Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou ale zlé větičky ! 8-o Jacípak ruští burani ? Za totáče nám byli prezentováni jako vášniví čtenáři Puškina a milovníci baletu. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nechápu váš povzdech pane Turner. Vždyť Francouzi slaví každoročně a velkolepě výročí takzvané Velké francouzské revoluce která nebyla ničím jiným než krvavými jatkami.

A na 110% pravděpodobnosti Lze říci že nikdo z té Velké francouzské revoluce již nežije. A kdyby se to počítalo poměrným způsobem tak tehdy Francouzi možná zavraždili více lidí nežli Stalin.

1 1
možnosti

Kdyby hloupost nadnášela, .......... ..... ............!

7 0
možnosti

A opravdu si myslíte ,že Karel IV byl lidumil, že rozdával zlaťáky a dělal hostiny pro sociálně slabé????

2 2
možnosti
Foto

Napsal jsem snad něco takového? Byl to osvícený panovník, který v řadě ohledů vyčnívá nad jinými panovníky své doby. Hodnotit se však musí ve fokusu své doby. Ve fokusu naší doby( 20. století) byli Lenin a Stalin psychopati a masoví vrazi

6 0
možnosti

V socialiasmu byla sranda, že vlastně prvotními OSVČ byli Fučík, Šverma - založili firmu a jejich ženy z této pak celoživotně žily. Ten Stalin, pak v MEGA provedení sehrává identickou roli ! Svého druhu i neuvěřitelné, kolik let nežije a stále funguje na principu MichaelJacksona. Kontraverzní , svého druhu génius, stále vydělávající miliony dolarů. Pak i Stalin se svou bývalou Cestovní kanceláří , levnou s 50% náklady - cena lístku pouze tam ... Přemístil miliony cestujících kamkoliv - Od hřbitova - přes Sibiř - po Krym, Pobaltí, Ukrajinu ... Ty tantiémy jsou pro Kreml příjmem dodnes. Lid, pak vděčně vzpomíná na krásné doby velmocenského koncertu - dnes obecenstvem již poloprázdně naplněného. Zájem o naplnění plného amfíku je pak pochopitelná, pouze ten Puškin se svou Taťánou to zbytečně hatí ! Tedy V.Putin, odloží amforu a chápe se pera - Ja pišu vam . :-)

4 0
možnosti
Foto

Je to šílené, že Stalin, pro něhož lidský život byl jen statistický údaj, je největším Rusem dle hlasování. To má větší výpovědní hodnotu, než sáhodlouhé Putinovy projevy v televizi.

Nehledě k tomu, že to byl Gruzínec.

7 0
možnosti
Foto

Stalin ze SSSR udělal supervelmoc, aniž musel to demonstrovat na použíti atomových bomb. Pouze mu stačilo předstírat, že tam či onde těží uran. A k tomu navíc ukrást amícké plutonium, které pak použil při první oficiální zkoušce atomové bomby. Proč by bylo nutné odsuzovat takový divadelní výkon?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS