Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Newsroom je hnůj a odpad. Když se odvysílalo ochotnické divadlo Slonková/Kubík ze Švýcarska, nepadlo v Newsroomu ani slovo o pravděpodobném porušení švýcarských zákonů z jejich strany, přestože se to už v médiích dávno diskutovalo. Zato se samozřejmě nakydalo na Babiše, jako tradičně. To samé, když tam nechali Kmentu prezentovat svoje bláboly bez důkazů o údajném nátlaku GIBS na něj, Kroupu a Slonkovou na příkaz Babiše. Pořád si pamatuju na jeho památnou větu "Důkazy pro to nemám, ale jsem o tom přesvědčený."8-o8-o8-o A co na to redaktor Newsroomu? No hádejte - NIC. Žádné doplňující dotazy, žádné "grilování", žádné nepříjemné otázky. Takže tolik asi k "veřejnoprávnosti" ČT...

3 3
možnosti
Foto

Přečetl jsem jen první větu. Toto je diskuse pod článkem, který spíše kladeotázky a má vyvolat polemiku. Nejste v Parlamentních listech, pane Sedláčku.

1 4
možnosti
JN

Nejsem si jist, zda autor blogu video z natáčení pořadu Newsroom vůbec viděl, jelikož ... pan Veselý vůbec nereagoval na server Hlídací pes, ale na způsob natáčení a prezentace pořadu Newsroom. Zejména reagoval na to, jak ho v minulosti několikrát poškodili a samozřejmě mu v rámci té jejich "vyváženosti" vůbec nedali prostor. No a pokud jde o politiky, zcela logicky se ptal, proč si Newsroom nevšiml jeho rozhovorů třeba s Gazdíkem, či Vondrou. A tak by se dalo pokračovat ...

6 2
možnosti
Foto

Zcela jste uhnul o meritu věci. V článku je jasně popsáno, o co šlo. Přečtěte si článek , zamyslete se a pak teprve reagujte.

Hlídací pes kritizovat Veselého rozhovor s Babišem, Newsroom o tom informoval a pak se Veselého zeptal, co si o tom myslí. To je celé. Následovala hysterická reakce místo odpovědi a urážky místo argumentů.

Veselý byl v roli tázaného, to by jako moderátor měl chápat. Své nevyřízené účty s Newsroomem si mohl vyřídit kdykoli jindy.

1 3
možnosti
PT

P90e51t77r 57T18r90y27n88e40r

28. 9. 2019 23:57

Rozhovor jsem viděl a musím říci, že jsem se při něm královsky bavil. Ta slečna svazačka co zastupovala ČT byla opravdu tragická až mi ji přišlo líto a závěrečné doporučení pana Xavera sedlo jako zadnice na hrnec ;-)

10 3
možnosti
Foto

Takhle jste to vyhodnotil? Slečna svazačka a trefný Veselý.

Já jsem viděl a slyšel slušnou jasně formulovanou otázku položenou někomu, kdo souhlasil s rozhovorem a hysterického tlusťocha, který místo aby na ní v klidu odpověděl napadl médium, které se ho tázalo a místo argumentů vyjmenovával svoje zásluhy a ceny, jako by to snad mělo s onou kritikou něco společného. To tedy opravdu sedlo.

1 3
možnosti
VB

Tedy jestli i v zábavném pořadu musí zaznívat správné ideologické otázky, tak nevím, nevracíme se v čase?

14 0
možnosti
Foto

Máte pocit, že jsem něco takového napsal nebo vyjádřil?

Je, pane Blažku, zcela nehorázné mi něco takového podsouvat, když jasně píši to co je shrnuto v posledním odstavci článku, a je zcela paradoxní, že ten, kdo se zde dovolává nějaké etiky, se sám chová zcela neeticky a lživě.

0 2
možnosti
PM

Vidim tlacitko "zvysit karmu", ale postradam tlacitko SNIZIT KARMU. Nebo alespon bojler... Chvilemi jsem pochyboval, jestli je autor vubec Cech, tolik chyb vc. pravopisnych, to uz je pod urovni dokonce i tohoto serveru!

9 2
možnosti
Foto

Vůbec nejraději mám chytráky, kteří vyjádří kritiku článku, vysvětlí autorovi, kdo je a kdo není a nic konkrétního nenapíší. Nebudu vás trápit požadavkem, abyste formuloval nějaký názor nebo myšlenku, ale mohl byste alespoň napsat, kde mám jakou pravopisnou chybu?

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že diskuze je důkladně promazána. Zopakuji otázku: Když kritizujete ČT, znamená to, že ji sledujete a v blogu lžete, nebo ji nesledujete, vymýšlíte si a taky i v tomhle případě lžete? :-)

1 0
možnosti
Foto

To píšete mně a reagujete na tento blog? Vůbec tou nerozumím

0 2
možnosti
OZ

Všichni víme, pro kterou stranu Mordoru tluče jistě veliké, tukem obrostlé Xaverovo srdíčko, a on se s tím nijak netají, se Zemanem si tyká a před Burešem klečí....:-)

11 14
možnosti
MB

Ale stejně tak víme, pro kterou stranu Mordoru tluče jistě zbytnělé srdce molocha jménem ČT.. A to tak, že vyšle svého hlídacího psa až do ČRo kvůli rozhovoru s Babišem.. (ačkoli se to tam servilními rozhovory s politiky typu Schwarzenberga, Horáčka apod jen hemží ..stejně jako v ČT);-)

8 2
možnosti
ZD

Souhlas, také se mi to zdá příliš a zbytečně emočně vypjaté. Je to jako s politiky, něco se říká veřejně a něco je ještě v pozadí. Proto je nutno i reakce na to "co je vidět" držet zkrátka na uzdě hezky nakrátko. Člověk by pak mohl "zemřít" na tiskovou chybu (to jsem slyšel na XTV):-).

0 0
možnosti
Foto

R^ Také si říkám, koho zajímá u politika to, co s politikou vůbec nesouvisí. Obecně si myslím, že kritický pohled na politiky by měl být samozřejmý pro všechny, ale není nutné ho někomu nařizovat

0 0
možnosti
Foto

Jak souvisí jedenáct let starý rozhovor LXV s Landou s tímto tématem?

0 0
možnosti
ML

Kdo je Luboš Xaver Veselý? V životě jsem to jméno neslyšel...... To bude asi tím, že na "veřejnoprávní" žumpu nekoukám.

3 18
možnosti
Foto

Za dobu, co jste psal tento komentář, byste to zjistil. Pro mentálně méně zdatné a líné jsou pod článkem odkazy.

To , že jste ani jedno neudělal a naopak vyjádřil potřebu si bez jakékoli argumentace plivnout na veřejnoprávní média jako taková, cosi vypovídá o vaší osobě.

Nicméně kdybyste to udělal nebo jenom pozorně čet, zjistil byste, že Luboš Xaver Veselý dnes již ani tak nereprezentuje veřejnoprávní média jako sebe a XTV, což není médium nestranné, a tak by se vám mohlo i líbit. :-)

9 5
možnosti