Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Nejsme však sami, kdo odmítá příslušné kvóty, naprosto je odmítli Maďaři, Poláci a bratia Slovaci, tedy prakticky všichni ti, kteří do nedávna utíkali ze svých zemí a hledali azyl v demokratickém světě. Trochu paradoxní, co říkáte?

Stokráte omílaný argument příznivců imigrantů . . . jen všichni ti, co se ohánějí tímto argumentem opomněli říci, že nikdo z těchto lidí, kteří utíkali do jiných zemí v té dané zemi nešířili komunistické ideje, natož netolerantní, barbarskou víru zvanou islám. Přišli a zcela se v novém domově integrovali do společnosti, kde ctili a ctí dané zákony. Přišli s pracovními návyky, se stejnou kulturou, náboženstvím a hlavně pohledem na demokracii, což je u muslimů zcela zatracovaný pohled na svět z důvodu jejich ve středověku zamrzlé víry s aspekty krutosti, nenávisti a netolerance. Tak si prosím příště další propagandistický blábol strčte . . . .za klobouk.

12 0
možnosti
MK

Přesně tak. Kdo takovéto bludy šíří je úplný hlupák. Případně vědomě lže což je ještě horší.:-P

6 0
možnosti
JS

J55a71n 38S45o31u12č24e69k

8. 6. 2017 8:35

No vidíte pane Turnere a to je ta potíž. Ono se jich nepodaří skutečně prověřit ani těch 400. A i kdyby, tak i ti budou chtít tam, kde dostanou nejvíce. Kde je tedy ten uprchlík, který prchá se svým skromným majetečkem, ženou a dětmi před válečnými útrapami a je vděčný za střechu nad hlavou, jídlo a hlavně bezpečí? Před čím "prchají" ti mladí afričtí hoši? A proč nejsou schopni se prokázat svými doklady, proč lžou o svém původu i věku? Kde berou ty tisíce dolarů či euro na cestu do vysněné EU? Příliš mnoho otázek, že? A pokud odpovězeny nebudou, tak každý takový "uprchlík" znamená pro naši zem bezpečnostní riziko.

9 0
možnosti
JA

Aha. Takže kdo odmítá diktát, je "nespolehlivý spojenec". Já si představuji spojenectví jinak soudruhu euromarxisto. S takovýmto jděte do brusele. Rv

15 0
možnosti
SB

Opakuji, co jsem tu již napsal, ale co zaniklo proto, že je tady hodně příspěvků a ne každého si člověk všimne:

Já na základě svého názoru odmítám jakoukoli spojitost mezi tím, že mnoho Čechů za totáče uteklo, a tím, že bychom snad kvůli tomu měli mít povinnosti vůči cizincům, kteří chtějí sem.

Ti Afričané mají údajně jít do naší země. Tedy do země lidí, kteří tady zůstali, nikam neutekli a žádný západní stát jim nemusel pomáhat jako uprchlíkům.

Proč nám, kteří jsme neutekli, je předhazováno, že nějaký západní stát pomohl těm, kteří utekli? Co mi je do toho, že nějakému Vopršálkovi pomohlo třeba Rakousko, nějkému Vokurkovi třeba Švédsko a nějakému Pumprdlíkovi třeba Holandsko?

To ať si Rakousko, Švédsko a Holandsko vyřídí s těmi třemi pány, ale ať nikdo neříká, že kvůli nim třem vzniká povinnost mně, abych ve své zemi přijal někoho z Afriky.

Jsem ochoten platit účty za sebe, ale ne za Vopršálka, Vokurku a Pumprdlíka. Měli plné právo utéci, ale bylo to jejich rozhodnutí a týkalo se jejich osob. Mně těhdy jejich útěkem nevznikla žádná újma, ale také žádná výhoda. Proč by tedy po třiceti nebo čtřiceti letech mi z toho měly vznikat nějaké závazky nebo povinnosti vůči nějakým Eritrejcům?

13 0
možnosti

Autor má částečně pravdu.Na druhou stranu ale neví,kdo z imigrantů je terorista či není.Proto je na místě odmítnout jakéhokoli imigranta už jenom z toho důvodu a mají i jinou kultůrnost a v jádru chovají se jak pašíkové ve chlívě.Rozum jasně říká,imigranti nalodit a odvést zpět do jejich vlasti.Do Evropy a zvláště do Čech se rozhodně nehodí.Taktéž palmy u nás nebudou růst. Takže i Váš názor je populistický nesmysl.

7 0
možnosti
TH

Jsou nebo maji byt provereni. A druhak, temer vsichni nedavni teroriste, co napachali nejaky atentat v Evrope se tady narodili. Tudiz sem s emigranty nepricestovali.

0 1
možnosti
JF

Co jste pro utečence udělal Vy? Ve svém článku blábolíte obecné plky, ale nikde jsem ve vašem článku nenašel, že byste cokoliv konkrétně pro ty nebohé něco hmatatelného udělal sám za sebe. Napište nám kolik přispíváte měsíčně, komu jste poskytl bezplatně přístřeší bez nároku na nějakou sociání dávku. Případně máte možnost odjet jako misionář do konkrétní země a pomáhat přímo v místech kde mají domov a ne je svým jednámím z domovů vyhánět.

11 0
možnosti
ZZ

dokud mi autor a jeho příznivci se 100% jistotou nedefinují kdo je utečenec a kdo terorista (100% vyžaduji jen v tomto případě) tak nemá právo mi nějaké "utečence" do mé vlasti nutit. nic jim nedlužím.

5 0
možnosti
TV

Autor je znamenitý magor...:-/

11 2
možnosti
MK

RvRvRv To může napsat jen totální........

7 2
možnosti