Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a21k82u63b 49Š86o16l85c

24. 10. 2017 13:29

Demagogie srovnávání tažení proti židům se současným proti islámu v Evropě je hrůzná.

12 0
možnosti
Foto

není to demagofie ale zcela přiléhavá a pravdivá analogie-jediné v čem máte pravdu že je to hrůzné-snažit se zničit nebo i jen verbálně napadat a urážet někoho jen proto že je jiného náboženství nebo rasy.to opravdu hrůzné je

0 0
možnosti
JS

Je opravdu zajímavé sledovat "kontinuitu" Vašich názorů. V únoru jste napsal článek o Muhammadovi, kde jste obhajoval Muhammadovu pedofilii dobovým kontextem. Doslova jste napsal, cituji: "Pokud svéprávný Evropan zkonstatuje, že když prorok Muhammad pojal za ženu devítiletou Aišu, byl pedofil, a islám je proto zvrácené náboženství a tudíž jsou zvrácení všichni muslimové, tak z mého pohledu neříká nic jiného než: jsem zcela nevzdělaný nebo nechci připustit nějaký jiný výklad..." Vyloženě jste se opřel o morální relativismus, například těmito slovy: "po většinu historie bylo muslimskými historiky Ajšino mládí považováno za velmi pozitivní fakt a často vyzdvihováno, protože bylo vnímáno jako potvrzení jejího panenství a čistoty". To je neutrální argument nebo obhajoba pedofiie pohledem islámských historiků? Také uvádíte, že její věk "nebyl v tehdejší společnosti nikterak výjimečný" a že to bylo v beduínské společnosti naprosto běžné.

Nyní paradoxně uvádíte, cituji: "Je neakceptovatelné, pokud někdo omlouvá zvrácené chování čtrnáct set let starým příběhem, či praxí ranně středověkých beduínů..."

Dokázal byste říci, jak byste dopadl, kdybyste sám na sebe použil toto Vámi vytvořené hodnocení?

10 0
možnosti
JS

Píšete o sobě, že zveřejňujete "neutrální informace o islámu", a to je právě ten problém. Měl byste zveřejňovat PRAVDIVÉ informace o islámu a nikoli neutrální. Například politická reprezentace na západ od nás by z Vás byla nadšená, protože potřebují přesně lidi Vašeho typu, kteří o islámu píší neutrálně a nikoli pravdivě. Pravdivé informace o islámu jsou totiž příliš znepokojivé.

Také nemáte pravdu, když píšete, že se "k věcnému obsahu nevyjádřil téměř nikdo". Ve skutečnosti právě Vy se nevyjadřujete k věcným chybám Vašich článků. Například k heslu o káhirské univerzitě "al Ahzar" jste napsal, že "to není žádná líheň džihádistů". Jenže opačný názor mají i někteří členové egyptské vlády a parlamentu. Například v roce 2013 chtělo několik set radikálních studentů této univerzity vyvolat něco jako islámskou revoluci a při této příležitosti došlo k bitce s policií, při které došlo k úmrtím a zraněním. Část univerzity vyhořela. Heslo "antisemitismus" jste zpracoval (paradoxně) s použitím antisemitské argumentace, což jsem názorně zdůvodnil atd. A Vaše reakce? Žádná.

11 0
možnosti
KM

K78a50r11e67l 45M79a72s32e39k

24. 10. 2017 12:28

Dobrá práce, pane Turnere. R^

3 12
možnosti
KM

K89a62r18e59l 78M85a15s88e30k

24. 10. 2017 12:40

To by bylo fajn, Slavomíre Beneši, kdybyste místo mínusování napsal, v čem se liší civilizační, pracovní, kulturní, vzdělávací a mnohdy i hygienické návyky těch, co se snaží dostat do Evropy od těch evropských. Nemáte-li tolik volného času, tak aspoň stručné vysvětlení, co je třeba civilizační návyk. Díky moc.

1 7
možnosti
SB

Já se na to dívám tak, že když se do Evropy sunou po desítkách tisíc lidé, kteří mají jiné civilizační, pracovní, kulturní, vzdělávací a mnohdy i hygienické návyky, tak to prostě ta Evropa nemůže dlouhodobě unést.

I kdyby muslimové skutečně byli mírumilovní a tolerantní, což si o nich nemyslím, ale píši "i kdyby byli", tak jestliže se ta migrace nezastaví, již samotným počtem nás migranti jednou převálcují.

Matematika je zcela nezávislá na nějakých lidských pocitech nebo morálce. To, že pět a pět je deset, platí v každém případě, ať už je islám mírumilovný, nebo agresivní. S tím nemá nic co do činění nějaký nápravník islámských bubáků.

11 0
možnosti
JN

Přesně tohle mě napadlo také. Co autora vedlo k napsání tohoto blogu.

6 0
možnosti
MK

Autor islám nezná a jen slepě opisuje sluníčkové teze od arabistů.

Dobrá otázka je paní Suché!

1 0
možnosti
KS

K42a32r20l85a 89S76u26c35h13á

24. 10. 2017 12:03

proč to děláte? když, tak prosím konkrétně

6 0
možnosti
Foto

Pane Turnere, nevím, jak bych slušně tuto Vaši sérii o Islámu charakterizoval a proto to řeknu stručně:

Nepotřebuji to vědět, protože nechci a bojím se okamžiku, kdy by to někteří moji potomci chtěli slyšet.

Existuje jedno rčení: "mluviti o provaze v domě oběšencově". A já si myslím, že přesně tak nevhodně Vy toto téma vytahujete na veřejnost.

4 1
možnosti