Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IC

Upřimný obdiv za Vaše jasné formulace a veliká karma!!R^

0 0
možnosti
Foto

Jiří, souhlas a karma, samozřejmě R^;-) - jsem fakt rád, ze se ještě najdou i normální a nehysteričtí lidé - i zde v disuzíchR^R^R^

3 1
možnosti
Foto

Díky Karle, i já jsem rád za to, že jich bylo mnohem více, než jsem předpokládal. :-(

0 1
možnosti
KV

S hysterickou radikalizací naší společnosti, která je cíleně živená ambiciózními politiky

O čem to proboha píšete. Asi žijete v jiném světě. Rv

2 3
možnosti
Foto

Ano, žiji asi v jiném světě než vy. Ve světě , kde se názory vyjadřují na základě argumentů, a ne emocí.:-)

0 1
možnosti
SB

Pane Turner najděte si jiného koníčka než psaní blogu. Třeba Vás to bude víc bavit a tisíce lidí si o Vás nebude myslet že jste trapák a mimoň.

7 5
možnosti
Foto

:-) Představte si, že právě kvůli takovým "Brousilům" píši to, co píší. Kdyby tady se mnou sto lidí souhlasilo, nemělo by to smysl. Na oplátku vám mohu dát jen jedno doporučení, a to, abyste se nevyjadřoval jako hloupý buran. Můžete se mnou nesouhlasit, ale oponovat byste měl jiným názorem a argumenty, urážkami ponižujete jen sám sebe.

1 1
možnosti
IM

I50v60a93n 42M74i58n88á19ř

27. 3. 2017 19:53

Autorovi ve "spravedlivě lidském" rozhořčení jaksi uniká, že s islamizací západních států, přišly do Evropy problémy s terorizmem. Oponovat tvrzením, že všichni teroristé nejsou, je sice možné, ale ve skutečnosti ani netušíme, kolika muslimům toto vytváření děsu a strachu - imponuje. Proč od žádné jiné komunity, či žádného odlišného náboženství v Evropě .. podobné nebezpečí nehrozí ??

11 4
možnosti
Foto

Komentujícímu patrně uniká, že autor nepíše ani o populaci muslimů v západní Evropě, ani o terorismu, ale o jednom českém (pardon moravském) blbovi, který si nevidí do úst a v plácání pro někoho líbivých nesmyslů vidí výtah do politiky. :-)

8 3
možnosti
RS

Nase deti jsou z hlediska nabozenstvi pole neorane. Takze autor prichazi s vyukou islamu v pravy cas.

0 0
možnosti
Foto

Kterého autora máte na mysli, co si tak představujete pod slovem "výuka"?

Ten článek je o někom, kdo si plete vzdělání s propagandou, možná, že je to i váš případ.:-)

5 0
možnosti
AJ

Blbost. Multikulturni vychova, pod kterou to cele spada je o tom tolerovat a naucit se tolerovat vsechno cizi a tedy i netolerantni a nesnasenlive nabozenstvi a doktrinu zvanou Islam. Vas pohled je presne ten, ktery tem Imamum, kteri tu jeste u nas nejsou, ale v zapadni Evrope uz jich maji hodne, presne vyhovuje. My je mame tolerovat, ale oni tady nebudou tolerovat nic, jenom to svoje.

14 7
možnosti
DV

D87a72v37i76d 36V68l40k

27. 3. 2017 18:48

R^R^ No kdybych si Tě přečetl,nemusel jsem to psát:-)

2 0
možnosti
Foto

:-)Nápodobně. To, že jsem to napsal dřív, byla jen shoda okolností, klidně to mohlo být obráceně. Konečně dva hlasy jsou víc než jeden.:-)

3 0
možnosti
ZB

Charouz: "Naši skupinu podporuje i Klaus ml.,s nímž jsem se několikrát sešel".To ovšem pan Syn klesl až na dno,na muj hlas muže ODS zcela jistě zapomenout,to bych rovnou mohl volit ten šaškovsko-vlastenecký spolek Svoboda a sila,za který exhibuje "vlastenec" Charouz...to si opravdu "nejlepší politik dnešní doby" Klaus.ml,že takový primitivismus a demagogie vytáhne ODS na 15 procent....?

7 1
možnosti