Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

ale převzetí státního vyznamenání od Miloše Zemana by byla poněkud silnější káva

Zdroj: http://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622673

Jako proč? To Vám ta nenávist k Zemanovi už nadobro zatemnila mozek? Je to jeden z nejlepších písničkářů za posledních x desítek let, tak proč by ten metál nemohl dostat? Nebo Vám vadí, že tu medajli předává zrovna Zeman? Už vyznamenal v minulosti x desítek lidí a všem jste to vyčítal taky?

12 0
možnosti
IR

I52v33a 60R79a37k87o73v17á

8. 9. 2017 11:16

A proč by se vyznamenání vzít neměl? Má zásluhy, má, tak o co jde. Že Vy nenávidíte Zemana? To je Váš problém. Pan Nohavica si ocenění zaslouží.

25 2
možnosti
Foto

Kdybyste si přečetla ten článek pozorně, měla byste přijít na to, že nemám problém s tím, aby Nohavica převzal nějaký metál. Moc mi to k němu nesluší, ale proč ne. Podstatou článku je to, od koho si ho přebírá, a proč mu ho ten dotyčný uděluje. Pouze na základě toho považuji za amorální si vyznamenání převzít. A jak píši, mohl tím vyjádřit jistý způsob pokání.

2 2
možnosti
JL

Uvidíme, jak to nakonec dopadne. V této souvislosti bych rád připomenul Vláďu

Mišíka.R^

10 0
možnosti
Foto

:-)R^ Ano, to je velmi případně

0 0
možnosti
DN

Tak nějak jsem nepochopil co je výstupem Vašeho blogu. Problém s vyznamenáním "od Zemana"? Nebo morální problém Nohavicy? Nebo obé? Pokud by vyznamenal Nohavicu někdo jiný, třeba Havel, bylo by to v pořádku? Je to jen úvaha, nebo už dopředu odsuzujete potencionální reakci vyznamenaného?

13 0
možnosti
Foto

Nejdříve bych řekl, že si nemyslím, že každý článek musí mít nějaký výstup. Jsem si vědom, že řada těch mých žádný nemá. Tento snad ano. Pan Nohavica , jak sám uznává, kdysi morálně selhal, v jeho případě vnímám jako morální selhání převzetí vyznamenání od Miloše Zemana z důvodů , které jsem popsal. Naopak nepřevzetí bych chápal jako určité pokání. Tak to vnímám já, jak to vnímá on netuším. Mimo jiné, což bylo původní nosnou myšlenkou, jsem se chtěl zamyslet nad tím, koho a proč prezident vyznamenává.

1 1
možnosti
MJ

Jsem toho názoru, že za umělecký přínos by státní vyznamenání být nemělo!!!!

0 1
možnosti
DN

Proč? Za umělecký přínos se ve VB uděluje i titul. Dle mého záleží na druhu vyznamenání.

3 0
možnosti
ZB

Obávám se,že Nohavicovo svědomí bude opět zvracet v záchodě....

3 10
možnosti

J67a33k80u83b 90Š16o27l52c

8. 9. 2017 11:12

Kavárna už si na Jarka brousí nože.

5 1
možnosti
Foto

Žijící osobnosti by měla vyznamenávat vláda, nežijící prezident.

0 0
možnosti