Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

nic ve zlém, ale nespletl jste si datum? 1.4 již bylo.

1 0
možnosti
Foto

K čemu je , pane Machu, komentář, ze kterého není patrné, s čím v článku nesouhlasíte, a jaký je váš názor na příslušnou problematiku.

Co vám přijde aprílové na tom, že medializace a otevřeně prezentovaný strach inspirují další teroristy? Mně to přijde logické, jestli vám ne, tak mi napište místo bonmotů proč.

0 0
možnosti
MS

Ignorace terorismu může mít ovšem také zcela opačný efekt, než uvádíte - jeho stupňování ve stylu: Kdo to déle vydrží, my zabíjet, nebo vy ignorovat ? A troufám si tvrdit, že déle to vydrží ti teroristé.

11 0
možnosti
Foto

Jak už jsem zde psal, je třeba si před psaním komentáře přečíst článek, nejen jeho nadpis. Boj proti terorismu je zcela nutný a správný, ale v tom článku je řeč o tom, že medializací a mediálně prezentovaným "strachem" pliveme teroristům na brus a také to, že proti jistému druhu terorismu je bojovat téměř nemožné a cestou je jen odstranění pohnutek. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jestli nestacilo treba Hitlera jen ingorovat, v pripade nejakeho problemu se semknout, zapalit svicky, prinyst plysaka, kytici, nenechat si vzit svuj styl zivota, nenechat se zastrasit a problem by se vyresil sam bez druhe svetove.

15 0
možnosti
MZ

Jak malé je toto uvažování. Pokud nebude průvod semknutych, alegorické vozy, masivní letakova kampaň, happening, pouliční divadlo, tak Hitlera nezastavíte. To ví každé malé děcko, styďte se:-)

5 0
možnosti
Foto

Máte a nemáte pravdu.

Cílem teroristů je v první řadě vyvolat strach a v tom směru snad chápu váš apel k ignorování, jenže to je neproveditelné, protože média budou i nadále servírovat lidem to, co chtějí, totiž krev.... cizí samozřejmě.

Nepochybně správně cílíte na odstranění ideálů v jejichž jménu se teroristé aktivizují. Ale i v tom je problém v naší až příliš tolerantní společnosti, protože obecně jsou odmítány hrubé záplaty. Dokážu si představit eliminaci sebevražedných a možná i dalších atentátníků, kdyby se vyhlásila zásada, že takový bude pohřben s kusem vepřového masa. To by hned zmizela jejich vidina ráje za útok. Jenže to je neproveditelné.... k naší škodě.

3 0
možnosti
TP

Strach je sice prostředkem, který muslimové využívají (zvlášť když nemuslimové vždy srazí půlky), přesto si myslím, že primárním cílem oněch muslimských vražedníků je prostě a jednoduše zabíjení nevěřících. Tak, jak nařizuje víra a nejvyšší autorita.

7 0
možnosti
TP

Jak bojovat ve fotbalové lize proti Spartě? Prostě ji budeme ignorovat. Jako by na tom hřišti nebyla. Ono tomu Lafatovi dojde, že ho spousta lidí nebude mít ráda, když bude dávat jejich týmu góly.

10 1
možnosti
Foto

To je hezká metafora, leč před psaním komentáře je dobré si přečíst více než nadpis.

0 2
možnosti