Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mě jasná karma. Lepší dva gayové, než dvě matky, které daly děti do babyboxu v Plzni. :-)

4 7
možnosti
Foto

Co máte proti babyboxům? Měly by ty děti snad házet do popelnice?

0 0
možnosti
FS

Autor,je tak trochu podivný.

5 0
možnosti
Foto

Též se mi zdá. Jen, abychom to s těmi lidskými právy nepřepatnáctili.

Pokud ten specifický případ nastane a registrovaně-partnerský gay/lesbický otec či matka zemřou, pak je zde zcela jasně a bez diskuze opatrovnický soud, který rozhodne.

A buďte bez obav, takovéto případy rozhodují soudy velmi rychle. A také, je zde, velmi často druhý rodič toho dítěte, že?

0 0
možnosti
JU

J57a56n 96U69l80r47i32c23h

24. 7. 2017 11:48

Práva dítěte jsou nadřazená právům dospělých. Vytvářet prostředí ve kterém se budou úmyslně plodit děti pro homosexuální páry, poškozuje právo dítěte na otce a matku. Budeme dělat děti za peníze a dětské domovy zůstanou plné nechtěných děti. Souhlasím ze je asi lepší když ma dítě rodiče stejného pohlaví, než vyrůstat v ústavu. Tady ale jde o cestu k tvorbě děti na zakázku, a s tím nesouhlasím.

11 3
možnosti
Foto

Pokud by vaše žena nemohla mít děti a přesto byste si oba dítě moc přáli, souhlasil byste s náhradní matkou, která by dítě odrodila?

1 2
možnosti
VJ

V66í32t 51J17ů87z34a

24. 7. 2017 11:28

Obávám se, že to, že kompetentními rodiči může být jen muž a žena, protože dítě plodí muž a žena (i kdyby byla přejmenována na muže ...), není ani předsudek ani mýtus.

(Jistě, kdo a v jakém počtu může být jakým poručníkem, pěstounem, osvojitelem nebo vychovatelem je jiná otázka, ale autor ve svém zápalu ve článku oboje pomíchal.)

11 0
možnosti
Foto

Kdybyste četl pozorně, zjistil byste, že nic nemíchám. Jasně deklaruji, že heterosexuální pár ( tedy muž a žena, jak píšete) jsou oním optimálním standardem, ale doufám, že se shodneme, že to není žádná záruka dobré rodiny ani výchovy. Naopak si myslím že dobrý singl "vychovatel" nebo harmonický homosexuální pár budou vždy lepší než špatná rodina heterosexuálních partnerů. Výchovu dělá charakter lidí, ne jejich sexuální orientace.

1 0
možnosti
Foto

Já bych napsal, co postrádá jakoukoli logiku. Ale, nebylo by to slušné.

12 0
možnosti
Foto

To má být nějaké vyjádření nějakého názoru k problematice, pane Hermánku?

1 0
možnosti