Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V18l45a56d13a 57V29a51n26e46k

19. 9. 2017 20:02

Těm jednodušším stačí i toto

Pane Babiši, odkud berete peníze ? B: Z nočného stolíka. A kde se tam vzaly ? B: Dala je tam Monika. A odkud je má Monika ? B: No ode mne, přeci ! A kde jste je vzal Vy ? B: No veď vám hovorím, že z nočného stolíka !!;-D

13 3
možnosti
Foto

V10l40a14d71a 98V15a32n17e25k

19. 9. 2017 19:58

Na Slovensku Babiše dobře znají! Porevoluční zbohatlík, je vlastně chudák do KSČ nechtěl udávat STB nechtěl Agrofert nechtěl do politiky nechtěl Čapí hnízdo nechtěl! Za VŠECHNO přece může Kalousek! Na You Tube,je film Selský rozum! Kdo po shlédnutí tohoto videa může volit Bureše je velmi hloupý...Devastace krajiny,podzemních vod, d dotace pro malé zemědělce,které mají udržet zaměstnance v regionu,rozkrádá Bureš,který si hraje na spasitelé a přitom není schopen doložit původ svého majetku!

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=uLt_nA1pwf0

12 3
možnosti
Foto

V jediném máte pravdu. Že onen odkaz na youtube je vskutku,,skvělý"R^:-P Pro koho? no přece pro Vás, že;-D My, co opravdu pamatujeme, máme s čím srovnávat. Kvalita jak za kom, jen prezentovaná v opačném gardu. Ovšem, tehdy to na nikoho nepůsobilo, neb takových ,,kvalit" zde asi málokdo dosáhlR^

1 3
možnosti
MH

Pane Turnere, to jste psal ve střízlivém stavu?

Vy se opravdu obáváte vlády jedné strany? Od toho máme volby, aby po čtyřech letech voliči rozhodli, kdo bude vládnout další období, pokud jsou nespokojeni. A Vy hned s revolucí! Vláda jedné strany tady kdysi byla, protože ta si svojí vedoucí úlohu zakotvila do ústavy. Opravdu se domníváte, že toto nám ještě hrozí?

6 8
možnosti
PK

Ten článek je zbytečný, autor mohl posekat trávu, nebo si uvařit něco dobrýho. Všechny analýzy již známe a neustále se dotazovat kdo volí ANO je již nuda. Ponechme to na voličích a respektujme jejich vyjádření.

12 9
možnosti
Foto

Brilantní text. O deviantech ze závorky, negativních i pozitivních (a patrně i o teorii nálepkování) si rovněž rád počtu. A když už se v titulku ptáte, tak agentuře bych odpověděl, že já.

10 3
možnosti
JR

Já možná také......vzhedem k honu na něj starých zavedených stran, které si mezou rozdělily fleky bez ohledu na politickou orientaci, je nutné pročistit kanalizaci zanesenou odpadem, samozřejmě Babiš s epo čase také zkazí....pak by měl přijít opět někdo nový

5 5
možnosti
TK

Myslím, že hon na Babiše, který byly z existenčních důvodů nuceny zorganizovat "staré" strany má jediný efekt, lidé, kteří ho chtěli volit ho budou volit stejně, ale už se tím nebudou chlubit.

12 4
možnosti
AS

Jsou strany, co v parlamentu nebyly, takže se nemusí volit ANO :-)

3 5
možnosti
JC

Pane Turnere, článek dobrý, ale po prolistovani diskuse bych řekl, že jste AB přihrál pár hlasů. Jinak těm, co si myslí že voličů AB bude ubývat po vyneseni rozsudků, říkám jediné: těm lidem je to jedno, ono se opravdu stále dost krade, v kancelářích papir, v marketech pytlíky, nafta a muzu pokracovat, máme to v krvi. Krade li majitel miliard v desítkách a stovkách milionů, majitelé desítek nebo stovek tisíců kradou úměrně méně...

3 1
možnosti
Foto

V39l74a48d90a 14V34a86n92e98k

19. 9. 2017 20:01

Aha takže :Fšeci kradnů,iba Bureš optimalizuje,a zlodějinách toho musí hodně vědět,když není schopen doložit původ majetků..

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=uLt_nA1pwf0

2 3
možnosti
JR

Je to jednoduché, peortože mají dost zavedených stranm které si rozdělily koryta c chtějí změnu...i když i oni po nějaké době sklouznou ke straým praktikám, tak si myslím, že odpad je nutno průběžně čistit..i když se to opět zanese...jinak když napadáš lidi, Jinak Turnere, když napadáš lidi jiného názoru jako devianty, tak se podívej na sebe...typický deviant....

1 6
možnosti
JZ

ANO není zavedená strana? Na jak dlouho proboha to zavádění vidíte?

0 0
možnosti
AR

Většina lidí bohužel neví proč A. Babiš do politiky v r.2011 vstupoval a založil své ANO 2011. Babiš tehdy dobře cítil, že do politiky potřebuje jít. Bez ní by jeho byznys brzy skončil. Všechno ostatní co tehdy sliboval a lidem před volbami r.2013 namlouval, byly jen líbivé kecy o boji proti korupci a lepším zítřku pro všechny. Bohužel toto mnozí nepostřehli!!

9 7
možnosti
Foto

Ale on se s tím netajil. A dokonce byl až ,,košer" pro sestavení koalice:-P Kdyby se Sobotka a jeho souputníci nebáli o křesla, nespojili by se s ním. Ovšem chudáka Sobotku donutila opozice(!) k tomu, aby se ,,vymezil". Inu, vymezil se. Tím ovšem nastala agonie, a nejen pro něho;-)

6 1
možnosti
KC

Hloupost strategie "všichni proti Babišovi" nese ovoce. Medvěd zahnaný do kouta má trojnásobnou sílu. Stratégové snad už pochopili, že panu Babišovi nahráli na smeč a on neudělal nic jiného, než nahrávku využil. Koho budu volit, nemám potřebu šířit, ale nebude to subjekt, který buduje novou totalitu či vítá stoupence kultury neslučitelné s našimi hodnotami. Výběr je omezený, ale zajímá mě budoucí vize, nikoliv politikaření či antiprogram "já proti tobě".

7 2
možnosti