Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

vy nás strašíte .bohužel to není nereálné.

1 0
možnosti
Foto

Neměl jsem v úmyslu strašit, spíše sdílím své obavy:-)

0 0
možnosti
MB

Pojem populistická strana chápu tak, že se podbízí voličům SOUČASNÝM - Absolutně nerespektující realitu - na dopady budoucnosti voličů NÁSLEDNÝCH. Tak chápu PROJEKT k ochraně investic a imunity, - Hnutí Ano. Pak jsou zde spolky - firmy, které zajišťují živobytí čelně zúčastněným - KSČm a SPD. Následně strany, které doplácejí na minulost - ODS a ČSSD. Populismus s dobře zvládnutou reklamou zajistí i nadále 30 % premiérovi a jeho prezidentství není vyloučeno. K tomu mu napomůže další politická strana - Hrad M. Zemana. Pokud uspěje rýsující se spojenec Trikolora - V. Klaus nás opět může oblažit v nějaké významné funkci. Osvědčil se, zemi spálil - Tak mu hasič tedy předá Bílého lva ! Je to sranda, vláda koná zhruba jako Akční leták Penny, vyhlašuje slevy a bónusy. Na malém dvorku se všichni znají, protislužeb plno. Ženu ti pošlu na Slovensko,a aby jsi mohl špásovat s letuškou, nu i na syna se dostane - Vždyť jsme přece dobří tatíci ! A vše prognozovali ... :-)...

3 0
možnosti
KS

Každá strana musí být do určité míry populistická, jinak by ji nikdo nevolil. Pokud je strana populistická už moc, tak ji to sice vynese k výšinám, ale pak ji čeká prudký pád na zem. Normální strana se snaží, aby tu byla desítky let.

0 0
možnosti
JC

Proč obava? Zatím všichni říkali, že ANO je antisystémová strana. Ale Babiš jen udělal to, co Klaus radil každému oponentovi: založte si stranu a projděte volbami. A pak že antisystémová. To je hloupost. Žádná strana není antisystémová. Vždyť každá musí být registrovaná na MV. Takže i KSČM je demokratická strana. Jinak by nemohla být zaregistrovaná.

4 3
možnosti
PJ

no k tomu bych dodal toto:

1) ANO neni strana , ale jakoby hnutí a ve skutečnosti je to jen podnikatelský projekt oligarchy

2) KSČM strana je ( i když je teda nemusím)

Tím jsem ti odpověděl, proč antisystémová

8 2
možnosti
Foto

Proč jsem u čtení Vašeho příspěvku nesmál, Jiří?

5 0
možnosti
Foto

Asi to bude tím, že jsem to sice původně jako takovou humornou vizi chtěl pojmout, ale samotného mě při psaní ten humor nějak přešel.

4 1
možnosti
RW

Milý autore můžete být prosím konkrétní a napsat koho si představujete pod pojmem "populistické hnutí" - pro mne je to ANO, ČSSD, ODS, TOP - i když někteří nejsou populisté přímo vůči občanům naší země, ale spíše k k německým a francouzským voličům.

4 0
možnosti
JK

Položit si otázku a sám si odpovědět, je také forma vyjádření. Nevím ale, proč je nutné u toho oslovovat autora jiného textu.

1 1
možnosti