Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Znám několik, co se přiznají. Většinou nesledují politiku, jen povrchově a polykají ona laciná hesla. Při bližším se dozvím, že bude asi stejný, ale je nový a proto ho "vyzkouší".

Ach jo.

Karma za článekR^

4 1
možnosti
Foto

Na laciná hesla je tu specialistů dost. A nepolitickou politiku prosazoval, spolu s nějakými vyššími cosi", i nějaký V.H., že;-)

4 2
možnosti
PB

P85e98t91r 20B29r25o19ž

19. 9. 2017 17:29

Já jen doufám, že nastane alespoň některá z variant:

a) slovenský soud konečně uzná, že AB byl spolupracovník StB

b) evropský OLAF ukončí vyšetřování a jasně řekne, že Čapák byl dotační podvod

c) státní zástupce sdělí AB obvinění a postaví jej před soud.

to by mohlo znamenat odchod AB z politiky a tím i konec ANO - protože ANO je bez AB jen bublina

7 4
možnosti
Foto

Doufání je pochopitelně povoleno. To je demokracie;-)

5 0
možnosti
AS

Prosazením pokračování řepky jako biopaliva nám otráví spodní vodu ( na části území to již nastalo), otráví pylem vzduch, poškodí motory aut a otráví náladu lidí, smutné :-(, z ANO se jen Babiš zdržel hlasování, aby to bylo na jiné

3 4
možnosti
Foto

Biopaliva nezavedl ,,nějaký" A.B., ale jako označení viníka dost dobré. Skoro;-D

3 2
možnosti
Foto

Pár takových znám. Většinou jsou to lidé, kteří se o politiku příliš nezajímají, ale vědí, že vesměs všechny tradiční strany se již zdiskreditovaly a Babiše volí buď v naději, že se něco zlepší, nebo jako trest tradičním stranám.

2 0
možnosti
DV

D70a51v17i73d 80V53l75k

19. 9. 2017 16:54

Mně to připadá , že se lidi trochu stydí říct , že ho budou volit. V hospodě jsem ale málem dostal nakládačku od party štamgastů, kteří svoji budoucnost vidí ve vládě ANO+KSČM. Prý se to všechno vrátí díky Andrejovi. A mám zkušenost ,že mu kupodivu věří majitelé středních firem a manažeři a senioři samozřejmě , Těm se stýská po "Pořádku pevné ruky" Taky je zvláštní, jak jeho voliči trpí absolutní slepotou a hluchotou. Oni ho prostě budou volit i kdyby ho někdo vyfotil ,že fackuje stařenky v domově důchodců. Bylo by to spiknutí. Já se bojím, že ty volby stejně vyhraje a jak říkal jeho jmenovec Miloš Babiš, pak půjdeme všichni sedět.:-/:-/:-/

6 1
možnosti
Foto

Pochopitelně si, Davide, určitého ostychu Babišových podporovatelů také všímám a vnímám to jako dobré znamení. Je to možná známka toho, že mnozí ve skrytu duše nejsou přesvědčeni, že dělají správně, udělají to sice, ale spíše natruc těm ostatním, než z přesvědčení, že činí dobře. K tomu pak stačí slušná alternativa a je konec. Podobné je to se Zemanem, ty alternativy v době první volby nebyly nic moc. Dnes je situace jiná, osobně vidím tři velmi slušné prezidentské kandidáty, kteří mohou oslovit ty, kteří pře lety volili mezi arogantním Milošem a "spícím Karlem s vadou řeči a rakouským pasem". Na opozici k ANO se může vyprofilovat slušný politický subjekt.

1 1
možnosti
Foto

K38a25r57e14l 77C44a79c34h

19. 9. 2017 16:12

Však to zcela správně formuloval Andrej Babiš, když pronesl : "Sami jste mě stvořili, tak se nedivte."

Velmi jsem si vážil Pavla Tigrida. Kdysi se ho nějaký novinář zeptal, jakého je on vlastně politického zaměření. Zamyslel se a odpověděl, že svým založením je sociální demokrat. Ale neopomněl dodat, že současná Soc.dem. taková není. A tak to asi bude dnes se všemi tak zvanými tradičními politickými stranami. Proto jim lidé přestávají věřit. Ideologie je jedna věc a praktiky lídrů politických stran je pak věc druhá. Když se neshodují, tak to lidé poznají. Naštěstí dnes to mohou vyhodnotit ve volbách. Já budu volit ANO. Až se politicky znemožní, budu volit tu stranu, která dokáže vygenerovat takové lidi, kterým bych mohl věřit. Dnes je pro mne Soc.dem. právě kvůli lidem ve svém vedení naprosto nevolitelná, bez ohledu na jakoukoli ideologii. TOP 09 a ODS taktéž. Lidovce jsme nevolil nikdy - tam přiznám vliv ideologie, která je mi cizí.

6 2
možnosti
ZD

Já se stavím vedle Vás a budu jej také volit jako jsem již udělal minule. A nejsem dement jak skytě naznačuje autor ve zbytečně dlouhém článku - co je to za lidi. Pamatuju předrevoluční dobu a také - jako Vy - budu posuzovat jak si povedou. A také jsem připraven příště zvolit příhodnější variantu. Čekám, že AB dožene tradiční strany na pokraj existence a to jediné s nimi zatřese!!! A tradiční strany se zhostí tradičních ideí bez aktuálních tradičních vůdců. A pak bude třeba i ČSSD volitelná.

3 0
možnosti
MB

Tak se tedy hlásím - já A.Babiše volit budu ! Celý život jsem čekal na Spasitele. Přicházeli - zklamali , od KSČ, po ODA, přes ODS a VV. Začal jsem podnikat, neuspěl a upadl do dluhů, rozvod jako bónus. Můj jasný důkaz - doba je podlá ! Pořídil jsem si zahrádku ! Bez nadsázky , asi na druhé návštěvě nového terénu - jsem uklouzl na hladkém kameni. Nešťastně, s pracovní neschopností ! V práci mne vyhlašují sice za dobrého člověka, ale nepoužitelného blba. Prý, jsem nerozhodný ! Naopak, jsem rozhodný - Volím Hnutí Ano !! ... ZCELA - Pravdivý příběh, z mých besed na pracovišti. Tak jo, lépe řečeno ano, milý Dušane ! ... :-)

15 1
možnosti
VF

Já volit půjdu. Vyhodím lístky těch pro mě nevolitelných a z toho mála vylosuji jeden, který vhodím do urny. Ani se nepodívám který to byl. Většinou jsou na jedno brdo.

1 1
možnosti
Foto

Ale ne, tomu nevěřím:-) V nějaké obecné orientaci přeci asi nebudou všichni stejní. Stejní mohou být mnozí svými pohnutkami vstupu do politiky, ale všichni špatní snad nejsou, to odporuje principu, že všichni tramvajáci nejsou bezohledná paka, policajti hlupáci, zedníci alkoholici a dlaždiči sprosťáci. :-)

3 1
možnosti
PB

Tento blog se Vám povedl a hodně věcí vnímám velice podobně.

Je fajn Vás číst i když často nesouhlasím.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji.:-) Kdybyste se mnou vždy souhlasil, bylo by to podezřelé, protože s odstupem nesouhlasím někdy ani sám se vším, co napíšu. Prostě nezvěstuji pravdu , ale názory, které mohou být, a také jsou, aktuálně ledasčím ovlivněny. Třeba, bude vláda ANO ( pokud bude vládnout) úspěšným obdobím Česka a já to budu muset uznat.

8 0
možnosti

Jirko, nikdo se nehlásí, protože říct svůj názor proti davu je v diskusi téměř trestné:-))

Takže: volit nechodím (protože - nebudu rozvádět) Kdybych ale mohla jít, budu volit Piráty nebo Babiše. Důvod volby by byl na celý blog, které jak víš, nepíšu.

3 1
možnosti