Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Burkiny jsou jen okázalost, výmysl těch nevěřících psů, ateistů, obchodní záměr; s islámem to má akorát společné to, že je to provokace.

Toto jsem napsal již jinde.

Nemám zájem se honit za každou českou "Burkinou", ale pokud bych tam byl, asi bych se neudržel upozornil dotyčnou, že porušuje hned několik bodů islámských pravidel: nemá se co bavit s cizími chlapy, má klopit zrak a nedívat se mužům do očí; pak je z ní vyzývavá štětka. A vůbec nemá mezi nahatými lidmi co pohledávat, zvláště když je bez mužského doprovodu. Když jí nejsou svaté texty dost závazné, proč má vůbec na sobě vyzývavé hadry?!!

Je to stejné, když u Jílkové byly zahalené muslimky a m.j. potvrzovali, že se muslimské ženy zahalují, aby ji cizí muži neokukovali a že jejich tělo spatřit jen partner. Opak je pravdou; každá je hned pro svůj úbor středem pozornosti (a ony to vědí) a aby nebyla k přehlédnutí, má pestrobarevný nebo pastelově zbarvený šátek opatřený velkou broží. To, že je každá zmalovaná jako barbína je už standard; pro koho se se maluje?

4 5
možnosti
JL

Kdo, by neznal Ladislava Vančuru a jeho Rozmarné léto? Kdo, by nezatleskal jeho košatému jazyku? Kdo, nezná filmové zpracování Jiřího Menzela?

Ptáte se, proč to říkám? Inu, naši mužští hrdinové tam všichni vystupují v něčem, co

vzdáleně připomíná dnešní burkiny. Nevšiml jsem si, že by to někoho pobuřovalo.

V čem je tedy problém? Lidé nesnášeliví, si vždycky najdou cestičku pro to co jim na

tom božím světě vadí, nehledě se na sebe.

Za mne souhlas a Karma. R^

3 5
možnosti
Foto

Pokud nechápete, že burkiny jsou jistým symbolem pak je mi to líto.

5 0
možnosti
Foto

Pane Turnere. V roce 1969 vyšla v časopise pro děti Mateřídouška jedna říkanka která se vztahovala na sovětská vojska. Nebo tak alespoň byla vykládána.

Uplynulo již skoro 50 let, ale platnost má ta říkanka stále stejnou. Ale už se nevztahuje na tak zvané Rusáky, ale na burkiny a jejich souvislosti.

1 0
možnosti
PK

Jako liberála by mne zajímalo, jak by se na mne pohlíželo, pokud bych šla do divadla v pyžamu, ve spodním prádle nebo plavkách. Pustili by moje děti v noční košili do školy? Žádný zákon bychom přeci neporušili.

Ještě větším pokrytectvím by bylo, pokud bych se v pyžamu dostala do národního a pohoršovalo mne, že se na mne lidé divně dívají.

6 0
možnosti
JZ

Pokud byste provozovala výše uvedené příklady, bylo by to od Vás nezdvořilé, neboť toto počínání porušuje etiketu a dobré mravy. Není mi však jasné, za jakým účelem tyto situace zde uvádíte.

0 1
možnosti
JP

J40a78n 68P36a70v36l69í68k

20. 7. 2017 13:14

Rozumný přístup k pseudoproblému je vždy potěšující. Karma.

4 4
možnosti
Foto

Některé věci ale vůbec potěšující nejsou, Honzo.

0 0
možnosti

Jenom názor jedné paní. Nic víc.

1 0
možnosti
Foto

J44a74k52u19b 61R13o47t82h

20. 7. 2017 12:38

Zkrátka zoufalí hurávlastenci nejsou s to pochopit, že burkiny jsou především mladičkým vynálezem, který umožňuje většině muslimek alespoň tu a tam v pohodě vlézt do moře nebo do bazénu. Asi je jim marný vysvětlovat, že nejde o symbol nějaké fiktivní nadvlády, ale ústupek na obou stranách. Oni ale nerozumí, protože ústupky neznají. ;-€

5 3
možnosti
Foto

Ač máte, do jisté míry, pravdu, asi těžko si připustíte, že v mnohém ,,vystupujete" prakticky stejně;-) S odstupem času, ač zdánlivě(!) jinak, mně mnohé připomíná ,,ohlasy" na doby, kdy jsem se ,,zjevil" u vody v plavkách s hvězdami a pruhy;-D

1 0
možnosti
KC

V průvodu sokolského sletu v roce 48 znělo heslo: Nedáme si diktovat, koho máme milovat! Přestože uplynulo už téměř 70 let, slogan je stále aktuální. Kdo by ovšem tehdy řekl, že po komunistické totalitě bude Česku hrozit totalita islámská s naivitou podporovaná žalářem národů EU?

1 0
možnosti
RC

no zatim tady spise hrozi totalita omezovani prav lidi pod plastikem ochrany techto prav.

3 2
možnosti
Foto

;-) Pěna dní, bubliny i ,,nosná" témata. A u mnohých i jen jednostranný pohled. Jistě, tam i onde jde i o tradice i zvyklosti, mnohdy až ,,pregnantně" zakotvené. Nikdo nebere v potaz i to, že i ony ,,zvyklosti", či tradice, měly leckde naprosto racionál. základ. Např. v i v pouštích i okolních krajinách. Teplota, její veliké rozdíly mezi denními a nočními hodinami, písečné bouře, vzduch skoro s nulovou vlhkostí, atd., atd. A i naši předkové chodívali i v létě s pokrytou hlavou, či i v kabátech, a nejen na pole8-o A ,,nějaký vývoj" ,,plavec. úborů"?;-D

1 0
možnosti
PK

Akceptací čehokoliv posilujete ideologii koránu,a navíc je tato akceptace brána jako slabina nevěřících. Obávám se že takto postupně si budeme zvykat i na některé tresty práva šarija,neb se vždy najde někdo kdo obhajuje náš liberalismus. Tak daleko bych nerad došel....

2 1
možnosti
RC

ty tresty prava saria, ktere asi myslite, jsou v rozporu s nasim pravnim radem. Burkiny ne.

1 0
možnosti