Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Doporučte koho jiného?

0 0
možnosti
Foto

Nikoho konkrétního nedoporučuji. Doporučuji pouze nevolit toho, s jehož činy a názory se volič zásadně neshodne. A pokud titíž opět zvítězí, je většina z nás stejná jako oni.

6 0
možnosti
Foto

Pane Turnere, dokázal byste pochopit, že velká řada těch "slušných, schopných a rozumných" občanů (po jakých tady voláte) může mít a nepochybně má zcela jiný názor, než jaký máte Vy? A že klidně mohou z nejrůznějších důvodů volit třeba i Zemana, Babiše, Sobotku, Kalouska, apod.?

Je snad pro Vás každý, kdo volí někoho, koho Vy neuznáváte, hned "ubohým čecháčkem, neslušným a neschopným blbcem", apod.?

Proč se tady takto stavíte nad takové lidi a otevřeně je pro jejich jiný názor či volbu urážíte?Rv

Dokážete pochopit, že Váš článek je nesmírně ubohý a sprostý, plný jakési zapšklé nadřazené nenávisti a dehonestování a "mistrování" všech, kdo mají jiný názor, než máte Vy?

Skutečně nejste schopen elementárního respektu k jinému názoru a volbě jiných lidí a musíte takto rozeštvávat a šířit své nadřazené nenávistné a urážlivé odsudky vůči lidem s jinými názory?Rv

8 9
možnosti
JL

Jak již tradičně, nepochopil jste vůbec nic.

7 8
možnosti

Hezká mantra, že politici jsou jedni z nás, jedni z mnoha. Ona většina z nich je ale v politice, nebo jiných státních organizacích celý svůj život. Pak logicky chybí reálný pohled na svět kolem sebe, na každodenní problémy lidí, kteří musí třeba opakovaně hledat nové zaměstnání, řešit otázku bydlení a nebo jiné problémy, se kterými se drtivá většina našich vrcholných politiků nikdy nepotkala a nejspíš ani nepotká...

2 0
možnosti
Foto

Fráze, že politici jsou jedni z nás, je onou mantrou ve smyslu, který uvádíte. Řada politiků je asi odtržena od reality, ale tak to myšleno nebylo. Naopak to bylo myšleno tak, že kdo bude opětovně volit třeba Miloše Zemana nebo ANO Andreje Babiše, říká to, že jejich názory a činy schvaluje. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Pak máme takové politiky jakými jsme sami. Připadá vám to nelogické?

3 1
možnosti
MB

Francouský Frédéric Macron , prezident má 40 let ... Pořád čekám na managerský pokyn šéfky - hradní dámy - Miloši, muži !, po Číně máš zaracha a pojďme už konečně žít ... ! Tu zase mumle OVČÁČEK, s klikou bezprověrkových - Pane prezidente - neopouštějte nás, i na vozíku vás dotlačíme k lepší budoucnosti, (myšleno té naší) ... Opravdu, nezesměšňuji ... To přirozené lidství se již vypařuje a obměna politické scény rovněž ... Přežít se to dá - žít svůj život a občas sem cosi napsat ... :-)

0 0
možnosti
MK

RvNeošklíbejte se pane autore, i Vy patříte do národa Sobotků, Babišů a Zemanů!!!

Chtít něco změnit je jedna věc, ale stavět se vedle, tedy JÁ a národ, je slaboduché.

6 4
možnosti
JL

Nikoliv.Tam patříte vy Džej Džej a T.P.

1 4
možnosti
Foto

Nikdo, vůbec nikdo, až možná na zcela nepatrné a neznámé výjimky, proti socialistickému režimu nevystupoval a Charta, složená převážně z komunistů bývalých a komunistů myšlenkových (prosím, nejmenovat), tak ta nejméně.

Pokud vůbec proti něčemu vystupovala, tak proti "prováděcí vyhlášce", tedy způsobu, jak socialismus, tedy socialistické společenské zřízení, provozoval Gustáv Husák.

7 6
možnosti
MM

To je zase blábol nudícího se inženýra recepčního!

4 6
možnosti