Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1) Nevěřím, že ČSSD skutečně kvóty odmítá. Pokládám to za předvolební rétoriku, po volbách otočí

2) Nemáme žádnou morální povinnost sklonit se před imigračními kvótami; pokud by to znamenalo ohrožení bezpečnosti našich občanů, je to zločin.

22 0
možnosti
VE

Kvóty odmítá, protože od nich odstupují i na západě. To ještě neznamená, že by Sobotka nepřijal tisíce uprchlíků mimo politiku kvót. V Bruselu prý tajně domlouval jak to udělat, abychom imigranty přijali proti vůli občanů:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sobotka-uz-v-cizich-novinach-slibuje-ze-migranty-samozrejme-vezmeme-varoval-Petr-Bystron-z-AfD-A-pak-prislo-skutecne-hruzostrasne-svedectvi-o-chovani-bruselskych-elit-490456

4 0
možnosti
MS

Víte proč Česká republika nemá problém s islámem a s teroristickými útoky? Protože tu téměř žádní muslimové nejsou.

Proč to měnit?

40 0
možnosti
HN

To je omyl, v České republice muslimové jsou a ne málo.

0 2
možnosti
JS

Vážený pane autore, pokud se nemýlím, žije u nás několik desítek tisíc Ukrajinců a ti se nikam nepřerozdělují. Kromě toho, podstatná část uprchlíků je z bývalých kolonií, ať si je tedy laskavě převezmou jejich bývalé koloniální mocnosti, které těžily z jejich přírodního bohatství .

16 0
možnosti
Foto

U nás bez problému žije 424 291 cizinců.Z toho 189 tisíc má povolení k trvalému pobytu. Ukrajinců je u nás 124, 3tisíce. Jako druhý jsou Slováci těch u nás žije71, 8 tisíc, pak následujíMoldavané a pak Vietnamci. Jsou tocizinci, kteří se sžili s naší kulturou a začlenili se do našíspolečnosti. Uprchlíci, kteří nám utíkají, neutíkají před válkou, ale utíkajíza lepším. Za druhé utečenci představují kulturu, která je naší kultuřecizí a jedná se o kulturu, která se snaží tisíc let zničit naší kulturu. Codokáží tito emigranti, svědčí události v celé Evropě, kam přišli. Titoemigranti představují největší procento nezaměstnaných Evropě. Se zeměmi, kam přišli, se nikdy nesžili, vytváří ghetta, kam se bojí jít ipolicie. Od hostitelských zemí požadují ústupky v souladu s právemšaría a zvyšují trestnou činnost v hostitelských zemí.

24 0
možnosti
Foto

Počet muslimů v České republice je odhadován na 11 000 až 20 000. Muslimové páchají teror proto, že skutečně účinně ničí naši civilizaci.Muslimové zjistili, že nás nemohou porazit vojenskou silou, ale že mohou zničit morálku evropských civilistů, přičemž ještě snadněji mohou zničit morálku evropských politiků a důvěryhodnost médií. S každým novým útokem ubývají naší civilizaci síly. Ale ještě není pozdě. Ještě stále je možné Evropu zachránit. Jak? V první řadě nevolit neschopné idioty a ignorovat lživá média.

24 0
možnosti
OB

Tak např. Litva plní kvóty tak jak má, z těch migrantů které přijala jich už Litvu opustilo 70 %, tož asi tak plotika EU v praxi ;-D Jak ty lidi chcete donutit, aby tam (možná v budocnu i u nás) zůstali ?

4 0
možnosti
SB

A co to tvrdíte o tom, že lidé z těch zemí, které odmítají kvóty, utíkali?

Ti, co utekli, žijí jinde. Pomohly jim jiné země, ale pomohli jim. Nepomohly nám, kteří jsme neutekli.

Co je mi do Ludvíka Pospíšila, Zdeňka Brodského a Ludvíka Spejchala, mých tří známých, kteří utekli? Já jsem neutekl, já jsem zůstal tady, já nikomu nic z tohoto pohledu nedlužím. Jestli něco dluží oni, tak ať je účet předložen jim. Ať ho nikdo nepředkládá nám, kteří jsme tady zůstali.

