Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsané!

Jenom se obávám, že určitá část společnosti, která se nechá bizarními populistickými nápady táhnout jak na vařené nudli, si za chvíli vyslouží vyznamenání Řád Bílé nemoci.

12 1
možnosti
Foto

R^:-)Děkuji, Marku. Jestli mě něco opravdu trápí, tak to rozhodně není to, jestli KG pojede na poslední cestu na lafetě, nebo na něčem jiném, a jaké posmrtné pocty mu budou uděleny. Jak říkáme my cimrmanovci: "nelze si s sebou nic brát do hrobu". Mrzí mě, kolik lidí jim tyhle populistické nesmysly žere.

6 0
možnosti
JZ

Rád bych, aby se už konečně všichni vrátili ke ztracenému rozumu a vzali na vědomí slova pana prezidenta o tom, že Karel Gott jako jen málokterý umělec dokázal spojovat generace ve všech dobách. A proto by měl být nominován na Nobelovu cenu za mír. Taky by se mělo zvážit, jestli by mu neměl být udělen titul Sv. před jménem. Kdo jiný si to zaslouží více než on?

5 0
možnosti

R^Velmi dobře napsáno. Zdá se, že Miloš Zeman už úplně pozbyl soudnosti. Udělit Gottovi příští rok nejvyšší český řád "Řád bílého lva I.třídy" in memoriam, to už není ani populismus, ale spíše další ze Zemanových poťouchlostí, směřujících k rozdělování společnosti.:-/

14 3
možnosti
Foto

Děkuji.:-)R^ Máte samozřejmě pravdu, ti lidé (prezident , premiér a jiní) moc dobře vědí, jaké kontroverze vypouští do světa. Jistě s nimi potěší své příznivce, ale také vyprovokují své odpůrce, kterých je zhruba polovina národa. Řekl bych, že moudrý a odpovědný politik se má v takové situaci pokoušet o nekonfliktní a konsensuální kroky a postoje, tedy alespoň v těch případech, kdy nejde o nějaké zásadní principiální záležitosti, což pohřeb zpěváka a stání vyznamenání rozhodně nejsou.

7 0
možnosti
Foto

Jiří:-) skvělý článekR^

13 0
možnosti
Foto

Děkuji, Karle. :-)

1 0
možnosti
Foto

Naprosto správné a korektní hodnocení.

V praxi se potvrzuje, a můžeme to v podstatě denně sledovat, že jsou pošlapávány snad všechny principy a směry nově nastoupené po ́89. Autoři Ústavy a navazující legislativy totiž m.j. nepočítali s tím, že na Hradě bude vládnout zapšklý, pomstychtivý a egocentrický stařík, který bude jednat naprosto svévolně proti všem (byť krátkým) zvyklostem a obyčejům a naopak je bude pošlapávat v touze ukázat, jak je velký a silný, což mu u překvapivě vysokého podílu populace a voličů vchází. Nevnímají totiž, že se jedná o projevy ubohosti a malosti. Navíc dopady jeho excesů zpravidla sklízejí jiní.

16 0
možnosti
Foto

R^Naprostý souhlas

1 0
možnosti
TB

Platí zásada, že o mrtvých by se mělo hovořit jen dobře. Nebo aspoň do jejich pohřbu, další pitvání nechme historikům, publicistům apod. A Vy, aniž by jeden z nich už byl pohřben, už tu píšete, že jeden z nich neměl potřebné morální kvality atd......ach jo Rv

8 4
možnosti
Foto

To si postěžujte na Hradě a u Babiše.

9 3
možnosti
MB

Už jsem zcela zmaten! Stojím za názorem, že Řád lva si především zaslouží Husák ! Byl to právě on, jako úspěšný hledač talentů vysvobodil Karla ! Ze dna páchnoucí žumpy v Las Vegas a emigrace. Zlatý slavík se očistil na Ctnostných prknech Kotvy děčínské. Sklidil za to blaženě spokojený úsměv - Generálního tajemníka ÚV KSČ i prezidenta ČSSR! Tvářili se - jako jeden muž! Je to náš člověk, s tímto se nám bude Budovat lépe ! Hlasuji - pro Augustina, bil se za Karla, jako lev ! ... :-)

9 2
možnosti
MB

Milá Evičko, dnešního dne jsem žádal již jednou. Tedy podruhé - Co zase tady mám blbě ? Karla chválím - Gustáva velebím, co se zase nelíbí ? ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Jiří...skvělé. Demence pana presidenta dostává navíc absurdní polohu, neboť Řád bílého lva je opravdu metál zcela specifického významu.

Nicméně, vzhledem k tomu, že metály od pana Zemana už má kdejaký bolševik či šmíra, je jejich hodnota už natolik devalvovaná, že je skoro lepší místo na Hrad zaskočit ke Kalichu.

Karma.

20 2
možnosti
Foto

Děkuji, Tomáši, co dodat: myslím si totéž.

1 0
možnosti
Foto

S tím nezřízeným vyznamenávàním si náš pán mociipán naběhl na vidle. On se toho nedožije a ne že bych to dotyčnému přál, ale co kdyby se zrovna teď poroučel milovaný Míša David. To by mu ten řád asi zavěsily na věnec z plastových céček, že.

4 2
možnosti