foto

Ten pán má k dispozici milionovou armádu, jaderné zbraně a zálusk na území sousedních zemí. Jeho slova a činy mají v současnosti za následek stovky mrtvých a zmrzačených lidí denně. S podobnými osobnostmi máme neblahou historickou zkušenost. To je důvod, proč tomu, co dělá, věnovat ostražitou pozornost.

13 0
možnosti
EH

Správně, s Putinem se diskutovat nesmí. A už vůbec to nedávat někde veřejně na web, odkud pak čerpají novináři a roznášejí mezi lidi.

Ještě bychom se dozvěděli něco ošklivého, třeba jeho pohled na věc. Stejně akorát lže, což dokazuje rozhovor s Hitlerem z roku 1934.

Kdy nějaké rozhovory zamezily válce? Nás ochrání ignorování zločineckých potřeb těch imperialistických padouchů, otočení zády k agresorovi a několik F-35. Nebudeme se Putina ani ptát, jestli je ochoten počkat 11 let, až nám je dodají.

Pokud budeme poctivě srovnávat všechny současné politiky s Hitlerem, Napoleonem a Mandelou, nemůžeme se nikdy splést, protože osobnosti a okolnosti jsou vždy stejné.

4 14
možnosti
LV

Myslím, že Putinův pohled na svět známe i bez patolízalského rozhovoru. A že je ošklivý, to průměrné chápavý a vnímavý člověk rozpozná na první pohled.

Ačkoliv uznávám, že existuje skupina lidí, kterým to ošklivé nepřijde. Pravděpodobně s ním sdílejí stejné (ne)hodnoty.

13 0
možnosti
MB

A co kdybyste nechal na lidech, aby si na základě uskutečněného rozhovoru s Putinem udělali vlastní úsudek. A že většina mainstreamových evropský médií je naprosto neobjektivní, a nedává věci do historických souvislostí, a informují jednostranně be prospěch Ukrajiny, je jednoznačně pravda.

5 13
možnosti
PV

Muzete mi dat do historickych souvislosti vstup Varsavskych vojsk na nase uzemi, abych ho konecne spravne (po vasem) pochopil?

14 0
možnosti