Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Poslanecká sněmovna je taková, jaký vyšla ze svobodných voleb.

Ti, kteří se považují za vyšší bytosti, protože jsou ochotni pronášet květnaté fráze o vzájemné úctě národů, o nepolitické politice nebo o vyšším morálním poslání, mají smůlu v tom, že sněmovna je jiná než výhradně krasořečnická, jak by si ji představovali oni. A zároveň mají štěstí v tom, že i oni budou žít v zemi, kde přeci jenom vedle jejich planého mlácení prázdné slámy bude vládnout i jakés takés řešení problémů a nikoli jen zahnívání uprostřed řečí o ničem typu Václav Havel.

11 3
možnosti
PP

Kam tomu Havlovi saháte vy nulo.

3 8
možnosti
Foto

Ptáte se, pane Turnere, co se stalo? Nic se nestalo. Lidé prostě mají rozum a nyní dali podporu tomuto subjektu. A když to pofrčí dobře, subjekt bude mít podporu i nadále a když ne, tak tu podporu ztratí.

Běžně se tomu říká politika a politický boj a žádný, alespoň trochu vzdělaný člověk s rozhledem by se tomu neměl divit. A divím se, že se divíte Vy.

Nejsem shromažďovací typ. Ale někdy v roce 2002 jsem se vydal na Václavák podpořit ODS, ale být v tom davu mě nebavilo. Nejsem prostě stádní typ. A tak jsem odešel a v podchodu vsadil 200,- na ČSSD s dodatkem, že si přeji ty peníze prohrát.

Bohužel jsem je vyhrál a tak jsem ticket dal dceři, ať výhru s někým probendí. A proč to píšu? Pokaždé někdo zvítězí a ti, co prohrají jsou smutní. Tak prostě buďte smutným, ale nepište prosím tyto srdceryvné legie, jakože končí svět.

13 2
možnosti

J18a73k27u26b 71Š31o84l51c

24. 11. 2017 11:35

Krásný článek. A dokonce příslib ještě krásnějšího článku. To je den jako malovaný. Autor se nám již zcela zakuklil jako spasitel lidstva.

12 0
možnosti
Foto

Začalo to hospodářsky. S EET se zlikvidovalo hodně malých hospod na venkově. Proč? Protože se chystá Franšízový řetězec Vodňanské kuře, či něco podobného, a konkurence přeci netřeba. Teď to získá další level - likvidace politická. A poslední krok bude vystoupení z EU a NATO a pak už bude moci nastat i likvidace fyzická.

9 5
možnosti
Foto

To jsou ale věci. To se máme na co těšit. Ještě štěstí, že už jsem v té vyšší kategorii. Lepší to, než tak strašlivě trpět.

2 4
možnosti
VS

Stačí se podívat na fotografie a už není třeba cokoliv komentovat!![>-]

6 0
možnosti
RS

A víte vůbec o tom, že to je několik let stará fotografie?

2 0
možnosti