Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

..ve slušné společnosti toto platí,no zdejší blogeři o to sice slovně usilují, ale jen do té míry, kdy jim to vyhovuje ..:-)

4 0
možnosti
TB

přesně tak;-) Úsměvné je, že nejvíc se takto chovají ti, kteří se zaklínají odkazem V.Havla a pod....přitom víc než lásku pak ukazují tu nenávist....

4 2
možnosti
PK

..to je pravda,klasický příklad blogerka Jandová, to je směs zla a nenávisti, brrrrrrrrrrrrrrr;-D

5 1
možnosti

Pak by mě zajímalo, co soudíte o Zemanově výroku na adresu Chramostové:

"Zeman nad úmrtím Chramostové vyjádřil lítost. „Já si uvědomuji čím dál více, že odcházejí lidé, kteří byli opravdu opozicí proti komunistickému režimu. A tyto lidi nahrazují jiní, kteří, abych uvedl konkrétní případy, dvakrát za sebou signovali antichartu, nebo jednou a odsoudili Palachův týden."

Jenom doplním, že Karel Gott signoval antichartu...:-P

1 0
možnosti
TB

No vidíte, jak o ni prezident hezky mluvil....a stejně ho za to někteří zase plísní :-P

1 0
možnosti

Nezamlouvejte tu pasáž o antichartě.:-P

2 1
možnosti
Foto

Ta zásada, která vlastně není žádnou zásadou, ale spíše jen frází, nemá žádné rozumné opodstatnění, pokud tedy truchlícím pozůstalým někdo nechodí říkat svůj pocit, jaký že byl nebožtík lotr.

Můžete si všimnout, že o KG nepíši nic špatného, a to i proto, že to asi nebyl špatný člověk, ale na druhou stranu nemám jediný důvod jenom proto, že umřel, z něho dělat někoho jiného, než kým reálně byl, a to včetně schvalování neadekvátních poct.

8 0
možnosti
TB

Nic špatného? Tak si přečtěte svůj výtvor ještě jednou ;-)

Navíc tak diskuze je nyní naprosto zbytečná. Tu případnou medajli má dostat až za rok, tak až se bude blížit to datum, pak klidně o tom diskutujme. Dnes pár dní před pohřbem je to necitlivé a ne moc pietní ;-)

2 2
možnosti