Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J43a83n 29R68á30ž

18. 10. 2019 12:48

Dík za upozornění na Hamplovu knihu. Už ji sháním.

PS. Vše co jste napsal je Fake News. Své tvrzení nijak dokazovat nemusím, protože postačí, když někdo o něčem, s čím nesouhlasí, prohlásí, že se jedná o Fake News. ☔

8 1
možnosti
Foto

J98i84ř31í 30T83u36r37n52e17r

18. 10. 2019 13:16

Máte-li pocit , že máte málo vymytou hlavu, určitě si knihu přečtěte.

To, co jsem napsal je všechno jenom ne Fake News. Uvádím zdroj, na který reaguji, a po odstavcích rozporuji to, fakticky i názorově ( fakta fakty a názory názory) co je v článku pana Hampla uvedeno.

Buď nevíte, o čem píšete, nebo mě bez jakýchkoli argumentů urážíte.

1 7
možnosti
RW

Např. "Tato skutečnost má však i stinnou stránku, Kurdové jsou logicky velmi militantní. Kurdské milice YPG považuje turecká vláda za teroristickou organizaci nejen proto, že jsou napojeny na zakázanou tureckou separatistickou Stranou kurdských pracujících (PKK), která bojuje za kurdskou autonomii, ale i kvůli kvůli útokům na civilisty v Turecku a Sýrii." - jedná se o naprosto jednostranný pohled podložený jenom propagandou kurdských nepřátel (fakenews).

"Právo Kurdů na vlastní sebeurčení a na autonomii je jedna věc, teroristické útoky a vedení permanentní partyzánské války proti armádám i obyvatelstvu zemí, na jejichž území žijí, je věc druhá." - jak to vypadá ve srovnání s kosovskými albánci či chorvaty, kde terorismus a násilí nebyly vůbec žádnou překážkou samostatnosti - ba právě naopak? Jak to vypadá ve vztahu ke Katalánsku, kde naopak žádné násilí neexistovalo? - opět jen opakujete propagandu (ale tu na "správné" straně) aby jste sám před sebou zdůvodnil svůj dvojí metr...

8 0
možnosti
Foto

J73i96ř80í 45T69u50r77n68e11r

18. 10. 2019 13:56

Víte, co je to Fake News? To, co jsem zde napsal je pokus o realistický pohled na situaci. To není propagandistické očerňování Kurdů, ani jejich naivní idealizování. Já osobně s Kurdy sympatizuji, což můžete názorně pochopit z mého minulého článku, odsuzuji i postoj USA , EU i našich politiků k nastalé situaci, ale kvůli tomu nebudu lhát a zkreslovat to, co jsem si v seriozních zdrojích přečetl a co jsem i sám v této oblasti zažil a pochopil. To dělá ze svých ideologických a světonázorových důvodů pan Hampl, a proto proti němu tak ostře vystupuji.

0 3
možnosti
RW

Že se pokoušíte o realistický pohled je chvályhodné, pokud ale k tomu používáte jednostranné propagandistické informace, stává se byť dobře míněná snaha kontraproduktivní. To co píšete o kurdech je v rozporu s realitou a vede opravdu jen k podpoře fakenews. Pokud chcete psád o kurdech objektivně tak místo "veřejně přijímané" báchorky o teroristech raději napište kolik turků zabili kurdští teroristé a kolik kurdů nechal zabít Erdogan ještě před útokem v Sýrii (pak možná pochopíte kdo je terorista) - ale to jsou informace, které dnes v mainstremu nenajdete.

Je hezké že si děláte vlastní názor, ale opravdu to stojí osobní úsilí dohledat si fakta aby názor byl skutečně "realistický" a nikoli "propagandistický". To co Erdogan plánuje a provádí JE etnická čistka a je nutné odsoudit jakékoli projevy tolerance vůči takovému chování (bez ohledu vůči komu se děje a bez ohledu, že je to pro EU momentálně výhodné...). FakeNews jste převzal a šíříte je dál nejste o nic lepší než ti kdo je vytvořili (jen možná hloupější).

8 0
možnosti
PJ

P31a68v49e28l 21J62á45š48e77k

18. 10. 2019 20:09

FN je názor který se nelíbí dnešním, samozvaným cenzorům. Váš názor na knihu kterou jste jenom "pročítal", samozřejmě FN není, protože odpovídá EUROhodnotám a Jakub Janda, Hamáček, Jourová a ímán z Velké brněnské mešity, není proti...;-)

2 0
možnosti