Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Souhlas. Člověk je nadán myšlením, aby rozeznával míru příkoří, které se mu za celý život udála. Nedávno jsem se o to bavili s manželkou. Každé se asi v životě stalo, že jí někdy před 20-25 lety na nějakém firemním večírku dal nějaký kolega ruku kolem ramen, nebo jí sáhnul na koleno. Tak se zvedla a šla někam jinam. Stejně tak jí nedávno na parkovišti nějaký řidič nadal do krav, protože nezaparkovala dost rychle.

Tak s tím má jít na policii, nebo to dát na FB?

6 0
možnosti
JZ

a nemáte pocit, že ženy popisují daleko horší věci, než jen ruku na koleně? ženy tam popisují, jak se před nimi obnažovali různí exhibicionisté a podobné věci.

Co se týče Vaší ženy a parkování - mohla by to klidně dát na FB, kdyby započala nějaká taková iniciativa. Nedivil bych se tomu, že by lidé zveřejňovali, s čím vším se setkávají od jiných účastníků silničního provozu. Tam se taky často dějí těžko uvěřitelné věci.

0 2
možnosti
Foto

R^kdoví kolik dam, které teď žalují dosáhlo kariéry právě díky tomu, že se obtěžovat nechaly-takže z toho profitují podruhé

ale chápu to hlavně jako kampaň proti mužům, kteří zneužívají svého postavení-takže se mohou přidat i muži, kteří žádné významné pozice nemají a tudíž jim k nohám snadno nepadají ty nejkrásnější ženy herečky a modelky-takže nožná tak trochu závist na všech frontách:-)

každopádně podobné zneužívání moci odsuzuji

3 0
možnosti
Foto

J68i96ř49í 21T18u86r85n63e20r

16. 11. 2017 20:27

Souhlasím s vámi, často taková kampaň asi poslouží jako zviditelnění někoho, kdo přestal být zajímavý a také se tak dají vyřizovat účty, případně se tím dá ledacos jiného ovlivnit. Dojímá mne tak více osud nějaké asistentky, která než aby přišla o flek, tak snáší šéfovy obscénnosti, než "chudák herec", na kterého jeho slavnější kolega kdysi vožralej upadl.

0 0
možnosti
JS

Ve svém článku považujete za nestydatost, když někdo upozorňuje na roky staré zkušenosti s nevhodným chováním či dokonce s násilím kolegů. Proč to považujete za nestydatost? Co se na těch činech po letech změnilo?

Je to stejný princip, jako nedávno odhalené rozsáhlé aféry se zneužíváním dětí v církevních institucích, řádech a sborech. Oběti také začaly vydávat svědectví až po mnoha letech – často až poté, co jim někdo svým osobním příkladem dodal odvahu svědčit. To je také nestydatost?

Někteří vězni nacisticých koncentráků byli schopni o svých zážitcích hovořit až po desítkách letech, někteří dokonce nikdy. Způsoby ubližování prostě nelze uzavřít do nějakých tabulek a dle nich určovat, co způsobuje trauma a co ne. Každý člověk má jiný práh fyzické i duševní bolesti.

2 8
možnosti
KB

Jestli chcete nevhodné chování, spočívající v položení ruky na koleno srovnávat se zneužíváním dětí či zážitkem z koncentráku, tak je to těžké.

6 1
možnosti