Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J85i97ř74í 84L64i25b37e79r

20. 9. 2017 7:49

Na otázku, zda budu volit ANO, mám jednoduchou odpověď: NE! :-)

9 2
možnosti
Foto

I66v50a76n 49M69a49r19e49k

20. 9. 2017 7:41

Budu ho volit, stejně tak jako ANO, nedělá mi to problém . R^

4 3
možnosti
Foto

Vy jste ani odpovídat nemusel, o vás to každý ví :-/

1 4
možnosti
SB

Je otázkou, zda v minulosti ODSka nenadělala daleko větší škody, než Babiš. Já myslím, že ano a proto budu volit ANO, ať tam Babiš bude nebo ne.

8 2
možnosti
VM

To je typická odpověď, stejně jako "to je kampaň", "sorry jako" a podobně. Co nadělala ODS a nebudu je jmenovat, všechny polistopadové vládní strany je minulost, kterou, i když se postavíme na hlavu změnit nemůžeme, můžeme pouze volat po zodpovědnosti (tuto možnost nám nabízí jediná strana - hnutí a to je SPD, které tuto možnost voličům nabízí).

Ale co můžeme zásadně ovlivnit, je naše současnost a hlavně budoucnost.

Největší zbabělostí vůči sobě samému jsou pak názory některých lidí, kteří říkají, že volí toho či onoho, protože "je to menší zlo" neuvědomujíc si nebo nechtíc si uvědomit, že není menšího nebo většího zla zrovna tak jako není menší nebo větší polovina. Zlo buďto je a nebo není.

A tvrzení "volím menší zlo" je alibistický a zbabělý akt, ospravedlňující vlastní slabost.

Já nevím a rád bych se mýlil, ale jste připraveni nést své svědomí (pokud ho máte) až se z Babiše vyklube mocichtivý diktátor, kterému jste dopomohli k moci?

1 3
možnosti
Foto

Neděláte z toho Babiše zase velké strašidlo? Přijde mi, jakoby vznikl (z významné části mediální) obraz společného nepřítele, jakéhosi jediného nepřítele a viníka, kterého je potřeba všemi silami (včetně našich blogerských) zastavit. V posledních týdnech to zaujatě sleduji s pocitem, že tak trochu žijeme v Matrixu a nejspíš se nám to (společnosti) líbí.

(A to jsem tradiční volička zcela jinde, ale iluze si nedělám ani tam.)

6 2
možnosti
Foto

Veď Fšeci kradnů,iba Bureš optimalizuje...A nie schopen doložit původ majetků..ale pokud vám stačí

Pane Babiši, odkud berete peníze ? B: Z nočného stolíka. A kde se tam vzaly ? B: Dala je tam Monika. A odkud je má Monika ? B: No ode mne, přeci ! A kde jste je vzal Vy ? B: No veď vám hovorím, že z nočného stolíka !!

Tak jej volte

5 6
možnosti

Sleduji politiku dlouhodobě a mám jistotu že nikdy jsme neměli vládu tak dobrou.Sobotka se jako předseda vlády zachoval jako hlupák napadl velice úspěšného ministra a shodil celou vládu a sebe s předsednictví strany .NEbudu volit zájmové strany které za 22 let nechtěli hájit zájmy státu a nastavit pravidla fungovaní ekonomiky.(v roce 1993 vzít zákony třeba s Francie přeložit a schválit).ANO budu volit protože nemohu volit NE. http://prntscr.com/gna0d8

7 6
možnosti
Foto

A co devastace polí,spodních vod?! Zneužívání dotací určených pro malé zemědělce,které má posílit ekonomiku regionu,tamní zaměstnanost,a ne kmotra který neumí vysvětlit původ svého majetku,ke kterému přišel díky spolupráci s "křišťálovým" Grossem....! Ve finále zloděj křičí chyťte zloděje..A Fšeci kradnů...:-P

8 2
možnosti
Foto

Proc nenapisete o tom co by se stalo kdbyby Babis do politiky nesel..?

Co presne by se stalo s Agrofertem? atd...

2 0
možnosti
Foto

To je ve hvězdách co by se stalo! Ale nebyly by pole a spodní vody zdevastované chemií Agrofertu,Dotace by plnily účel na posílení výroby kvalitní potravy,zaměstnanosti v regionu

3 2
možnosti

"přemluv bábu přemluv dědka " "Kubiceho zpráva" "Nagiová a pan čistý" "chlap s gulama" "paroubek a jeho fotovoltajbyssnys"(neřež pravopis)" Gross a jeho zbohatnutí" Kočárník co by ministr financí a jeho předsednictví v komerční bance" Dlohý ministr hospodářství a jeho předsednictví v plynárenské společnosti" "Klaus a jeho amnestie a 500 milionů ve svýcarské bance"Havel a jeho 20 dní absolutních restitucí kdy je po 20 dnech zrušili až si vrátili sami sobě vše a ještě něco navíc a a a a a a mohl bych pokračovat ještě mě paměť neklame ANO volit nebudu ale;-O;-O;-O

6 4
možnosti
PB

R^

Asi docela chápu, ale jaké jsou možnosti.

Nějak v tom tápu.

Ta blbá pěti procentní hranice mě lehce odrazuje od hlasu pro alternativní možnosti.

Zkuste, prosím, poradit.

A myslím to zcela bez ironie.

0 1
možnosti
Foto

Mohu reprodukovat názor, který jsem slyšel ve venkovské hospodě (a ne jednou): "Já budu volit Babiše. Ten už má nakradeno dost, ten už víc krást nepotřebuje." Považuji toto za filozofii ruského mužika. Proto také často na Ukrajině nebo v Rusku voliči rádi odevzdávají hlasy oligarchům a pak to tam také podle toho i vypadá. :-/

16 1
možnosti
KS

Já jednoho voliče znám, je to moje kadeřnice. A ta mi řekla, proč volí ANO. Protože je tady prý bordel, všichni kradou a jen člověk, který už má hodně, nemá důvod krást. Jako jeden z její problémů vidím to, že nemá ani potuchy, jak a čím žijou lidi za těmi červenobílými patníky. Nemá srovnání.

8 0
možnosti
AS

A co Kalousek? Již ho dohnali k soudu? Před volbami bylo ANO silné, jak se starými stranami zatočí a nic, jen se s nimi spřáhlo, aby bylo u koryt, Ratha chytli ještě za Nečase :-)

5 0
možnosti
Foto

Oni by ho dohnali, kdyby na něj něco měli. :-)

2 3
možnosti