Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P15e80t29r 79Č63e42j80k57a

18. 1. 2020 13:01

Absolutně nesouhlasím a jsem přesvědčen, že jde o naprosto účelovou mediální likvidaci někoho - a jsem velmi zvědav, jakou mnohem podstatnější záležitost tahle mediální štvanice zakrývá.....

Obrovský problém je, že všechno, co se v té pseudokauze Válkové objevilo, je cílená mediální manipulace. Jak to, že dneska nikdo už neřeší to mediální osočení Válkové v titulcích, kvůli kterému se ona plánuje soudit a které bylo naprosto nepodloženou pomluvou (to o "podílení se na šikaně disidentů"). V reakci na tuto urážlivou pomluvu Válková nějak zareagovala - a úplně se otočilo téma na to, že se vyjádřila tak, že neznala Urválka - a zde je ten klíčový háček, v tom, co si kdo z nás představí pod slovem "znát".

"Znala jste Františka Vopičku?" - "Vůbec netuším, o kom mluvíte...." - "Jakto, že jste neznala Františka Vopičku, když to je člověk, který s vámi pracoval ve stejné firmě, ve stejné budově - musela jste na chodbách potkávat...."

Jinak řečeno - "znát" může znamenat pro každého něco jiného - znáte Pepu Vomáčku, pána, který vám před 30 lety naboural auto? No neznáte, ale někdo vyhrabe papíry, kde třeba budete společně podepsaní při řešení nehody u pojišťovny - takže znáte, vy lháři jeden odpudivej.... Navíc - otázka, zda Válková neznala, "znala", nebo skutečně znala Urválka je úplně nepodstatná a ve své podstatě zavádějící - a upřímně mě děsí, že na tu manipulaci naskakují i lidé typu Zemana či Klause. (tedy se zkušeností 30 let v politice). Válková se jakoukoliv mírou znalosti / neznalosti toho zločince, nestala naprosto žádnou spolupachatelkou jeho zločinů (buď nebyla na světě, nebo max. dítě), takže je to naprosto bezpředmětné téma! Ani s ním nenapsala článek o tom, jak byly procesy v padesátých letech tehdejší prokuraturou "skvěle vedené"..... takže její spojování s tím zločincem je nechutnost nejvyššího řádu - je to jako spojovat několikanásobného vraha s jeho spolužáky ze školky, nebo soudit děti za kroky rodičů. Svinstvo.

8 9
možnosti

P22e67t88r 87Č77e80j30k32a

18. 1. 2020 13:11

A ten včerejší článek Seznam Zpráv, to už je úplně absurdní. Představte si, že budete pracovat na odborné knize, sborníku, kde bude několik autorů........ bude to třeba sborník o druhé světové válce a jeden z autorů tam odkáže na Hitlerův Mein Kampf..... Na základě nynějších mediálních manipulací jste se právě stal spolupracovníkem Adolfa Hitlera!

Ve sborníku, který se jmenuje Aktuální otázky boje s kriminalitou mládeže a související negativní jevy pak autoři podrobně popisují, proč právě „cikáni“ mají sklon ke kriminalitě. Hned v úvodu jeden z autorů odkazuje na publikaci československého prokurátora Josefa Urválka, který se kriminalitě mládeže také věnoval.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/romove-jsou-ke-zlocinu-predurceni-tvrdi-sbornik-na-nemz-pracovala-valkova-86653

V čem je sakra podstatná informace, že jeden z autorů SBORNÍKU (tedy díla napsaného více autory!) odkazuje (cituje? parafrázuje? doporučuje? co to znamená "odkazovat????") na publikaci toho zločince ve vztahu k Válkové?????? Je to nechutný lynč plný lží a manipulace!

5 9
možnosti