Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Vít, co je zajímavé?

Že když jsem v těchto diskusích psal své názory na jiný problém (migraci Afričanů do Evropy), hodně z těch, kteří se dnes Grety zastávají, mi posměšně psalo, že o tom nic nevím, když necestuji, a oni že to vidí mnohem lépe, protože ty země mají všechny procestované a v letadlech jsou jako doma.

A najednou se až do morku kostí zastávají někoho, kdo říká, že cestovat letadly se nemá.

Prostě mění postoj podle potřeby tématu. Jestliže chtějí ukázat, jak znají svět, tak je přínosné, že se cestuje letadlem.

Jestliže je tím tématem Greta, tak je ušlechtilé tím letadlem necestovat.

4 0
možnosti
DN

Gréta porazila jediné. Zdravý rozum.

7 0
možnosti
PJ

Rozum možná, ale zdravý????????

8-o

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Velmi dobré zamyšlení. R^R^R^ Zaznamenal jsem výsledek voleb v Rakousku a nářky Hofera, že prý "dostal od Gréty ránu pěstí" ;-D. Takže ona vlastně složila i Hofera. I mě hodně zajímá právě to, jak a kteří lidé na "fenomén Gréta" reagují" a koho nejvíc štve.

Pokud si najdu čas, rád se ještě k diskusi vrátím. Přeji hezký den

4 0
možnosti
Foto

R^Děkuji. Trochu jsem se zdráhal znovu toto téma vytahovat, ale, jak naznačujete, je to takový sociologický test. Přeji také hezký den.

2 0
možnosti
JH

"Trpíme Gretiným syndromem...."

Autore, proč to množné číslo?:-)

5 2
možnosti
Foto

Jenom letmo projděte posledních sto článků na tomto blogu a nebudete se muset tak hloupě ptát:-)

4 0
možnosti
Foto

J93a34n 59Š38i47k

2. 10. 2019 9:17

Vystihl jste přesně to, co je vidět tady na blogu. O Grétě v drtivé většině nejvíce píšou Ti, kteří s ní nesouhlasí a jsou proti ní. To oni jsou vlastně těmi, kteří ji nejvíc zviditelňují a propagují. Pozorovat tento jev lze i na politické scéně nebo Internetu. Myslím, že její příznivci se nestahují proto, že by se báli, ale protože na řadu ataků prostě nereagují. Napadá mě, co lze vzkázat všem oponentům Gréty: Nic. Snad jen... pište dál, svou práci a propagandu Grétě děláte opravdu skvěle :-) Děkuji za článek a přeji hezký den pane Turnere

6 0
možnosti
Foto

Já děkuji za Váš komentář, pane Šiku, a přeji Vám také hezký den.

3 0
možnosti
ND

Nekonečné téma, recept:

vezmi Gretu, otáčej ji ze všech stran, zhodnoť každou stranu, její klady a zápory, nezapomeň přidat zmínku o nemoci, přidej kecy ostatnich a je

hotovo. Výsledek - buď obdiv či zatracení.

Kdo tu ještě nepsal o Gretě, jakoby nebyl. :-)

4 0
možnosti
Foto

"Ta holička porazila nejen Trumpa a Putina, ale i Zemana, Babiše a Koněvův památník. Stala se předmětem politických deklarací..."

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730027

Pane autore, mám dojem, že byste si měl opravit první větu... Jinak téměř souhlas...:-/

2 0
možnosti
MR

Lze to brát i z druhé stránky kde vytvořila určitou zpětnou vazbu a to společenskou diskuzi, jak o klimatu a jak to kdo vidí, dále máme možnost zjistit, jak s tím kdo a jak a jaké noviny, televize pracují, jak politici, instituce a tím si vytvořit vlastní obraz o tom co je v pozadí to a jak které medium pracuje a co vlastně od něj můžeme očekávat. To je právě co se máme dnes naučit vnímat to pozadí a tím pádem k tomu přistupovat, vědět že od tohoto zdroje, novin, media mohu očekávat toto a toto, čímž jej mohu poslat do zadele a neřešit to ..., dále se více dozvíme o oné nemoci tuším Aspergerův syndrom a navíc se vlastně vytvoří negativní reakce, tím že to společnost bude brát jako to že je někdo chce manipulovat a vytvoří si obranné mechanismy ... Navíc se dozvíme další skutečnosti jak jsou na tom mladé generace a děti a co to s nimi dělá ... S tím pak můžeme pracovat

0 0
možnosti