Ti dva Ludvíci a ten jeden Zdeněk měli právo utéci, ale proč kvůli tomu má vznikat nějaký závazek lidem, kteří s jejich tehdejším činem (činem plně oprávněným, ale prostě činem jejich a nikoli naším), neměli nic společného?

15 0
možnosti
VE

Kromě toho, pokud Čechům poskytli azyl Švédové, tak můžeme uvažovat, že případně poskytneme azyl Švédům, na oplátku a ne Somálcům

12 0
možnosti
PN

Jak to říkaly ty Jezinky? Jenom na škvírku pootevřít dveře, jenom prstíček ohřát ...

Každá lavina začíná malým kamínkem, který se dá do pohybu.

36 0
možnosti
SB

A proč bychom měli ulehčovat těm státům, které díky poloze jsou první na ráně?

Dělily se snad ony s námi někdy v historii o výhody té své polohy?

Ani nás nenapadlo očekávat, že Itálie nám řekne, že když nemáme moře, dá nám část toho, co vytěžila z rybolovu nebo z turistického ruchu.

Nevidím důvod, proč by to Itálie měla dělat.

Ale když ona má nyní kvůli té poloze, ze které dlouhé stovky let oproti nám profitovala, mít poprvé v historii nevýhodu, tak najednou máme to nést s ní?

18 0
možnosti
IS

Ze všech příchozích za poslední 2 roky je skutečných válečných uprchlíků jednotky procent. Přijmout uprchlické kvóty znamená přijmout systém přerozdělování i do budoucna s počty, které pravděpodobně přesáhnou počty aktuální, a to násobně. Ani spořádané Německo neumí efektivně vracet imigranty, kteří azyl nedostali, mnohdy ani není známo, kde se tito lidé pohybují. Většina příchozích ani azylovým řízením doposud neprošla. Vedle spořádaného Německa existuje řada méně spořádaných států, kde tyto mechanismy fungují podstatně hůře. Nikdo nedonutí imigranta poslaného do Čech, aby při nejbližší příležitosti nezvedl kotvy a neodešel zpět za lepším třeba do Němec. Přerozdělovací proces prosazovaný zejména Německem, Francií a Itálií jako proces solidární je opravdu "solidární" , ovšem ve smyslu solidárního podílení se na nákladech nezvládnuté uprchlické vlny posilované i nešťastnými výroky politiků napříč Evropou. Vzhledem k dosavadním zkušenostem se "začleňováním" imigrantů do našeho evropského, pro většinu imigrantů naprosto odlišného prostředí, lze předpokládat, že tento "úspěch" bude narůstat v podobě vyšší kriminality a časem nezvládnutelných nároků na státní rozpočty. Platí následující tvrzení: Čím více imigrantů "zachráníte", tím více se jich vydá na cestu.". Ochrana vnějších hranic EU až na výjimky, které představují "xenofobní" státy, prakticky neexistuje. Co existuje a bobtná, je byznys s uprchlíky. Vypadá to, že pokud se naplní opravdu ošklivé scénáře, co se týká nejbližších 20-ti let vývoje Evropy, nebude to nic k obveselení. Naštěstí se snad budeme moci spolehnout na novou, efektivní, akční, moderní, progresivní evropskou armádu schopnou svádět i ty nejtvrdší boje za ideály humanity, sociálního státu, rovnosti, svornosti a bratrství i za cenu ztrát nejvyšších, na životech. Dobrou noc, milé děti.

22 1
možnosti
ZH

Pěknej humus ty vaše názory, ale s tím si musíte vystačit vy. Pravda je jiná. My ty uprchlíky nezbytně nutně potřebujeme, abychom získali znalosti o problematice jejich zemí. Potřebujeme tlumočníky do jejich jazyků. Potřebujeme spřátelenou vrstvu cizinců, kterým budeme moci věřit zprostředkované informace a my jim musíme dát dostatečnou jistotu, aby byli na naší straně. Lidi jako vy budou na okraji brblat vždycky, ale žádný široký ohlas ve skutečnosti nemáte, což se ukázalo ve volbách v Evropě i u nás.

0 21
možnosti