Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P41e50t93r 18B77u92r95i65a79n

22. 2. 2024 15:33

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
JV

Dělají aspoň něco a zato jim patří dík! Zadarmo, bez dotací. Autor, který v Jugoslávii nebyl a seděl doma na zadku, kritizuje veterána. To jsme to dopracovali. O čem je současný systém? Chrání neoprávněné výhody hrstky vyvolených a jejich přisluhovačů, kteří jsou ochotni za ohlodanou kost škodit obyčejným lidem.

0 16
možnosti
JZ

SA také pracovala zadarmo a bez dotací.

4 2
možnosti
VB

Perfektní. BIS musí mít hodně práce. Divné, že u jejich www není upozornění na nebezpečí.

4 0
možnosti
Foto

I tam maj svoje lidi

0 0
možnosti
Foto

Na Slovensku se kdysi pokoušel o jakousi Národní domobranu Marián Kotleba. Ti jeho chlapci měli uniformy připomínající uniformy Hlinkovy gardy z let válečného Slovenského státu. Tu jeho domobranu mu nakonec zakázali.

12 0
možnosti
JH

Díky za Váš hlas racionalismu.

2 0
možnosti
PP

Zasmál jsem se po ránu, "zestátníme Lidl a sním " a já čekal pokračování, že po zestátnění do Lidlu vtrhneme a všechno tam sníme.

Blok pěkný, karma.

6 0
možnosti
Foto

Milý Jiří. Jakýkoliv vysokoškolský titul nebrání v rozvoji toho, čemu se v odborných kruzích říká paranoia kverulans. V dřívějších dobách byly pro tyto jedince rezervovány přívětivé místnosti s vlídným personálem, který je v rámci terapie ujišťoval, že Venušané jsou už v zahradě ústavu, případně, že na jim požadovaný summit o celosvětovém míru již přistávají na letišti Ronald Reagan a papež Jan Pavel II.

Moderní doba umožňuje těmto jedincům veřejné působení. Takže kterýkoliv takto stižený může veřejně hlásat cokoli bez nebezpečí internace. Problém vidím v tom, že se najde řada jedinců, kteří mu uvěří a jsou schopni se za ním postavit do řady a přebírat jeho slova, jakkoli jsou pitomá.

16 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že je již nejvyšší čas, zavést opět ZVS. Ovšem bez ideologic. keců, a triviální buzerace. Leckde se k tomu některé státy vrací, v jiných to pak po generace i funguje. Např. ve ,,Švajcu", ale třeba i u amíků coby národ. garda.

2 7
možnosti
RJ

14 států v Evropě ji má. Národní garda v USA je něco poněkud jiného.

1 0
možnosti
JN

J62o48s81e98f 63N55i21k78l

21. 2. 2024 19:36

JAKÉ JSOU CÍLE NÁRODNÍ DOMOBRANY

Nejbližším cílem je získat část obyvatel pro myšlenku obrany domova a jejich přípravu pro

obranu domova

Cíl v případě, že nebude dosaženo vzdáleného strategického cíle, a při tom dojde ke krizové situaci spojené se zhroucením bezpečnosti ve státě (ve smyslu nemožnosti zabezpečit ochranu majetku, zdraví a životů obyvatel bezpečnostními složkami státu) Bránit majetek, zdraví a životy rodiny a komunity svých známých (tedy vést boj na ochranu rodiny a komunity proti ohrožujícím gangům)

Strategický (konečný) vzdálený cíl:

Tím je platným zákonem prosazené řešení obranyschopnosti země cestou domobranecké armády státu.

3 16
možnosti
RJ

Tak jasně a tahle banda pohrobků LM to zajistí.

18 2
možnosti
JZ

Čím to je, že národní domobrana tak nápadně připomíná nacistické SA.

21 2
možnosti
Foto

Mně nějak naskočily Lidové milice. Vlastně - jaký rozdíl?

19 2
možnosti