Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pomalu přichází ekonomická krize, všechno do dvou let bude jinak, nelze pořád přidávat a slibovat a Babišovi voliči jsou spíše finančně slabší ....

2 0
možnosti

Pamatuju si rozhovor s panem Babišem, kdy říkal, že do politiky nikdy nepůjde... Nedávno řekl, že na prezidenta kandidovat nebude, ale že věk na to má a nikdy neříkej nikdy... Myslím, že je to tedy jasné.

3 0
možnosti

J70i22ř31í 12J39a93n85d33a

8. 10. 2019 20:50

Takhle to určitě nedopadne, nebojte.

Faltýnek premiérem nebude.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Moc by mne to nepřekvapilo.

0 0
možnosti

P46e61t77r 66L97a16n17g88e45r

8. 10. 2019 16:01

Začínám být realista: ANO v roce 2021 opět vyhraje parlamentní volby a vytvoří vládu. Možná s SPD, možná s Trikolorou, možná s KSČM a možná i s ČSSD.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730926

...

no abyste se nedivil, až bude Fiala ministrem v Babišové vládě;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Nic nelze vyloučit. Třeba i I.místopředsedou. Tedy, pokud se nepokusí o kandidaturu na ,,prézu", na což by se jistě cítil;-)

1 0
možnosti

Za poslední dobu jsem v klimatické hysterii slyšel jenom jeden projev politika, který vyzývá k poměrně realistické činnosti vedoucí k vyrovnání se s klimatickými jevy. Dokonce popisuje jak by z této situace mohl vyspělý svět profitovat. Kupodivu pocházel z úst vrchního populisty t.č. premiéra našeho státu. Donesl se tento projev i k uším přesvědčených pane Turnere?

3 0
možnosti
Foto

Donesl, ale donesly se mi s ním i různé kydy na toto téma. Na každý pás jsou to jen slova, smysluplné skutky jsou vizitkou politika.

0 0
možnosti

Prezident Babiš & premiér Faltýnek.

To mě zatím nenapadlo - a dost mě to vyděsilo.

4 0
možnosti
Foto

Babiš nevyloučil kandidaturu na prezidenta, ANO má potenciál na další vítězství v parlamentních volbách... Tak to asi není nereálná scénář. Nenapadá mě nic jiného, co bych proti tomu mohl dělat, než psát "osvětové články":-)

2 0
možnosti

Tato prognóza dle měR^ nesedí, levice končí, reálná pravice neexistuje a tak zbývají jen neomarxisté...jasná výhra v roce 2040...jinak je asi lepší se koncentrovat se na teď a tady...

3 0
možnosti
Foto

:-) už s tím zase začínáte: levice, neexsitující pravice a neomarxisté?

Já bych řekl, že tato společnost spěje k ideologii plného břicha a carpe diem.

2 0
možnosti
Foto

"Ruská rošáda" je u nás nereálná. Prezident Zeman bude rád, že nějak doklepe své prezidentské volební období a funkce premiéra je na zdravotní stav mnohem náročnější. Spíše mám obavy z jiného černého scénáře - prezidentem dnešní ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup. Ten je ve všední dny každý večer na obrazovce a ze svých diváků si vychovává i své budoucí voliče. A řada lidí mu to žere. Navíc bude mít i dost peněz pro prezidentskou kampaň.

1 0
možnosti

Bohužel, komerční TV Barrandov přejímá veřejnoprávní roli ČT a pro mě se zcela nepochopitelně navzdory neexistující několikamiliardové podpoře uživí.

Na druhou stranu mě multitaskingová postava Jaromíra Soukupa neděsí a představa jeho vstupu do politiky je druhý Oki..a tam už je obsazeno.

1 0
možnosti

Největší slabinou demokracie je, že se dá demokraticky zrušit. Obnovení království by řešením bylo, ale hodně lidí by to nerozdýchalo, protože král není lidový už ze své podstaty. Přitom monarchií jsme byli déle než dva tisíce let, republikou jsme teprve sto let a těch republik se tu vystřídalo už několik.

0 0
možnosti
Foto

o nastolení monarchie to byl spíše bonmot ( ví bůh od koho jsem to chytil), ale je známým faktem, že autokratické režimy jsou velmi efektivní, ovšem i ty musí mít osvícené panovníky. Řekl bych, že funguje i zastupitelská demokracie s osvícenými zástupci. Čert ví, proč se nám to nedaří.

0 0
možnosti