Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P26a18v29e24l 50P64o24n17e29c

22. 1. 2018 13:49

ČT odvysílala nedávno názor starší paní, že Miloš Zeman je "slušný člověk". Přišlo mi to podobné, jako by ČT zveřejnila názor voliče druhého tábora, že Jiří Drahoš je mimozemšťan. Pokud chce ČT vysílat argumenty vyvážené kvality, má ještě co dohánět.

0 0
možnosti

No, s tou "starší paní" - nebyla to nějaká lůzovitá pobíračka důchodu? - to Česká, tedy jejich Televize natočila, ale celý tým potom musel absolvovat PŠM na PeheUniverzitě, kde léčí nákazu zemanoidou.

2 1
možnosti
JS

J62a68n 94S57v25a67t49e47k

22. 1. 2018 13:38

Pokud tedy současného pana prezidenta podporuje více dalších inteligentních a slušných lidí (třeba i z umělecké či vědecké sféry), nemůže být přece problém, aby tento svůj postoj zveřejnili /nemáme jen veřejnoprávní média)...

Pokud porovnáváte např. pana Trošku či pana Sobotu s paní Rottrovou či s panem Grygarem a soudíte, že podpora od (jen) pana Trošky či pana Soboty má menší váhu než podpora lidí pro pana Drahoše, svědčí to ne o tom, že by snad pana prezidenta podporovali (nějakým způsobem méně hodnotní) umělci či vědci, ale o tom, že si to myslíte Vy.

A to je velice smutné, protože tím (dle mého názoru neprávem) snižujete význam podpory právě lidí, podporujících pana prezidenta.

Každý nechť má svůj názor a svobodu vyjádřit jej veřejně, včetně vyjádření případné podpory tomu kterému kandidátovi na prezidenta ČR. Jestli je Havel nebo Šavel, je irelevantní.

8 1
možnosti
JS

Pane Turnere, velice názorně jste ilustroval problém příznivců obou prezidentských kandidátů. Veřejně se přiznat k podpoře Zemana – to vyžaduje dost velkou odvahu. Už velice dlouho jsou totiž voliči Zemana vykreslováni jako "méně hodnotná část společnosti" nebo rovnou "nevzdělaná lůza" a "sprostá chátra".

Povšimněte si prosím, jak často příznivci pana Drahoše používají nejen pro svého kandidáta, ale také pro jeho voliče, pojem "slušný člověk". Je to klasický příklad manipulace, kdy volič Zemana se prostě nemá cítit jako slušný člověk.

V této souvislosti je zajímavé, že tito "slušní lidé" v hodnocení Zemana a jeho voličů nechodí daleko pro velmi neslušné výrazy a používají neslušných metod – nejenže Zemanovy voliče paušalizují na "hlupáky" (pan Roth níže v diskusi ovšem použil expresivnější výraz), ale strefují se i do jeho zdraví, a dokonce mu prorokují brzkou smrt.

V této souvislosti je velmi překvapivé, že Zeman si udržel tak vysokou podporu navzdory této dehonestační kampani. Navíc se ukazuje, že v prezidentské volbě proti sobě nestáli různí kandidáti, ale Zeman proti Drahošovi 1, Drahošovi 2, Drahošovi 3 a Drahošovi 4...

Domnívám se, že mnozí voliči budou volit Zemana jen jako určitou formu protestu.

36 3
možnosti
TB
Foto

Jiří:-) posílám pozdrav i karmuR^

9 0
možnosti
TB

Proč si proboha myslíte, že dobře odříkaný text před kamerou nebo dobře zazpívané "cé" predikuje ten "zaručeně správný" politický názor? ;-D Navíc podle jakých kritérii srovnáváte třeba Sobotu s Polívkou nebo Hůlku s Rottrovou? To by mě opravdu dosti zajímalo......

16 1
možnosti
KB

Protože těm "správným" to prostě politicky myslí.

5 1
možnosti
KB

Proč si myslíte, že bych měl dát víc na názor Bolka Polívky nebo Daniely Kolářové, než třeba Luďka Soboty? Že jsou možná lepší herci?

Škoda, že nežije Ladislav Chudík. Jeho primáře Sovu v moudrosti nikdo nepřekoná.

Apropó, takový Bolek Polívka je jistě skvělý herec, ale třeba v podnikání se moc nelišil od Bohuše. Takové "peníze sú" a "doktore, neplať na mojej farmě".

15 1
možnosti
IR

I72v14a 98R12a14k21o48v92á

22. 1. 2018 19:09

Navíc je paradox, že Bolek je ... hodně pije, což neustále předhazují Zemanovi. Takže Bolek by měl být spíše podporovatel zemana ;-D

0 1
možnosti
MV

zase ty umělcové, co nic nedělaj a berou miliony!!!!

9 0
možnosti
VF

...do mišelinky s nimi....

4 0
možnosti
Foto

J49a18k16u43b 66R25o52t50h

22. 1. 2018 12:17

Karma, Jiří, ale dokážete si představit televizní debatu osobností, které podporují toho kterého kandidáta?To by bylo řevu, že proti namyšleným vzdělancům ČT schválně postavila blbouny? I když nebylo kde brát? ;-D;-D;-D

8 2
možnosti
Foto

Díky:-)Úplně to vidím: Franta Ringo Čech versus doktor Grygar, to by bylo žrádlo!

2 1
možnosti