Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi důležité bude co vydrží protizemanovská koalice až spustí hradní hnojomety. A ty spustí. Kladný předpoklad pro koalici je ten, že je to ta přemýšlivější část národa. Minulé prezidentské klání vyhrál Zeman závěrečným lživým finišem.

Hradní sebrance jde o všechno. Až se bude vymazat ten chlív, vyplavou na světlo nepěkný věci.

Váš souhrn pane Turner je přesný, ale je mi jasný, že na hradě jim to taky seplo. Nebude se jim dobře spát. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A oni zoufalí určitě jsou.

13 0
možnosti
Foto

Víte co, pane Pajonku? Nechte si své úvahy o "přemýšlivější části národa" na příští sjezd chovatelů křečků. Tam jistě uspějete, když jim vysvětlíte, proč ten, kdo volí Zemana méně přemýšlí.

6 4
možnosti

Nějak mi tu chybí Jiřik z hermánků, největší emanův bojovník....;-D;-D

2 1
možnosti

máte to špatně - vítězství Pyrrha je copyright pana Josefa Havránka.

1 1
možnosti
Foto

Voni byli dva. Asi bráchové. Pyrrhos, a Pyromános. ;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Copak starej Pyrrhos. Ale,... no nic. Prostě, vydrž Prtka, vydrž!;-) Hlavně aby někdo neztratil noty ke své roli. A nápovědní budka pro aktéry na tomto place nebude, i kdyby se Moravec, šídla i šůmani rozkrájeli ;-D Ba ani manželka-nápovědka, která upřesní film/pohádku, ergo tak krásně ,,drobet" popletenou, neb v oné pohádce piklili rádci protistran, a to unisono:-P

4 4
možnosti

jééééžišmarijá....

3 0
možnosti
OK

O45t15a 65K45i34n92c

13. 1. 2018 20:52

Věřím, že MZ volby nevyhraje, ale bude to ještě drama.

9 0
možnosti
PL

P86e27t53r 78L53a62n65g68e79r

13. 1. 2018 20:48

No nevím, v prvním kole jsem to dal Topolovi, v druhém budu volit Zemana. Drahoš je fajn dědula, ale na prezidenta nemastný neslaný.

4 4
možnosti
JD

Zeman ovsem zase premasteny a presoleny.

Ja myslim, ze dietka by nam ted neuskodila. :)

2 1
možnosti
MH

V minulých volbách měl MZ v prvním kole 24% hlasů a presto vyhrál. Znám spoustu lidí a patřím mezi ně i já, kteří MZ v prvním kole nevolila, ale podpoří ho proti Drahošovi.

3 4
možnosti
Foto

Minulé volby s tím, myslím absolutně, nesouvisí. To byla zcela rozdílná situace. Jestli někdo volil v prvním kole pány Fischera, Hilšera, Horáčka (a Drahoše) a druhém bude volit Zemana, bude asi, když to řeknu diplomaticky, poněkud zmatený. Přes vaše ujištění si myslím, že jsou to jen určité anomálie doprovázející každý trend.

4 2
možnosti
MB

Vítězství Miloše beru jako očekávaný krok - vstříc jeho konce. Nikdy nestál tak blízko porážky a nikdy nebyla tak důležitá. Jde o rozleptání spojenectví s A.Babišem. Je úsměvné, že i ten mu ze své Sokolovny radí, aby vyměnil svůj obskurní personál a otočil kormidlo za západ. (viz web). Doufám, že je pozdě - Reagují na to, již i sázkové kanceláře ... Pak teprve přijde dob a, kdy s klidným odstupem historikové objektivně zhodnotí výkon jeho pontifikátu. Bez populismu, bez drancování hejtmanství, bez TV studia . Jistě tam buded věta - Vládl, v epoše Karla Gotta ... :-)

8 0
možnosti
Foto

:-)R^ Ano, zní to hezky: vládl v době Karla Gotta (na jehož podporu zoufale upozornil) a v době zakladatelů Divadla Járy Cimrmana (kterým nemůže přijít na jméno)

4 0
možnosti
Foto

Vidím to podobně. Nevím, kde by Zeman mohl vzít těch zbývajících cca 12% R^

7 1
možnosti
RJ

R90a48d13e97k 20J46a29r20o59š

13. 1. 2018 20:21

Leda by Prof. Drahoš udělal nějakou podobnou hrubou chybu jako druhdy Karel Schwarzenberg s těmi Benešovými dekrety...

0 0
možnosti
OF