Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

Naprosto trefně jste poukázal na skutečnost, že turecká menšina se v Německu bohužel většinově ztotožňuje s Tureckem a nikoli s Německem. Je paradoxní, že zakladatel moderního Turecka K. M. Atatürk islám naprosto nesnášel a dělal všechno proto, aby z Turecka co možná nejdůkladněji vymazal islámský vliv. Je pochopitelné, že na to jeden život jednoho muže nestačí, Turecko by potřebovalo nejméně pět Atatürků za sebou. Je zajímavé pozorovat, jak současní turečtí diplomaté opouštějí veřejná fóra v okamžiku, kdy je kritizován islám. Atatürk by je za to zbavil jejich úřadů a vyhnal ze země.

11 0
možnosti
PH

Já bych teda chtěl vědět, kde jsou ty miliony asimilovaných muslimů.

3 0
možnosti
Foto

J77i63ř33í 61T82u49r78n32e21r

31. 10. 2017 20:49

Vám snad něco brání v tom si takové informace ověřit? Vy snad znáte nějaké u nás neasimilované muslimy? Paradoxně já takové muslimy znám, není jich asi mnoho, ale i u nás jsou lidé, kteří mají tendenci se na základě své víry separovat. To samo o sobě neznamená, že jsou to asociálové nebo snad radikálové, ale je to z mého pohledu negativní.

0 0
možnosti
JS

Ve svém článku mimo jiné píšete, cituji: "muslimové jsou u nás integrováni a nejsou známy nějaké projevy jejich radikalizace".

Jak tady správně podotkl jeden z diskutujících, to že Vám nejsou známy, neznamená, že neexistují. Naprosto vypovídající jsou například nahrávky kázání M. H. Alrawiho, předsedy Ústředí muslimských obcí v České republice, v nichž vyzývá k nenávisti vůči všemu neislámskému a také vyzývá k bití dětí, pokud se odmítají modlit. Policie označila žalobu podanou na základě těchto nahrávek za oprávněnou, ale odložila ji kvůli promlčenosti činu. Souvisejícím problémem je vydání knihy "Základy Tauhídu" s nespočtem radikálních názorů, které jsou v přímém rozporu s českým právem. Děsivý je také obsah nahrávek pořízených skrytou kamerou v českých mešitách v dokumentu České televize "Já muslim".

Naprosto neuvěřitelný byl výstup Mohameda Abbase, předsedy Muslimské unie ČR, který v České televizi pronesl sérii tak radikálních výroků (včetně schvalování kamenování), že se od něj distancoval dokonce i M. H. Alrawi. Připočítat můžeme explozi trezoru na tzv. palestinském velvyslanectví a další a další kauzy. Neuvěřitelně radikální názory se vyskytují také na oficiálních islámských webech (islamweb.cz a e-islam.cz), jejichž autoři jsou nepochybně pod drobnohledem bezpečnostních složek. Není co dodat.

21 0
možnosti
Foto

J45i79ř81í 90K71i19n26d97l

31. 10. 2017 19:25

Tohle řekl muslim a ne jeden Každý muslim bez rozdílu vidí v křesťanovi nebo Židovi nebo Izraelci svého nepřítele. A pokud jste bez jakékoliv víry, ateista, tak jste také automaticky jejich nepřítel. Západ ale nechce pochopit tuto realitu a to je ten zásadní problém. Islám učí, že Židé jsou prokletí, že jsou „dětmi opic a prasat“. Tak, co tu stále melete.

13 0
možnosti
JS

V následujícím odkazu je dokument německé veřejnoprávní televize ZDF, který nese výmluvný název "Jeden stát - dva světy". Jde o velmi střízlivě zpracovaný dokument, ale naprosto názorně ukazuje, jak fatální problém představuje islám v Německu.

https://www.youtube.com/watch?v=CuZDFYoKoVM

10 0
možnosti

Že autorovi není známa existence Alrawiho, Větrovce a spol. a jiné nehodící se pravdy ještě bohužel neznamená, že neexistují

16 0
možnosti
Foto

J71i60ř52í 66T50u78r26n17e88r

31. 10. 2017 19:41

Máte pocit, že Alrawi a Větrovec jsou snad nějaké pravdy?

0 4
možnosti
JZ

Ja to ctu tak, ze naprosto klicovy druhy bod jste panu Jahodovi de facto potvrdil;-)

5 0
možnosti
Foto

J21i40ř16í 73T17u50r80n13e93r

31. 10. 2017 19:40

Zkuste mi to přeložit do nějakého konkrétního jazyka, a nemusí to být zcela nutně čeština.

0 1
možnosti
PP

By The Numbers - The Untold Story of Muslim Opinions & Demographics

https://youtu.be/pSPvnFDDQHk

0 0
možnosti